Przerwa w kodowaniu kanału

Dział poświęcony nowościom i zmianom pośród zagranicznych kanałów TV, a także wszelkie zmiany w ich nadawaniu satelitarnym.
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Witu » 07 paź 2006, 21:58

master pisze:To jest kanał Soft a nie Hard! Dpo tegojest taniutki! Co byscire chcieli! Chcecie HARD to wypukcie sovie MCT!
A czt ktoś tu mówi, że plaayboy jest kanałem hard?
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 07 paź 2006, 22:40

Proszę pisać na temat.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 16 paź 2006, 14:30

Sirius 12111h - travel pl
HotBird 12322h - trace tv
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: stevie » 26 paź 2006, 8:04

Sci-Fi Channel jest teraz FTA z Astry 19,2 E
na (11.856V SR=27500 FEC=3/4 - 174/136/174),

SK.pl
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: stevie » 03 lis 2006, 8:08

Ponownie przerwano kodowanie kanału mezzo:

tp. 77 (12.245H SR=27500 FEC=3/4 - 125/135/125),
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 03 lis 2006, 10:55

Już nieaktualne..... :(
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16653
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Karol » 03 lis 2006, 11:20

RaPi pisze:Już nieaktualne..... :(
Przecież to shit....
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 03 lis 2006, 12:51

Shit nie shit nie widziałem tego kanału jeszcze i tak chciałem luknąć i ocenić sobie.
Generalnie to jestem zadowolony że jeszcze Trace TV nie zakodowali. I oby to okienko trwało jak najdłużej.... ;)
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: stevie » 03 lis 2006, 13:46

No,Trace TV faktycznie długo już jest niekodowane.
Niedługo chyba już będzie miesiąc,albo juz jest.I bardzo dobrze,bo dla mnnie ten kanał powinien być FTA,tak jak to jest na innych pozycjach satelitarnych,np.36 E i 70,5 E.

Nawet N-ka dodała juz ten kanał na swoją listę,wg.tego,co przeczytałem na blogu TV Nowej Generacji. ;)
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 03 lis 2006, 14:07

No i wykrakaliśmy :( Właśnie zakodowali Trace TV :mad:
Teraz trzeba czekac na kolejne okienko w kodowaniu. Może kiedyś CP dołączy ten kanał do swojej oferty bo chyba nie jest on na wyłączność w C+.

No to "n" sie zdziwi :D
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: Witu » 03 lis 2006, 15:58

Gdybyście nie gdybali tyle dzisiaj na temat tego, że ten kanał jest rozkodowaney to byśy pewnie go jeszcze oglądali :D Mówię to w żartach.
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 03 lis 2006, 17:00

Moim zdaniem to kiepski kanał. Z muzycznych oglądam go najrzadziej, wolałbym MCM.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: RaPi » 03 lis 2006, 18:29

Na pewno jest lepszy niż viva czy 4fun bo przynajmniej nie ma tych śmieci na ekranie.
Minusem jest to że maja ubogą playlistę i jak ogląda się to stację przez kilka godzin to można kilka razy ułyszeć/zobaczyć ten sam teledysk....
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 03 lis 2006, 19:22

12188V
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Przerwa w kodowaniu kanału

Post autor: gosc » 07 lis 2006, 20:56

Trwa przerwa w kodowaniu paczki axn o której mowa w tym długim poście wyżej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja za granicą”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Cursty i 3 gości