Przerwa w kodowaniu kanału

Dział poświęcony nowościom i zmianom pośród zagranicznych kanałów TV, a także wszelkie zmiany w ich nadawaniu satelitarnym.
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Michał » 18 wrz 2006, 12:05

MTV Polska i VH1 Polska są teraz niekodowane z HB 11.075V !!!
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Michał » 20 wrz 2006, 9:56

Eurosport i Eurosport 2 znowu niekodowane z Hot Birda!
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: master » 20 wrz 2006, 10:30

O to dziwne! Znowu FTA???
Nigdy taknie było.....
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Witu » 20 wrz 2006, 15:36

Michał pisze:Eurosport i Eurosport 2 znowu niekodowane z Hot Birda!
Koniec promocji :) Zakodowane!!
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Mario98 » 20 wrz 2006, 17:39

master pisze:O to dziwne! Znowu FTA???
Nigdy taknie było.....
nigdy????!!!!! kilka razy w tygodniu tak jest...
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Michał » 21 wrz 2006, 10:31

Eurosporty znowu chwilowo niekodowane z HB!!!
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: master » 21 wrz 2006, 12:58

Nieprzyponinam sobie aby EuroSporty często były FTA codziennie przez kilka godzin jak to ma miejsce w tym tygodniu....
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Mario98 » 21 wrz 2006, 14:33

a ja sobie przypominam :) np. gdzieś miesiąc temy to cały tydzień leciał FTA :D
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 06 paź 2006, 11:52

Trwa przerwa w kodowaniu ESP i ESP2
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: stevie » 06 paź 2006, 12:17

Filmbox i Nonstop Kino z Amosa 4W są niekodowane.
Zmiany na Orbicie,SK,5.10.2006r.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Witu » 06 paź 2006, 15:08

Wszystkie dodatkowe pakiety, włącznie z nowościami CP są rozkodowane dla abonentów CP opłacających pakiet familijny!!
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 06 paź 2006, 19:59

To jednak zrobili okienko. Ciekawe ile potrwa ta promocja. Szkoda że na Playboy'a nigdy nie ma takich okienek :P

EDIT:

Właśnie mi sie przypomniało dzisiaj rano w samochodzie slyszalem reklamę o okienku na HBO MAX PACK. Raz pamiętam tez tak było że jak HBO i Cinemax bez odkodowane na weekend to CP robi promocje na raz RM zamiast odkodowywać tylko Cinemaxy...
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Witu » 06 paź 2006, 21:22

No mogli by kiedy rozkodować playboy-a:) Zobaczył bym przynajmniej ten kanał bo widziałem go tylko kilka miech temu, jak zrobił okienko bodajrze na pół godziny chyba.
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 07 paź 2006, 14:32

Ja go widziałem raz. Ale najpierw oplacielm abo za niego na jeden miesiac :P
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: master » 07 paź 2006, 14:47

To jest kanał Soft a nie Hard! Dpo tegojest taniutki! Co byscire chcieli! Chcecie HARD to wypukcie sovie MCT!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja za granicą”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość