8TV (HD) (2016-2017)
8TV (HD)
Od 6 lutego Nowa Rewia Kabaretowa z Nowej TV także i w 8TV od 1-go odcinka. Emisja o godz. 19.00.
8TV (HD)
I co tu robić, co robić... Rewię wstawić
w grupie 16-49 czyli tej istotnej dla biznesu 8TV w okresie 01.01.2017-23.01.2017 ma 13 500 amr. W tym samym okresie rok temu Eska miała 20 000. Jak to się mówi.. zamienił stryjek siekierkę na kijek?? 

Ostatnio zmieniony 24 sty 2017, 13:43 przez STARS.TV, łącznie zmieniany 1 raz.
8TV (HD)
I na dodatek przez podmiankę Eski na 8TV marka tej pierwszej stacji mocno została zszargana... Czyli nie tylko osławiony Viacom niszczy silne brandy 

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
8TV (HD)
W lutym br. 8TV także będzie pokazywać francuski serial "Detektyw Cain", który jest emitowany w Nowa TV. Dla mnie zmiana z Eski TV na 8TV jest złą zmianą, teraz robią kanał typowo powtórkowy w którym będzie sporo pozycji z Nowa TV.
ZPR i Benbenek po prostu nie chcą wydawać kasy na nowe produkcje i seriale dla 8TV, np. będą od nowa pokazywać od pierwszego sezonu serial "Jej szerokość Afrodyta", co dla mnie jest lekką przesadą.
ZPR i Benbenek po prostu nie chcą wydawać kasy na nowe produkcje i seriale dla 8TV, np. będą od nowa pokazywać od pierwszego sezonu serial "Jej szerokość Afrodyta", co dla mnie jest lekką przesadą.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
8TV (HD)
Jeśli jakaś stacja przez 11 godzin na dobę nie emituje muzyki to w moim rozumieniu nie jest stacją muzyczną
Dlatego od najbliższych wyników nie będę podawał 8TV w zestawieniu ze stacjami muzycznymi. Czyli już awansowałem o jedno miejsce w rankingu, super 

8TV (HD)
W ogóle ta stacja to jakaś pomyłka. Chcieli nie być muzyczną Eską to zmienili nazwę i koncesję. A tymczasem dalej większość ramówki to muzyka. Nie dziwne że ten gniot jest traktowany po macoszemu przez widzów.
8TV (HD)
Jeszcze rozumiałbym pokazywanie pozycji "Nowej TV" w "8TV", gdyby faktycznie ta pierwsza stacja była kodowana i wtedy "Ósemka" stanowiłaby swego rodzaju autopromocję i drogę do poprawy wyników "Nowej TV". Tak jednak nie jest....
Ogólnie dla mnie to cała oferta telewizji naziemnej to wciąż oferta bardzo słaba. Stąd też według mnie zarówno kanały z tzw. "wielkiej czwórki", jak i platformy cyfrowe mogą póki co spać spokojnie. Przy tak kiepskiej ofercie stacje "naziemne" nie są w stanie się wybić.
Ogólnie dla mnie to cała oferta telewizji naziemnej to wciąż oferta bardzo słaba. Stąd też według mnie zarówno kanały z tzw. "wielkiej czwórki", jak i platformy cyfrowe mogą póki co spać spokojnie. Przy tak kiepskiej ofercie stacje "naziemne" nie są w stanie się wybić.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
8TV (HD)
Ósemka powinna zmienić nazwę na Nowa TV 2. Zabiegi ZPR przypominają mi politykę TV Pulsu i Pulsu 2
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
8TV (HD)
Dzisiaj o godz. 18:55 8TV pokaże program Tomasza Sekielskiego ''Teraz Ja!''.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
8TV (HD)
To jeszcze "lepiej"... Już Super Polsat (przynajmniej w weekendy) prezentuje się o wiele lepiej. Nic, tylko czekać na Klejnot TV i Modę na sukces... 

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
8TV (HD)
Ogólnie to nie wiem po co kombinowali. Była Eska i było dobrze (mam tylko podstawową naziemną), czasem się włączyło i leciał jakiś fajny teledysk albo obejrzało się Jankesa w "Najlepszym programie" jak wygłupia się z blond lalkami i było ok. Czasem jakiś polski hip hop można było nawet trafić. Marka młodzieżowa była silna, oglądalność też bardzo dobra. To wzięli i wszystko zepsuli
Eskę wyrzucili i w zamian wstawili jakiegoś gniota powtórkowego... Nie wiem śmiać się czy płakać... A też miałem ZPR za speców od kanałów muzycznych a jednak widać, że i oni mogą coś spieprzyć koncertowo (nomen omen).

8TV (HD)
Aż tak powtórkowego? 8TV zawsze poszerza zasięg programów Nowej TV 

8TV (HD)
Według nie to bardzo dobre posunięcie, że emitują programy Nowej TV. Nie wszyscy mają jeszcze MUX-8. Ja na drugim mieszkaniu nie zamontowałem jeszcze nowej anteny i różnie bywa z sygnałem Nowej. Raz jest a raz zapewne też od pogody nie ma. Wtedy jak chcę obejrzeć np. "24 godziny" ratuje mnie właśnie 8TV 

8TV (HD)
Od kiedy "Klenot TV" jest emitowany na Nowej TV. Zresztą to celowe posunięcie. Kolega wyżej już to wyjaśnił.manieq01 pisze:To jeszcze "lepiej"... Już Super Polsat (przynajmniej w weekendy) prezentuje się o wiele lepiej. Nic, tylko czekać na Klejnot TV i Modę na sukces...
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
-
- Użytkownik
8TV (HD)
8TV i POLO TV mają awarię nie ma obrazu ale jest niebieskie tło