TVN Warszawa (2008-2011)
TVN Warszawa
Na szczęście TVN ma bogate archiwum swoich programów i TVN 24, które może na początku wypełniać luki w programie.
TVN Warszawa
Bardzo proszę o pomoc szukam pracy w redakcji TVN Warszawa, chciałem się dowiedzieć z kim rozmawiać aby dowiedzieć się czy redakcja szuka ludzi, jak każdy mam ochotę na szkło ale zdaje się że bez większego doświadczenia TV to raczej marzenia ściętej głowy, dlatego chciałem się dowiedzieć o stanowiska researchera, asystent wydawcy lub dziennikarza.
Docelowo pewnie tak jak każdemu marzy mi się redakcja Faktów - dział zagraniczny jak wygląda przenoszenie się wewnątrz ITI?
Z góry bardzo dziękuje wszystkim za pomoc.
Sorry za offtopic ale jestem żółtodziobem i nie wiem gdzie pytać
pozdrawiam
J.
Docelowo pewnie tak jak każdemu marzy mi się redakcja Faktów - dział zagraniczny jak wygląda przenoszenie się wewnątrz ITI?
Z góry bardzo dziękuje wszystkim za pomoc.
Sorry za offtopic ale jestem żółtodziobem i nie wiem gdzie pytać

pozdrawiam
J.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVN Warszawa
Na stronie TVN Warszawa tvnwarszwa.pl już są odnośniki do logowania - to znak że strona już jest w budowie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVN Warszawa
Odnośniki. Włącza się logowanie administratora. Nie masz loginu, nie masz uprawnień do oglądania strony.
TVN Warszawa

Czy to oficjalne logo/zap z identu TVN Warszawa? Jeżeli tak, to naprawdę zrobione na odczep. :/
TVN Warszawa
Wiele wskazuje na to, że tak, bo pojawiło się już na antenie TVN na kostce mikrofonu TVN Warszawa:

Dodam jeszcze, że oprawę graficzną oraz aranżację studia przygotowała firma Velvet.

Dodam jeszcze, że oprawę graficzną oraz aranżację studia przygotowała firma Velvet.

TVN Warszawa
@Krewetka
TVP Warszawa? Chyba TVN Warszawa.
Na Media2 znalazłem trochę inne:

Tak, jest to oficjalne logo TVN Warszawa. Przynajmniej wiele na to wskazuje. Nie wiem tylko, która wersja kolorystyczna jest poprawna.
EDIT: Widzę, że kolega @pop mnie wyprzedził. :]->
TVP Warszawa? Chyba TVN Warszawa.
Na Media2 znalazłem trochę inne:

Tak, jest to oficjalne logo TVN Warszawa. Przynajmniej wiele na to wskazuje. Nie wiem tylko, która wersja kolorystyczna jest poprawna.
EDIT: Widzę, że kolega @pop mnie wyprzedził. :]->
-
- Obserwator
- Kontakt:
TVN Warszawa
Jesús, ten kto zaprojektował im to logo, wyrządził im chyba straszną krzywdę. A inna sprawa, że robienie kanału lokalnego na satelicie to jak dla mnie wyrzucanie pieniędzy w błoto, tym bardziej że ich poprzedni eksperyment z kanałami regionalnymi nie za bardzo im wyszedł.Krewetka pisze:http://w3.satkurier.pl/pliki/7572.jpg
Czy to oficjalne logo/zap z identu TVP Warszawa? Jeżeli tak, to naprawdę zrobione na odczep. :/

TVN Warszawa
Pogratuluj ludziom z firmy Velvet. :]->Paweł Ciupak: Jesús, ten kto zaprojektował im to logo, wyrządził im chyba straszną krzywdę.
Obejrzę i ocenię. Raczej nigdy nie miałem w zwyczaju komentować loga przed zaprezentowaniem jej na antenie.
TVN Warszawa
Może rzeczywiście, poczekajmy aż zobaczymy to logo na ekranie. Bo może "wyglądać" zupełnie inaczej niż te co widzimy teraz. 
Muszę powiedzieć, że to logo które zaprezentował na Piotr Szczecin wygląda o niebo lepiej

Muszę powiedzieć, że to logo które zaprezentował na Piotr Szczecin wygląda o niebo lepiej

TVN Warszawa
Ja uważam że TVN Warszawa powinna mieć oprawę na wzór TVP Warszawa tylko lepiej zrobioną a nie stawiać na czarno biały kolor.
TVN Warszawa
A kto Ci powiedział, że cała oprawa graficzna kanału dla Warszawy będzie czarno-biała? Widziałeś już ją? Chyba nie.
Oprawa może być całkiem niezła przy połączeniu różnych modyfikacji. Dlatego do tej pory - mimo zapoznaniu się z logiem - nie oceniam czy zostało ono zrobione dobrze czy źle.
EDIT: Cholera, znowu @pop mnie wyprzedził. ]:->
Oprawa może być całkiem niezła przy połączeniu różnych modyfikacji. Dlatego do tej pory - mimo zapoznaniu się z logiem - nie oceniam czy zostało ono zrobione dobrze czy źle.
EDIT: Cholera, znowu @pop mnie wyprzedził. ]:->
TVN Warszawa
Nie z kanałami, tylko z pasmami regionalnymi:)Paweł Ciupak pisze:(...) tym bardziej że ich poprzedni eksperyment z kanałami regionalnymi nie za bardzo im wyszedł.
@michal, taka "warszawska" oprawa jest już w TVN CNBC Biznes. Wątpię, by w dwóch kanał pojawiły się podobne oprawy. Mam tylko nadzieję, że Velvet nie zawiedzie, tak jak było to w przypadku nowej, obecnej oprawy TVN.