A czt ktoś tu mówi, że plaayboy jest kanałem hard?master pisze:To jest kanał Soft a nie Hard! Dpo tegojest taniutki! Co byscire chcieli! Chcecie HARD to wypukcie sovie MCT!
Przerwa w kodowaniu kanału
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Proszę pisać na temat.
Sirius 12111h - travel pl
HotBird 12322h - trace tv
HotBird 12322h - trace tv
Sci-Fi Channel jest teraz FTA z Astry 19,2 E
na (11.856V SR=27500 FEC=3/4 - 174/136/174),
SK.pl
na (11.856V SR=27500 FEC=3/4 - 174/136/174),
SK.pl
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Ponownie przerwano kodowanie kanału mezzo:
tp. 77 (12.245H SR=27500 FEC=3/4 - 125/135/125),
tp. 77 (12.245H SR=27500 FEC=3/4 - 125/135/125),
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Przecież to shit....RaPi pisze:Już nieaktualne.....
Shit nie shit nie widziałem tego kanału jeszcze i tak chciałem luknąć i ocenić sobie.
Generalnie to jestem zadowolony że jeszcze Trace TV nie zakodowali. I oby to okienko trwało jak najdłużej....
Generalnie to jestem zadowolony że jeszcze Trace TV nie zakodowali. I oby to okienko trwało jak najdłużej....

No,Trace TV faktycznie długo już jest niekodowane.
Niedługo chyba już będzie miesiąc,albo juz jest.I bardzo dobrze,bo dla mnnie ten kanał powinien być FTA,tak jak to jest na innych pozycjach satelitarnych,np.36 E i 70,5 E.
Nawet N-ka dodała juz ten kanał na swoją listę,wg.tego,co przeczytałem na blogu TV Nowej Generacji.
Niedługo chyba już będzie miesiąc,albo juz jest.I bardzo dobrze,bo dla mnnie ten kanał powinien być FTA,tak jak to jest na innych pozycjach satelitarnych,np.36 E i 70,5 E.
Nawet N-ka dodała juz ten kanał na swoją listę,wg.tego,co przeczytałem na blogu TV Nowej Generacji.

Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
No i wykrakaliśmy
Właśnie zakodowali Trace TV 
Teraz trzeba czekac na kolejne okienko w kodowaniu. Może kiedyś CP dołączy ten kanał do swojej oferty bo chyba nie jest on na wyłączność w C+.
No to "n" sie zdziwi

Teraz trzeba czekac na kolejne okienko w kodowaniu. Może kiedyś CP dołączy ten kanał do swojej oferty bo chyba nie jest on na wyłączność w C+.
No to "n" sie zdziwi

- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Gdybyście nie gdybali tyle dzisiaj na temat tego, że ten kanał jest rozkodowaney to byśy pewnie go jeszcze oglądali
Mówię to w żartach.

Moim zdaniem to kiepski kanał. Z muzycznych oglądam go najrzadziej, wolałbym MCM.
Na pewno jest lepszy niż viva czy 4fun bo przynajmniej nie ma tych śmieci na ekranie.
Minusem jest to że maja ubogą playlistę i jak ogląda się to stację przez kilka godzin to można kilka razy ułyszeć/zobaczyć ten sam teledysk....
Minusem jest to że maja ubogą playlistę i jak ogląda się to stację przez kilka godzin to można kilka razy ułyszeć/zobaczyć ten sam teledysk....
12188V
Trwa przerwa w kodowaniu paczki axn o której mowa w tym długim poście wyżej