Wybory w TV
Wybory w TV
"Wybory w USA" w TVPINFO we wtorek od 23.00
- Nowy Telewizor
- Obserwator
- x 161
- x 60
Wybory w TV
Rozpoczął się wieczór wyborczy w TVN24. Widzów przywitał Piotr Jacoń i Justyna Kosela
Szczęśliwego Nowego Roku 2021
Wybory w TV
Program w TVN 24 i TVN 24 BiS, prowadzi także z USA Michał Sznajder.
- SNOL
- VIP Expert
- x 159
- x 183
- Kontakt:
Wybory w TV
Ech, miałem spędzić tę noc wyborczą z Polsat News, ale i Grzegorz Dobiecki, i Jan Mikruta... pozostali w domach, w samoizolacji. Potężne osłabienie specjalnego pasma w Polsacie. A tak się cieszyłem na niespotykanie długi i pasjonujący „Dzień na świecie”. W głównym studiu łączy się z korespondentami i gośćmi Agnieszka Laskowska. W studiu Superstacji (ależ je uwielbiam), z fajerwerkami, Marta Budzyńska i Michał Stela. Były wirtualne śmigłowce, samoloty.
TVN24 zdecydowanie najbardziej trafia w mój graficzny gust, choć w ogóle za amerykańskim błyszczącym stylem nie przepadam. W wirtualnym studiu (sprzed Białego Domu i z Gabinetu Owalnego) łączenia prowadzi Justyna Kosela, w głównym - rozmowy - Piotr Jacoń. I w tym drugim wylatujące samoloty, wyjeżdżające samochody. W wirtualu drobne niedociągnięcia, chyba komputery nie wyrabiają!
Zapomnieli też dać Justynie matową, czarną deskę. Trzyma błyszczącą z logo TVN24, która „blikuje” na zielono, a zatem staje się „przezroczysta”.
W TVP Info Natalia Nowak-Podbrożna i Łukasz Sobolewski w głównym studiu, Marta Kielczyk - zdaje mi się, że z puszki! - w wirtualu, w Gabinecie Owalnym. Nie uwierzycie: nie było jeszcze fajerwerków! A liczyłem przynajmniej na czołg.
EDIT z 2.34: deska podmieniona
TVN24 zdecydowanie najbardziej trafia w mój graficzny gust, choć w ogóle za amerykańskim błyszczącym stylem nie przepadam. W wirtualnym studiu (sprzed Białego Domu i z Gabinetu Owalnego) łączenia prowadzi Justyna Kosela, w głównym - rozmowy - Piotr Jacoń. I w tym drugim wylatujące samoloty, wyjeżdżające samochody. W wirtualu drobne niedociągnięcia, chyba komputery nie wyrabiają!

W TVP Info Natalia Nowak-Podbrożna i Łukasz Sobolewski w głównym studiu, Marta Kielczyk - zdaje mi się, że z puszki! - w wirtualu, w Gabinecie Owalnym. Nie uwierzycie: nie było jeszcze fajerwerków! A liczyłem przynajmniej na czołg.
EDIT z 2.34: deska podmieniona
Ostatnio zmieniony 04 lis 2020, 2:35 przez SNOL, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 13 lat.
Wybory w TV
Teoretycznie, wg ramówki dla prasy, program specjalny do 5:30, potem pięciominutowa przerwa techniczna, do rozpoczęcia Poranka.
Wydaje mi się że kanał nieraz nadawał całą dobę bez żadnej przerwy technicznej. Może ostatecznie nadadzą ciągły program, bez przerwy.
-
- Użytkownik
- x 1
- x 7
Wybory w TV
Moim zdaniem Justyna Kosela nie radzi sobie w czasie tej nocy. Może to stres, ale nie jest najlepiej .
- Nowy Telewizor
- Obserwator
- x 161
- x 60
Wybory w TV
Dziś od 17:30 w TVP Info będzie relacja z zaprzysiężenia prezydenta Joe Bidena, które poprowadzi Michał Adamczyk z Waszyngtonu. Będą relacje przygotowane przez reportera "Wiadomości" Marcina Tulickiego oraz Rafała Stańczyka.
W TVN24 wydanie specjalne będzie już od 17:00 które poprowadzi z Warszawy Jolanta Pieńkowska i Piotr Kraśko a z Waszyngtonu - Marcin Wrona i Michał Sznajder.
Godzinę wcześniej bo od 16:00 w https://www.tvn24.pl będą pokazywane przygotowania do zaprzysiężenia z perspektywy Warszawy, Waszyngtonu i Florydy. Poprowadzi Monika Tomasik.
W Polsat News program specjalny zacznie się od 17:30 które poprowadzi Jan Mikruta a od 22:30 do północy będzie specjalne wydanie "Dnia na świecie", poświęcone waszyngtońskim uroczystościom
Więcej: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/z ... olsat-news
W TVN24 wydanie specjalne będzie już od 17:00 które poprowadzi z Warszawy Jolanta Pieńkowska i Piotr Kraśko a z Waszyngtonu - Marcin Wrona i Michał Sznajder.
Godzinę wcześniej bo od 16:00 w https://www.tvn24.pl będą pokazywane przygotowania do zaprzysiężenia z perspektywy Warszawy, Waszyngtonu i Florydy. Poprowadzi Monika Tomasik.
W Polsat News program specjalny zacznie się od 17:30 które poprowadzi Jan Mikruta a od 22:30 do północy będzie specjalne wydanie "Dnia na świecie", poświęcone waszyngtońskim uroczystościom
Więcej: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/z ... olsat-news
Szczęśliwego Nowego Roku 2021
Wybory w TV
Właśnie byłem ciekawy, czy TVP Info w ogóle pokaże zaprzysiężenie Bidena, biorąc pod uwagę różnice polityczne między nim a polską administracją rządową, od której telewizja publiczna jest zależna.
Wybory w TV
W Wydarzenia o 12:50, zapowiedziano program specjalny w Polsat News nie na 17:30, a na 17:00.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
- Nowy Telewizor
- Obserwator
- x 161
- x 60
Wybory w TV
TVP Info podaje też że Program specjalny będzie o 16:30
TVP i Polsat pewnie zmienili godzinę aby być pierwszym przed TVN24Szczęśliwego Nowego Roku 2021