Mango24 (2002-2020)
Mango24 (2002-2020)
Co myślicie o tym zakupie TVN? Wydaje mi się, że nie jest to bezsensowny krok Grupy TVN, ponieważ kto wydaje 13 mln euro, żeby nadawać kanał teleshoppingowy ot tak bez sensu? Myślę, że to oznacza rozwój Mango24 np. o programy na żywo (tak jak ma to miejsce w QVC czy M6 Boutique czy RTL Shop).
Przecież Walter nie robi na złość Rydzykowi i nie kupuje Mango, żeby ta nie emitowała swoich spotów w TV Trwam ;]
Przecież Walter nie robi na złość Rydzykowi i nie kupuje Mango, żeby ta nie emitowała swoich spotów w TV Trwam ;]
Mango24
13mln wrzucić w koszty, wziąć pod uwagę obroty całego koncernu i wychodzi że to tyle co dla ciebie 3zł 
Oby mango24 nie było teraz na wyłączność w n!

Oby mango24 nie było teraz na wyłączność w n!
Mango24
Ja tam się nie pogniewamgosc pisze:Oby mango24 nie było teraz na wyłączność w n!

rzadko wogóle przełączam na ten kanał ale ostatnio zobaczyłem żem ostro tam nowa generację reklamują

Mango24
Jakoś dziwnie się to zbiegło
Może czeka nas nShop z całodobową telesprzedażą dekoderów 

- Andrzejnet
- Użytkownik
- Kontakt:
Mango24
Niech sobie reklamuja te nowoczesne dziadostwo

Mango24
Ten kanal jest przedmiotem kpin w internecie, a prawda jest taka ze mozna na nim niezle zarobic kanal jest rentowny i przynosi niezle zyski np.blok reklamowy w TV TRWAM jest bardzo dochodowy ..
Mango24
Dochodowy zależy dla kogo. Napewno dla TV Trwam. Ostatecznie nie wiadomo ilu klientów zyskało Mango po emisji spotów swoich produktów na antenie telewizji Ojca Rydzyka. Widocznie komuś musiały nie wystarczać, skoro zdjęto je z anteny.
- Andrzejnet
- Użytkownik
- Kontakt:
Mango24
Mysle ze nawet kanal telezakupowy moze byc interesujacy .Mogliby przeprowadzac testy kosumeckie lub programy poradnikowe co i jak kupic.
Mango24
wiecie może czy Mango24 ma zmienic nazwe i byc po szyldem TVN. To by podniosło ich marke. Macie jakies propozyje na nazwe ?? Może TVN Mango ?:D
Mango24
Mango nie zmieni nazwy, bo to aktualnie najbardziej popularny teleshop w Polsce. W dodatku ma bardzo wyrobioną markę, która była wałkowana przez wiele lat. Jedyne, co się zmieni to pewnie miejsce, skąd nadaje telewizja i jej producent: reklamy będą produkowane przez TVN. Nie wydaje mi się, żeby TVN chciał sobie psuć renomę teleshoppingiem. Już wystarczająco ją psuje TVN Gra ^^.
HENSHIN!
- arczi13_90
- Użytkownik
Mango24
ja myslałem, że Mango od dawna ma coś wspólnego z TVN.
Mango24
Do wypowiedzi Tomka dodam także, że TVN wprowadzi do Mango24 programy teleshoppingowe live. Mango ma zyskać także ramówkę, która zostanie podzielone na pasma programowe.
Mango24
Mango24 prowadzi emisję na żywo. W paśmie live prezentowane są wyroby jubilerskie. Program trwa 55 minut. W niedalekiej przyszłości projekt będzie rozwijany o nowe produkty.
edit. 400 post
edit. 400 post

- arczi13_90
- Użytkownik
Mango24
taa... chcą dorównać Promocji TV