VIVA Polska (2000-2017)
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
VIVA Polska
Na MTV topi się logo pod wpływem słoneczka a na Vivie słoneczko chowa się poza chmurkami.
VIVA Polska
Zauważyłem, że VIVA skupia się tylko na nowościach. Videolista składa się z ok. 40 klipów. Cały czas puszczane są te same teledyski. Niektóre lecą kilka razy na dobę. Jeżeli chciałoby się zobaczyć coś z przed kilku lat, to tylko w programie "Beściaki"... Nie podoba mi się to...
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
VIVA Polska
Nie ma co narzekać, a co do programu besciaki to jest on dość często puszczany na tym kanale, prawie cały czas na nieg trafiam więc troche starszej muzyki na tym kanale jest.
VIVA Polska
To nie chmurki tylko fale (woda)Witu pisze:a na Vivie słoneczko chowa się poza chmurkami.

Bardzo mi się podoba muzyka, jaką gra Viva w okresie letnim. Jest to jedyna stacja muzyczna w Polsce po której czuć, że są wakacje

HENSHIN!
VIVA Polska
Ja nie narzekam.
VIVA puszcza czesto klipy moich ulubionych wykonawców i za to ja chwale. A jak chcecie starsze klipy, to jest od tego VH-1
VIVA puszcza czesto klipy moich ulubionych wykonawców i za to ja chwale. A jak chcecie starsze klipy, to jest od tego VH-1

VIVA Polska
W godzinach popołudniowych, logo VIVY powróciło do poprzedniego koloru...Karol pisze:http://img49.imageshack.us/img49/436/viva001zr8.jpg
Słońce.... woda....
http://img50.imageshack.us/img50/8306/viva002um6.jpg
Lekko rozjaśnione logo VIVY.....
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
VIVA Polska
Poki co wedlug mnie VIVA to najlepszy Polski kanal muzyczny...Co do ramowki rowniez nie mam zastrzezen.
VIVA Polska
A jaką on listę prowadzi ?mysia23 pisze:a co sadzicie o prowadzacym liste Michale Puzio?
PRZEMKOB
VIVA Polska
Viva była by dobra gdyby tych głupot SMSOwych nie puszczała na dole ekranu
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
VIVA Polska
No tak,z tym akurat sie zgadzam...Szkoda ze nie ma progranu GTC.iSiO pisze:Viva była by dobra gdyby tych głupot SMSOwych nie puszczała na dole ekranu
VIVA Polska
Poprzednicy mają rację.
Naprawdę nie wiem ,czemu pozbyli się GTC ,a teraz takie bezsensu SMS puszczają.
Naprawdę nie wiem ,czemu pozbyli się GTC ,a teraz takie bezsensu SMS puszczają.
PRZEMKOB
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
VIVA Polska
GTC przynosiło im tam jakieś zyski, ale że się tego programu pozbyli to zaczeli się dorabiać tymi beznadziejnymi textami w dolnyym rogu.
VIVA Polska
Od kilku dni trwa casting do polskiej edycji programu "Shibuya", który trafi do ramówki w październku. Czy wiecie może co jeszcze pojawi się w jesiennej ramówce VIVY? Może powróci GTC? Hmm...
VIVA Polska
Może podasz więcej informacji na temat programu. Nie chce mi się sprawdzać na stronie niemieckiej Vivy, a z niemieckim u mnie słabiutko.SiwY pisze:Od kilku dni trwa casting do polskiej edycji programu "Shibuya"
HENSHIN!