Błąd. "KR" są od 1 marca o 21:30.Stilic pisze:http://media2.pl/media/88582-Wiosna-w-T ... riale.html
Propozycje TVN na Wiosnę 2012.
Kuchenne Rewolucje w czwartek dopiero o 22:30 czy to jakiś błąd?
Wiosna 2012
Wiosna 2012
Pozdrawiam, Trzeciak
Wiosna 2012
Trzeba przyznać, że coraz lepsze filmy pojawiają się całkiem szybko w większych stacjach - "Kac Vegas". "Kick Ass", Anioły i Demony", "Amerykańskie Ciacho". Fajnie, ale przydało by się więcej polskich filmów. W każdym razie ogólnie w największych stacjach szykuje się całkiem fajny sezon.
Wiosna 2012
Propozycje Polsatu: http://media2.pl/media/88589-Wiosna-w-P ... sport.html
Mam wrażenie, że czegoś brakuje. Między innymi programu w dni powszednie o 19.30.
Mam wrażenie, że czegoś brakuje. Między innymi programu w dni powszednie o 19.30.
Wiosna 2012
Tak jak się spodziewałem - od marca wrócą do Polsatu z nowymi sezonami "CSI: Miami" i "CSI: NY". A ten program/teleturniej/serial w Polsacie w dni powszednie o 19:30, może wejść w późniejszym terminie, np. w kwietniu.
"Amerykańskie ciacho" to fajny film, niby kolejna komedia romantyczna, ale taka dość nietypowa
.
"Amerykańskie ciacho" to fajny film, niby kolejna komedia romantyczna, ale taka dość nietypowa

Pozdrawiam, Direct
Wiosna 2012
W Aniołach i Demonach można chyba zobaczyć bodajże jakiegoś reportera TVN24.
Wiosna 2012
Który mówi krótką kwestię po polsku, a poza tym widać jeszcze kilka razy wóz transmisyjny TVN 

Wiosna 2012
Właśnie ciekawe co na polsacie dadzą o 19:30
Wiosna 2012
Powtórki "Kiepskich" nadal - ponieważ cieszą się one dość dużą popularnością, więc jest tani zarobek.
Pozdrawiam, Trzeciak
Wiosna 2012
Wiem, że to nie jest miejsce na moje pytanie, ale czy macie może linki do jakiś spotów kanałów zagranicznych na wiosnę 2012. Coś w stylu tych tvn'owskich? Z góry thx
.

Wiosna 2012
Z amerykańskich na nadchodzącą wiosnę jakoś nie ma (bo tam nie ma za bardzo sezonu wiosennego), ale bez problemu można znaleźć spoty na jesień 2011, m.in. bardzo ładny od CBS czy bardziej w stylu TVN-u od FOX. W spotach promowane są głównie seriale, bo to one zajmują tam większość prime-time'u.
Pozdrawiam, Direct
Wiosna 2012
A co z Siłą Wyższą ?
Wiosna 2012
Przesunięta jest na jesień 2012 roku - oficjalnie - z powodu oszczędności w TVP.
Pozdrawiam, Trzeciak
Wiosna 2012
Nie mogę! Serial, który już dawno pewnie mają zmontowany nie może się doczekać premiery. To wręcz wstyd dla TVP!
Wiosna 2012
Widać w tych spotach, jak już wcześniej gdzieś pisałem, że w USA jest moda na fall'e w formie zmontowanych programów, ew. z dodatkiem kilku animacji tekstu. Ale ciekaw jestem jak wyglądają spoty ramówkowe np. w Niemczech, czy w Czechach, jeśli tam też jest moda na tego typu spoty.