TO!TV/Gold TV
iTV
iTV zawsze dużo obiecywało, praktycznie nigdy nie spełniało. Przy ich średniej jakości obrazu, oprawa to nie wszystko.
iTV
Bardzo niedawno zmieniali oprawę, ale obecna jest tragiczna. W ogóle co chwilę zmieniają oprawę, a co nowa to gorsza 

iTV
Nowa oprawa ITV całkiem dobrze się prezentuje i nawet pasuje do stacji. Dużo lepsza od poprzedniej.
Pozdrawiam, Direct
iTV
Całkiem fajnie się prezentuje żeby jeszcze cos fajnego tam puszczali to by było super. Bo teraz to praktycznie to samo co POLO TV.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
iTV
No i żeby skasowali Ezo TV który zabiera sporo czasu antenowego kanałowi iTV a który to moim zdaniem powinien jak najszybciej przeníeść się na osobny kanał który jest z resztą planowany.AreQ pisze:Całkiem fajnie się prezentuje żeby jeszcze cos fajnego tam puszczali to by było super. Bo teraz to praktycznie to samo co POLO TV.
Poland - Aktywnie najlepszy!
iTV
Ezo TV przynajmniej na iTV nie będą kasować z powodów o których już była wielokrotnie mowa.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
iTV
Tak sobie myśle. Być może Ezo.tv zastąpi pasmo programowe Owsiak.tv czyli programami związanymi z fundacją WOŚP. Bo juz długo w EPG w blokach muzycznych iTV już to zapowiadają. .
iTV
iTV podpisuje swoje programy przy logo.
iTV
Czy oni kierują swój program do tak zacofanych ludzi, którzy nie mają tunera obsługującego EPG, że potrzebna im informacja na ekranie?
iTV
Zaczynali do młodych i na tyle wykształconych, żeby rozumieli jej interaktywność. Teraz widzę, że celują coraz niżej. Co do EPG... w Vectrze przez kilkanaście miesięcy wyświetlana była jego nieaktualna wersja z programami "Moje Logo News" czy "Laski Vanilli".
iTV
Kiedyś iTV było świetną stacją telewizyjną. W ramówce starczało miejsca na programy interaktywne i na programy rozrywkowe. Następnie programy iTV stawały się coraz gorsze, aż stacje przejęła Aleksandra Fajęcka. Wtedy to była dopiero masakra... Obecnie iTV także jest jedną z najgorszych stacji, lecz na szczęście nie jest to coś takiego, jak za władzy Aleksandry Fajęckiej - i całe szczęście.
iTV
Jak dla mnie nie da się tego oglądać. Teraz gdy starają się być "nowocześni", jakość prezentowanych treści dramatycznie spadła. A pamiętam, że ta telewizja była swego czasu nawet zabawna i ciekawa, jeszcze w czasach "Moje Logo News" (pamiętam, jak emitowano go ze studia w blue-box lub green-box) czy z programów interaktywnych typu "Bitwa wodna". Wiało amatorką, ale było na czym oko zawiesić.
iTV
No tak, mówię, że kiedyś stacja była w świetnej kondycji. Obecnie iTV jest jedną z najgorszych stacji, lecz na szczęście nie jest to ta masakra, która była 'za panowania' Aleksandry Fajęckiej.
iTV
Może to będzie śmieszne pytanie, ale czy ITV od dawna posiada teletekst? Bo dziś zauważyłem, że ma - nazywa się iTEXT. Ale wiernym widzem ITV nie jestem, więc mogłem coś przeoczyć
.

Pozdrawiam, Direct