Wywiad Beaty Sadowskiej z Marzeną ma być, jak Beata powiedziała na żywo w niedzielę o 21:00:
[TVP2] Pytanie na śniadanie
Ten filmik zamieszczony na insta Sadowskiej to tak naprawdę fragment wykładów Rogalskiej, które mają pojawić się 26 lutego na stronie mentalist.com, ale słowa mogą się pokrywać z prawdą.[TVP2] Pytanie na śniadanie
Wywiad będzie dopiero za tydzień o 21:00. A co do artykułu WP - no cóż, nie pierwszy raz tym artykułem pokazali poziom swoich artykułów.
Co do debiutu Izy Krzan - myślę, że w minioną środę zamknęła usta wszystkim krytykom, którzy lansują o niej stereotyp jako "panienki od literek i kopert". Jeśli jego dnia zgadza się na nagłą propozycję, a nazajutrz prowadzi po raz pierwszy ponad 3-godzinny program na żywo tak, jakby robiła to od lat, to wobec Krzan można tylko ściągnąć czapki z głów. Oczywiście szkoda, że debiut nastąpił w takich okolicznościach, ale wina gospodyni "KF" jest w tym żadna.
Powiedzmy sobie wprost. Nagłe odejście Rogalskiej to największy wstrząs w historii "PnŚ" od czasu przejścia Doroty Wellman i Marcina Prokopa z TVP do TVN-u. Wstrząs tym większy, że prawdopodobnie - i to jeszcze w tym roku - pociągnie ze sobą kolejne głośne rozstania i z programem śniadaniowym, i z TVP, a wcale na jednym nazwisku nie musi się skończyć. Można odnieść wrażenie, że wraz z rozpadem Rogammela kończy się pewien rozdział w historii programu. Szkoda. Pewnie decyzja w głowie Rogalskiej dojrzewała od jakiegoś czasu, a słynne czarne plansze 10 lutego tylko przelały czarę goryczy.
Co do debiutu Izy Krzan - myślę, że w minioną środę zamknęła usta wszystkim krytykom, którzy lansują o niej stereotyp jako "panienki od literek i kopert". Jeśli jego dnia zgadza się na nagłą propozycję, a nazajutrz prowadzi po raz pierwszy ponad 3-godzinny program na żywo tak, jakby robiła to od lat, to wobec Krzan można tylko ściągnąć czapki z głów. Oczywiście szkoda, że debiut nastąpił w takich okolicznościach, ale wina gospodyni "KF" jest w tym żadna.

Sądzę, że współpraca Zawadzkiej z TVP i "PnŚ" to już pieśń przeszłości, poza tym nie sądzę, by rozdzielano w tej chwili Idę Nowakowską i Tomasza Wolnego, którzy przyjaźnią się ze sobą.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Tyle, że przy ogłoszeniu ciąży Nowakowskiej, to można odnieść wrażenie, że Wolny dobrze już wcześniej wiedział co się święci. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Trzeciaku, cała redakcja wiedziała, bo to redakcja zaplanowała ten cyrk
O czym sama przyszła mama powiedziała w wywiadzie.

A czy ja twierdzę, że nie wiedziała.
Niemniej biorąc obecną linię polityczną stacji - to tym bardziej ani na odejście Wolnego, a tym bardziej Nowakowskiej nie ma co liczyć, chyba dobrze wiemy z jakich powodów doszło do zamiany partnerek między Nowickim, a Wolnym.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
No to piszmy wprost, że nie rozdzielą ich nie dlatego że się przyjaźnią, tylko dlatego, że Wolny musi mieć za partnerkę amatorkę
A i tak wkrótce ktoś inny z nim będzie musiał prowadzić program.

I dlatego chemii między nim a Opczowską było tyle, co kot napłakał. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
A ja myślę że Zawadzka jeszcze wróci do PNŚ, spójrzcie chociażby na jej IG cały czas w opisie ma PNŚ i THE VOICE OF POLANDTrzeciak pisze: ↑21 lut 2021, 20:57 Wywiad będzie dopiero za tydzień o 21:00. A co do artykułu WP - no cóż, nie pierwszy raz tym artykułem pokazali poziom swoich artykułów.Powiedzmy sobie wprost. Nagłe odejście Rogalskiej to największy wstrząs w historii "PnŚ" od czasu przejścia Doroty Wellman i Marcina Prokopa z TVP do TVN-u. Wstrząs tym większy, że prawdopodobnie - i to jeszcze w tym roku - pociągnie ze sobą kolejne głośne rozstania i z programem śniadaniowym, i z TVP, a wcale na jednym nazwisku nie musi się skończyć. Można odnieść wrażenie, że wraz z rozpadem Rogammela kończy się pewien rozdział w historii programu. Szkoda. Pewnie decyzja w głowie Rogalskiej dojrzewała od jakiegoś czasu, a słynne czarne plansze 10 lutego tylko przelały czarę goryczy.
Sądzę, że współpraca Zawadzkiej z TVP i "PnŚ" to już pieśń przeszłości, poza tym nie sądzę, by rozdzielano w tej chwili Idę Nowakowską i Tomasza Wolnego, którzy przyjaźnią się ze sobą.
To nic nie znaczy, bo w profilu ma też wpisanego "Bake Offa", który został zdjęty z anteny. Zresztą zaraz po wybuchu strajku kobiet odpowiedziała na pytanie jednej z fanek, że nie współpracuje już z TVP.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Jak widać - test był udany 

W pressbooku TVP Iza Krzan oficjalnie w parze z Kammelem, brak nowej prowadzącej, Opczowska ma wciąż dwóch partnerów 
Wiosną w PNŚ m.in. cykl parentingowy Idy Nowakowskiej.

Wiosną w PNŚ m.in. cykl parentingowy Idy Nowakowskiej.
Cykl parentingowy kobity, która jeszcze nie ma dziecka i ma zerowe doświadczenie 
Jasne ciąża podchodzi pod to, ale to 1/100 całego zagadnienia jakim jest parenting.

Jasne ciąża podchodzi pod to, ale to 1/100 całego zagadnienia jakim jest parenting.
Dobrze, że Opczowska nie dostała cyklu o tańcu. No bo przecież tańczy - od 3 tygodni 

Wiem że narazie Marcelina nie wraca do programu, ale mimo wszystko Małgorzaty Opczowskiej bym się pozbył z programu.
A co do Tomasza Kammela to lepiej by się prezentował w parze z Idą Nowakowską, a Izę dałbym do Roberta
A co do Tomasza Kammela to lepiej by się prezentował w parze z Idą Nowakowską, a Izę dałbym do Roberta