Telemetria
Telemetria
Wynik Superpucharu dobry. Rok temu ten mecz miał 1,24 mln widzów oraz ponad dwukrotna wyższa oglądalność Polsatu nad TVP2 jest sukcesem.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
Telemetria
Tak mi się wydawało, że było mniej, po za tym to mecz bardziej dla konesera, nawet takiego wyniku się nie spodziewałem.
Tymczasem wczoraj w grupie komercyjnej Polsat wygrywa z TVN, TVP z 5%, TVN7 blisko TVP1, TV6 czy Super Polsat mają przy tym naprawdę spoko wyniki.
Tymczasem wczoraj w grupie komercyjnej Polsat wygrywa z TVN, TVP z 5%, TVN7 blisko TVP1, TV6 czy Super Polsat mają przy tym naprawdę spoko wyniki.
Telemetria
TVP3 ma bardzo fatalne wyniki: 0,5% w grupie komercyjnej. Telewizje regionalne nie mają przyszłości.
- Mat.212347
- Użytkownik
- x 9
- x 11
Telemetria
Siódemka goni big 4 i oby tak dalej.
Telemetria
Mecz Bayernu się przedłużył i miał ponad 15% w komercyjnej, ale wg mnie daleko od ideału. Kilka procent mecz el. LE. Gesslerowa i Milionerzy parę procent w dół wczoraj. Co ciekawe nawet wyspa o północy miała dwucyfrowy wynik w 16-49 (na czacie podane), stąd Polsat liderem wczoraj w komercyjnej.
Na Siódemce nic ciekawego obecnie dla mnie nie ma. Ale pewnie jak wkroczy ,,Brzydula", którą dawniej jak najbardziej śledziłem, to sobie co nieco obejrzę
Na Siódemce nic ciekawego obecnie dla mnie nie ma. Ale pewnie jak wkroczy ,,Brzydula", którą dawniej jak najbardziej śledziłem, to sobie co nieco obejrzę

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Telemetria
Wczoraj Jedynka liderem dnia w grupie ogólnej a wieczorne pasmo z najlepszymi wynikami tej jesieni.
https://centruminformacji.tvp.pl/500406 ... -rekordami
https://centruminformacji.tvp.pl/500406 ... -rekordami
Pozdrawiam, Telemann 

- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 63
- x 228
- Kontakt:
Telemetria
Seriale TVP w tym tygodniu:
- "M jak miłość" - 3,8 mln
- "Na dobre i na złe" - 2,4 mln
- "Ojciec Mateusz" - 2,4 mln
- "Barwy szczęścia" - 1,9 mln
- "Leśniczówka" - 1,7 mln
- "Na sygnale" - 1,4 mln
- "M jak miłość" - 3,8 mln
- "Na dobre i na złe" - 2,4 mln
- "Ojciec Mateusz" - 2,4 mln
- "Barwy szczęścia" - 1,9 mln
- "Leśniczówka" - 1,7 mln
- "Na sygnale" - 1,4 mln
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 63
- x 228
- Kontakt:
Telemetria
No i serial powoli dogania/wyprzedza "Na Wspólnej"
Na razie tylko piątkowe odcinki ciągną serial w dół, ale może z czasem i w ten dzień poprawią się wyniki - szczególnie jak zakończy się TzG lub pojawi kolejny sezon "Blondynki".

Telemetria
Tłuczenie ludziom do głowy co dziennie przez zapowiadaczy, że mają przełączyć na Jedynkę po "BS" widać dało skutek.
POZDRAWIAM, Medyk24
Telemetria
Tylko w komercyjnej już nie wygląda tak dobrze. Ale i tak trzeba przyznać, że pod względem oglądalności serial się rozkręcił. Kto by pomyślał... - tutaj akurat Kurski dobrze to wykombinował 

Pozdrawiam
www.wszystkiestronyswiata.pl
www.wszystkiestronyswiata.pl
-
- VIP Expert
- x 294
- x 185
Telemetria
Leśny domek coraz lepiej. W tamtym tygodniu rekord tez był w czwartek i było to 1.4 mln.
Moni Królowo vel Izabela Trojanowska wreszcie na tronie ❤
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 63
- x 228
- Kontakt:
Telemetria
Wrześniowe premiery:
- Jaka to melodia? - 1,1 mln (spadek 0,16 mln r/r)
- Ukryta prawda - 1 mln (spadek 0,4 mln r/r)
- Pierwsza miłość - 0,95 mln (spadek 0,3 mln r/r)
- Korona królów - 0,88 mln (spadek 0,09 mln r/r)
- Va banque - 0,75 mln (wzrost o 0,22 mln w tym paśmie w porównaniu z analogicznym okresem rok temu).
- Jaka to melodia? - 1,1 mln (spadek 0,16 mln r/r)
- Ukryta prawda - 1 mln (spadek 0,4 mln r/r)
- Pierwsza miłość - 0,95 mln (spadek 0,3 mln r/r)
- Korona królów - 0,88 mln (spadek 0,09 mln r/r)
- Va banque - 0,75 mln (wzrost o 0,22 mln w tym paśmie w porównaniu z analogicznym okresem rok temu).
Telemetria
Z "Rolnikiem" to jeszcze się długo nie pożegnamy. W obecnej sytuacji telemetrycznej to wynik-marzenie dla niemal wszystkich czołowych pozycji programowych:
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<