Kinga Rusin
Kinga Rusin
Kinga Rusin prowadząca program Dzień Dobry TVN co o niej sądzicie dla mnie bomba znam ją poznałem ją bo założyłem o niej bloga i napisała do mnie
a co wy sądzicie o tej osobie?

- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
Kinga Rusin
Jesli chodzi o wyglad to spoko,ale za bardzo zadziera nosa i nie potrafi prowadzic programu "DDTVN"...Takie jest moje zdanie.
Kinga Rusin
Jak dla mnie to dobra prezenterka i DOBRZE prowadzi program, niesety tego nie można powiedzieć o magdzie Mołek (sorry, że zszedłem z tematu Jest ładna i inteligentna.
Kinga Rusin
Ja do Kingi Rusin nic nie mam. Ładna, kulturalna, zabawna, inteligentna. Według mnie bardzo dobra prowadząca
Kinga Rusin
Jedyne co mogę zrobić, to podpisać się pod słowami BZYKa.
Kinga Rusin
Kobitka fajna. Podoba mi się... jej prowadzenie "DD TVN"
Na luzie, z humorem i dystansem do siebie
Hmmm... a jak dzisiaj tańczyła...

Hmmm... a jak dzisiaj tańczyła...

Kinga Rusin
Fizycznie jak najbardziej OK. W programach TV tez sprawia pozytywne wrażenie ale jaka jest nie mogę powiedzieć bo jej po prostu nie znam...
Kinga Rusin
Tak też sie dziwie że wytrzymała z Lisem ona jest super poznałem ją w maju i mam kontakt do dziś
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
Kinga Rusin
Oglądnolem dzisiaj wyjątkowo program "DDTVN" i musze przyznac że Pani Kinga sie poprawiła,dużo się uśmiecha i naprawdę świetnie prowadzi program.Dlatego wycofuje to co napisałem wyżej...
Kinga Rusin
I jeszcze wytańczy swój czas z Stefanem Terazzino w TZG tancu z gwiazdami J.
Dobry Jestem
-
- Użytkownik
Kinga Rusin
Witam,
Kinga Rusin - moim skromnym zdaniem, bardzo nieszczęśliwa kobieta, dobra dykcja - fataly głos. Zazwyczaj stylistyczna pomyłka. Niegdyś w cieniu Tomasza Lisa i w sumie szkoda, że teraz wypłynęła bo - wyląda na to, że mało w Polsce reprezentatywnych prezenterów. Reasumując - odgrzewany kotlet.
Kinga Rusin - moim skromnym zdaniem, bardzo nieszczęśliwa kobieta, dobra dykcja - fataly głos. Zazwyczaj stylistyczna pomyłka. Niegdyś w cieniu Tomasza Lisa i w sumie szkoda, że teraz wypłynęła bo - wyląda na to, że mało w Polsce reprezentatywnych prezenterów. Reasumując - odgrzewany kotlet.
Kinga Rusin
Zdecydowanie wolę Rusin, niż zarozumiałą i pewną siebie Mołek 

Kinga Rusin
Zgadzam się z Evilem. Niegdyś irytowała mnie też Pieńkowska lecz ostatnio w moich oczach się zmieniła. Rusin od zawsze mi się podobała - pod względem prowadzenia programów a także urody... Prowadzenie programów 'na żywo' wychodzi jej b.dobrze. Ot to takie moje zdanie. 

Kinga Rusin
Witam wszystkich. Nie bardzo wiem czy piszecie o tej samej osobie, bo ta ktora ja widze w DDTVN nie nadaje sie na prezenterke. Nie daje sie wypowiedziec swoim gosciom, przerywa im i jedyna osoba ktorej slucha jest ona sama. Nie posiada zadnej wiedzy o swoich gosciach i jest nie przygotowana do programow.