Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

Dział poświęcony nowościom i zmianom pośród zagranicznych kanałów TV, a także wszelkie zmiany w ich nadawaniu satelitarnym.
Awatar użytkownika
kiper
Użytkownik
Posty: 130
Rejestracja: 31 lip 2006, 12:57
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kiper »

Piszcie na jaką satelitę macie ustawiony swój sprzęt
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Dekoder Echostar DSB-606 Cyfrowy Polsat
Antena 70cm
Satelity
HotBird 13.0E
Astra 19.2E
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

@kiper
A ty się wstydzisz napisać?

Moja antena 1,2m za którą zapłaciłem dawno temu duuużo pieniędzy jest nastawiona na HotBirda, chyba że ją przekręcę między Turksatem a Telstarem :)
Awatar użytkownika
danielpes5
VIP Expert
Posty: 444
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:38
x 1

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: danielpes5 »

Ferguson AF 2018 SEC
Pioneer 1630
antena nr 1(100 cm)+4 konwertery w układzie zeza
-Hot Bird 13,0'E
-Astra 19,2'E
-Astra 2 / Eurobird 1 28,5'E
-Sirius 5,0'E / Eutelsat W3A 7,0'E

antena nr 2(60 cm,po bylej Wizji TV)
-Amos 4,0'W
-jeszcze pare dni temu była ustawiona na Hispasata 30,0'W
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

Ja mam antenę 60 cm(chyba) która pozostała mi po cyfrze. Mam ustawioną antenę na hotbirda 0,13E
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Witu pisze:Mam ustawioną antenę na hotbirda 0,13E
Wydaje mi się że powinno być 13.0'E. Chyba że jest jakiś inny HotBird o którym nie wiem ;)
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

RaPi pisze:
Witu pisze:Mam ustawioną antenę na hotbirda 0,13E
Wydaje mi się że powinno być 13.0'E. Chyba że jest jakiś inny HotBird o którym nie wiem ;)
Na masz pewnie rację, ale jak na echostarze klakam na pilocie na "satelitkę" to piszę mi hot bird 0,13E :)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Ty masz chyba tego samego Echostara co ja. Gdy wybierze sie opcje wyboru satelitów jest napisane 013.0'E. Przyjrzyj się dokładniej :)
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

RaPi pisze:Ty masz chyba tego samego Echostara co ja. Gdy wybierze sie opcje wyboru satelitów jest napisane 013.0'E. Przyjrzyj się dokładniej :)
A no fakt. Moja wpadka:) Muszę na skuter bo jestem tak czerwony ze wstydu:) Dobra to jadę Ciao!
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kiper
Użytkownik
Posty: 130
Rejestracja: 31 lip 2006, 12:57
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kiper »

moja jest ustawiona hot bird ale chce kupić konwenter na Astrę
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artu »

Oryginalna czasza CP - ze starym logo. Ustawiona na HotBirda przez montera - byłem wtedy kompletnie zielony ;)
Awatar użytkownika
Hubert
Obserwator
Posty: 302
Rejestracja: 24 wrz 2007, 11:51
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Hubert »

Tuner:Thomson DSI30PO
Cyfrowy Polsat
Antena 90cm
Satelity:Hotbird(13E) i Astra(19.2E) na stałe ,a czasami od Astry2 i Eurobirdu (28.2E) do Amosa (4W)

Tuner:HEVET 5518 Digital 1000
FTA
Antena 70cm
Satelity:Hotbird (13E)

Tuner: analogowy
Antena 70cm
Satelity:Hotbird (13E) i Astra (19.2E)

Tuner:Ferguson AF-3100 CK
FTA
Antena:na razie brak ,planowana ok. 100-120cm
Satelity:planowane Astra 2(28.2 bez D oczywiście),Astra (19E),Hotbird(13E),Sirius(5E)
Miro
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 28 maja 2007, 17:10
Lokalizacja: Chojnice
Kontakt:

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Miro »

tylko na HotBird 13.0E,ale chce to zmienić.
PIOTREK 165
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 05 lut 2008, 20:28

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: PIOTREK 165 »

Posiadam terminal Mediasat: Pioner BCT 1730
Antena 110 cm
Satelity: Hot Bird (13E) i Astra (19,2E)
lukaszlz
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 30 gru 2007, 16:20

Na jaką satelitę nastawiona jest wasza antena satelitarna?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukaszlz »

A ja mam na HOT BIRD i ASTRA i to mi wystarcza bo więcej chyba polskich kanałów nie ma na innych satelitach.Aha zapomniałem o TMT ale chyba tam nie ma nic ciekawego.Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja za granicą”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości