Jetix (2005-2009)
- wenter13
- Użytkownik
- Kontakt:
Jetix / Disney XD
No i pokazują nowe spoty na DC i Jetix. Opisują one ramówkę (w ogromnym skrócie) i coś tam bredzą jeszcze (nowi bohaterowie, bla bla bla
) Link na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=eiu83SSyz_Q

Powiedz dwa razy, zanim pomyślisz - moje motto.

Jetix / Disney XD
Wszystkie te spoty Disney XD są strasznie daremne. Próbują na siłę używać "slangu", którego młodzież nie używa. 
A co do Jetix, to ostatnio uzależniłem się od Fineasza i Ferba. Nie przegapiłem żadnego odcinka od dwóch tygodni.

A co do Jetix, to ostatnio uzależniłem się od Fineasza i Ferba. Nie przegapiłem żadnego odcinka od dwóch tygodni.

Jetix / Disney XD
http://media2.pl/media/54921-nowosci-na ... olsce.html - informacje dotyczące oferty programowej Disney XD, która będzie skierowana głownie do chłopców w wieku 6-14 lat oraz ma stanowić dopełnienie oferty Disney Chanel. Z tego co ja widzę, to pojawi się w ramówce także kilka propozycji, które są związane z Jetixem.
Pozdrawiam, Trzeciak
Jetix / Disney XD
A czy to p[rtawda że disneyxd zmieni pakiet na droższy w cp
- wenter13
- Użytkownik
- Kontakt:
Jetix / Disney XD
@emil1992 Naucz się polskiego, a potem pisz. A propos z tego co wiem żadnych zmian nie będzie ani w N, ani w CP, ani w C+. Po prostu zmieniają nazwę.
Powiedz dwa razy, zanim pomyślisz - moje motto.

Jetix / Disney XD
już nie czepiaj się po prostu szybko to pisałem
Jetix / Disney XD
http://www.youtube.com/watch?v=lHP0NRASaS0
Materiał ostatnie minuty Jetix i rozpoczęcie Disney XD.
W sumie mi ta przemiana jest obojętna na Jetixie już dawno nie było nic ciekawego, a Disney XD jest bardziej kanałem dla 10-15 latków.
W Polsce brakuję mi kanału bajkowego gdzie po 22 leciały by bajki dla dorosłych typu Family Guy, ale to nie temat o tym.
Materiał ostatnie minuty Jetix i rozpoczęcie Disney XD.
W sumie mi ta przemiana jest obojętna na Jetixie już dawno nie było nic ciekawego, a Disney XD jest bardziej kanałem dla 10-15 latków.
W Polsce brakuję mi kanału bajkowego gdzie po 22 leciały by bajki dla dorosłych typu Family Guy, ale to nie temat o tym.
-
- Użytkownik
Jetix / Disney XD
Sorki za odkop tematu sprzed 2 i pół roku, ale może teraz zaczniemy wspominać wspaniałe bajki na Jetixie?
Mi by się najbardziej podobało powrót Sonica X (który był nadawany już od czasów Fox Kidsa, w paśmie Jetixa) i MegaMena NT Warrior. Wspaniałe anime.
Mi by się najbardziej podobało powrót Sonica X (który był nadawany już od czasów Fox Kidsa, w paśmie Jetixa) i MegaMena NT Warrior. Wspaniałe anime.

Polski TASer mówi. 

Fox Kids / Jetix
Identy Fox Kids, jeszcze przed rozpoczęciem rebrandingu w Jetix. Jakość zacna

Fox Kids / Jetix
Ja za to mam coś jeszcze lepszego

Oglądam: TVP3, TVN, Cartoon Network, Nickelodeon
Słucham: PR1, Radio Zet, RMF, TOK FM, RDC, VOX FM
Słucham: PR1, Radio Zet, RMF, TOK FM, RDC, VOX FM
Fox Kids / Jetix
Szkoda, że marka Fox Kids została zlikwidowana. Wtedy emitowano prawdziwe kreskówki, a nie jakąś szmirę.
Fox Kids / Jetix
Jednak patrząc np. na CN i Boomerang gdyby Fox Kids istniał do dzisiaj zapewne również serwowałby odmóżdżacze.
POZDRAWIAM | MANIEQ
Fox Kids / Jetix
Nie zapominajmy jednak, że wiele pozycji Fox Kids było katowanych na antenie od momentu pojawienia się kanału w Wizji TV aż po jego zmianę w Jetix - "Spiderman", "X-men", "Denis Rozrabiaka". Nie serwowano tam Bóg wie ilu nowości 

Fox Kids / Jetix
Ale porównaj dzisiejszego Petera Parkera do tamtego z lat 90-tych. Między nimi jest przepaść.
Eh... W dziwnym kierunku dzisiejsze animacje i kreskówki idą.
Eh... W dziwnym kierunku dzisiejsze animacje i kreskówki idą.
Fox Kids / Jetix
To niestety ogólny trend w obecnej animacji. Nawet jeśli dana stacja nie staje się zupełnie odmóżdżaczem, to jednak niektóre kreskówki dzisiaj tworzone zaskakują mnie... niestety negatywnie. Nie wiem, czy ktoś z Was zauważył nową wersję emitowanego niegdyś już przez Jetix "Boba Budowniczego"?
https://www.youtube.com/watch?v=m2BIR55SmDc
Ta forma animacji i inna obsada w dubbingu... to jest tragiczne. Jako człowiek, który siłą rzeczy wychował się na m.in. Bobie właśnie, czuję się mocno wkurzony, by nie określić tego mocniej.
Nie wspominam już przy tym o innych serialach, które po prostu merytorycznie sięgają dna. I o ile zaczęło się to kiedyś tylko od kanałów Disneya głównie, to teraz przelało się na wszystkie prawie stacje. Dramat.
https://www.youtube.com/watch?v=m2BIR55SmDc
Ta forma animacji i inna obsada w dubbingu... to jest tragiczne. Jako człowiek, który siłą rzeczy wychował się na m.in. Bobie właśnie, czuję się mocno wkurzony, by nie określić tego mocniej.
Nie wspominam już przy tym o innych serialach, które po prostu merytorycznie sięgają dna. I o ile zaczęło się to kiedyś tylko od kanałów Disneya głównie, to teraz przelało się na wszystkie prawie stacje. Dramat.