Źródło: MLErotyka powróci dzięki PiS
Niebawem na antenie ogólnopolskich kanałów znów mogą pojawić się programy takie, jak Różowa Landrynka, Red Light, czy Xlaski. Jak donosi Gazeta Wyborcza, wszystko dzięki posłom PiS, którzy zamierzają zakazać emisji reklam piwa przed 23. Aby przytrzymać widzów dłużej przed ekranami zdobyć budżety reklamowe koncernów piwowarskich – tak, jak przed laty – Polsat, TVN i TV4 będą emitować programy erotyczne.
Kariery programów takich, jak Różowa Landrynka, Red Light, czy Xlaski skończyła się wraz ze zniesieniem zakazu reklamy piwa przed godz. 23. Reklamodawcy przesunęli wtedy swoje budżety na wcześniejsze pasma, a istnienie wieczornych bloków erotycznych, mających na celu przytrzymanie widza, straciło swój ekonomiczny sens.
Teraz sytuacja może się jednak zmienić i programy wrócą na antenę dzięki posłom PiS. Aby przytrzymać przed ekranami po 23 atrakcyjną dla koncernów piwowarskich widownię mężczyzn w wieku od 25 do 49 lat, stacje będą musiały powrócić do wieczornej erotyki.
Hehe, nieźle się uśmiałem jak przeczytałem ten news

PiS chyba robi co może żeby ludzie postrzegali ich jako partię, która ciągle coś tworzy...
P.S. Cały czas nie mogę przestać się śmiać....