Można już tego gdzieś przesłuchać?
Kogel-mogel
Kogel-mogel
W serwisach streamingowych, jest np. na Spotify.
Kogel-mogel
Kurde już lepiej jakby starą wersję dali. Po tym szałowym zwiastunie, piosenka w takim samym deseniu.
Mnie się nie podoba.
Mnie się nie podoba.
-
- VIP Expert
- x 1068
- x 458
Kogel-mogel
Jak uwielbiam Sławka i Anię w sumie też, tak uważam nową wersję piosenki za totalne nieporozumienie. Zwiastun też widziałem i jest dokładnie to, czego się spodziewałem - zapowiada się typowa polska komedyjka romantyczna, a tytuł i aktorzy z oryginalnego Kogla-mogla są tylko po to, żeby przyciągnąć widzów.
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
-
- Activist
- x 507
- x 67
Kogel-mogel
Już jest na YouTubie. Ta piosenka jest tragiczna w ich wykonaniu...
-
- Thinker
- x 433
- x 526
- Kontakt:
Kogel-mogel
Ta piosenka brzmi za szybko, ale nie jest wcale taka zła.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
Re: Kogel-mogel
Takie dobre głosy, a aranżacja piosenki wyszło, tak bez życia, nie podoba mi się, a piosenka oryginalna jest mega.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Kogel-mogel
To już lepiej byłoby przywrócić wersję z Geppert 
Ta obecna to jakaś "nowoczesna" sieczka, odrzucająca i niewpadająca w ucho, oczywiście z całym szacunkiem dla wykonawców.

Ta obecna to jakaś "nowoczesna" sieczka, odrzucająca i niewpadająca w ucho, oczywiście z całym szacunkiem dla wykonawców.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 284
Kogel-mogel
Aranżacja może zabić najpiękniejszą piosenkę, mamy kolejny dowód
.
Skoro Łepkowska to klepnęła, to nijak się ma do jej zapewnień w komentarzach na YT, że "nie sprofanuje swojego hitu sprzed lat". To się już dokonało

Skoro Łepkowska to klepnęła, to nijak się ma do jej zapewnień w komentarzach na YT, że "nie sprofanuje swojego hitu sprzed lat". To się już dokonało

Kogel-mogel
Kulisy serialu co jakiś czas emituje TVP, szczególnie Dwójka. To wiemy kto pokaże film w Boże Narodzenie 2020 lub Wielkanoc 2021. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Kogel-mogel
Ja to bym tak daleko nie wychodził w przyszłość 

Kogel-mogel
576 tysięcy widzów w weekend otwarcia. Dobry wynik, ale dużo ludzi pewnie poszło z ciekawości - w końcu tytuł 'Kogel-mogel' zobowiązuje, na nim się jedzie i odcina kupony, bo jakoś nie sądzę, żeby był tak dobry jak poprzednie 2 filmy. Zwiastun dał wystarczająco do rozumienia, że historię "unowocześniono".
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/m ... d-otwarcia
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/m ... d-otwarcia
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Kogel-mogel
Są hejterzy ale jest bardzo duża część ludzi której się podoba ta 3 część filmu