Polsat Futbol
- odrodzony
- Obserwator
- Kontakt:
Polsat Futbol
I Eurosport tenisa transmituje,a na PF tylko nożna i nożna.Ale w końcu to kanał piłkarski
Polsat Futbol
Na Polsacie Futbol musi być tylko piłka nożna.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Polsat Futbol
Wcale, że nie! Mógłby być futsal, beach-soccer i takie tam. Z tego co wiem to na PF jest tylko piłka nożna (nie jestem pewien, bo nie mam jeszcze tego kanału).
Polsat Futbol
futsal to co to niby jest,piłka nożna w hali,a beach soccer to piłka nożna plażowa.. Wiadomo,że nie może być innych dyscyplin typu siatkówka , tenis,koszykówka, o to mi chodziło piotrekmessi.. Kanał ten nie ma ciekawej oferty,teraz może się to zmienić ,bo jest Ekstraklasa,ale szczerze jeśli ktoś bardzo mocno interesuje się naszą Ekstraklasą to powinien sobie kupić Cyfrę + bo Canal+ nada wszystkie mecze "na żywo"i przede wszystkim te najważniejsze ,a w Polsat Futbol będzie pokazywał pojedynki typu Arka-Polonia Bytom...Najlepiej na tym przetargu wyszedł C+,który nie dość,że pokaże 8 meczów(dotychczas 3 live), to jeszcze część pieniędzy odzyska za licencję.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Polsat Futbol
Wiem wislok o co Tobie chodziło
. Chciałem tylko zakomunikować, że w PF brakuje innych odmian piłki nożnej
.

- Gumowy ninja
- Użytkownik
Polsat Futbol
W PF brakuje programów mówionych z ekspertami , dziennikarzami etc
Polsat Futbol
http://tvpolsat.info/news.php?readmore=3687
Temu kanałowi mówimy papa
Temu kanałowi mówimy papa
Polsat Futbol
No i bardzo dobrze. Polepszy się oferta pozostałych stacji sportowych Polsatu.
Polsat Futbol
Chcieli zagrać molocha na rynku kanałów sportowych, ale nie wyszło... Ciężko się teraz rozwinąć od podstaw tak sprofilowanym kanałom, a bez sprytnych zabiegów, jakie np. zrobił niedawno Canal+, sprawa wygląda jeszcze trudniej. Polsat siłą chciał rozwinąć Polsat Futbol obok mocnych na rynku Polsat Sport i Polsat Sport Extra, do których ludzie byli przyzwyczajeni. C+ też ma przecież kanał piłkarski a sprawę rozwiązał bajecznie łatwo - zamienił Canal+ Sport 2 w Canal+ Gol a stary Canal+ Gol w Canal+ Weekend. Tak więc najmłodsze dziecko nadal jest serwisem weekendowym, a marka "Gol" szybko wkradła się na zaklepane miejsce u operatorów kablowych. Polsat Futbol miał zatrząść rynkiem, mimo, że Polsat Sport co ciekawe tego nie robi, bo nie jest obecny u wszystkich operatorów kablowych, nawet jako dodatkowo płatny.
Polsat Futbol
A propo tematu to Polsat Sport HD, który nie jest retransmisją Polsatu Sport SD w którym znajdują się wszystkie najwartościowsze transmisje z praw Polsatu w sieci INEA jest od dziś w pakiecie PODSTAWOWYM. A zatem dziwne. Zawsze był w najdroższych wszędzie a tutaj nagle w podstawowym. Zatem nie wiadomo czy to dobra wola tej kablówki czy Polsat znacznie obniżył cenę za niego aby był bardzo łatwo dostępny. Bo tam Ekstraklasę pokazują.
A PS SD zatrząsł rynkiem. Przecież w rankingach oglądalności jest zawsze tuż za pierwszą 10. Często bywał 11. A mogło by być znacznie lepiej gdyby Ekstraklasę w nim pokazywali. To by nawet PS wskoczył do 10 kosztem Polsatu 2.
A PS SD zatrząsł rynkiem. Przecież w rankingach oglądalności jest zawsze tuż za pierwszą 10. Często bywał 11. A mogło by być znacznie lepiej gdyby Ekstraklasę w nim pokazywali. To by nawet PS wskoczył do 10 kosztem Polsatu 2.
Nienawidzę TVP 1. I ogólnie całego TVP.
Polsat Futbol
PS HD w INEI jest tylko promocyjnie w pakiecie podstawowym.
PS: Jack, jesteś z Wielkopolski?
PS: Jack, jesteś z Wielkopolski?
Polsat Futbol
Tak ale nie w zasięgu INEI. Skąd wiesz, że promocyjnie. Wszystkie serwisy medialne podają, że przenieśli ten kanał. A więc chyba promocyjnie ale na stałe z tego wynika.
Nienawidzę TVP 1. I ogólnie całego TVP.
Polsat Futbol
Wiem, bo przełączając na Polsat Spor HD, obok nazwy kanału widnieje napis 'em. poromocyjna'.
PS: Ja też
.
PS: Ja też

Polsat Futbol
Wyłączenie Polsatu Futbol to w Grupie Polsat początek reorganizacji kanałów sportowych. Najważniejszą zmianą to uruchomienie od 1 czerwca 2012 roku kanału Polsat Sport Extra HD