Ja, poza oczywiście klasykami fundowanymi cyklicznie w TV... głownie 5-ty element to jest film do którego wracam dość często. Lśnienie S. Kubricka i Kill Bill'a Tarantina też lubię sobie zobaczyć po raz enty. Poza tym robie sobie potwórki także z filmów, które chcę pokazać znajomym. Jeśli uważam coś za dobre, poprostu spontanicznie organizuję seansik
No więc:
Dzieciaki z pod ciemnej gwiazdki (10 razy)
Helikopter w Ogniu (7 razy)
Golden Eye (5 razy)
Shrek 2 (5 razy)
Pada Shrek (4 razy)
Nigdy nie mów nigdy (2 razy)
Śmierć nadejdzie jutro (2 razy)
Katyń (2 razy)
36 (2 razy)
...i wiele innych filmów
Kilkakrotnie obejrzałem 4 cześci Kevina McCallistera oraz następujące filmy: Nie wierzcie bliźniaczkom (1998, w dniu 9 kwietnia br. leciało na TVP1), Anna i król, Wielkie kino, seria "I kto to mówi", saga "Gwiezdnych wojen", Fuks, Tato, Chłopaki nie płaczą, Zabawy z piłką, Agent XXL, Agent XXL 2, Błekitna laguna, Powrót na błękitną lagunę, filmy z Jamesem Bondem, Zakochani, seria "Karate Kid", seria "Szklana pułapka", Szklanką po łapkach, 2001: Odyseja komiczna, dwie części "Ojca panny młodej" (druga będzie emitowana dziś o 22:15 w TVP2), Klan urwisów, Robin Hood: Książę złodziei, Mój chłopak się żeni, Sami swoi, Nie ma mocnych, Kochaj albo rzuć, Jak rozpętałem II wojnę światową, dwie części "Fałszywej dwunastki", Lepiej być piękną i bogatą, seria "Powrót do przyszłości", But Manitou, Bogowie muszą być szaleni, Ania z Zielonego Wzgórza (dwie części), Ania z Zielonego Wzgórza (kolejne dwie), Ania z Zielonego Wzgórza - dalsze losy (dwie części), Ania z Zielonego Wzgórza: Nowy początek (dwie części), seria "High School Musical", Przygody Hucka Finna (dziś przedpołudniem leciało to na TVP1), Blaszany Bohater (trzy części, tak samo leciało dziś na TVP1), Młode wilki, Młode wilki 1/2, Młode wilki 2, Miś, Rozmowy kontrolowane, Kogel-mogel, Galimatias, czyli Kogel-mogel 2, Vabank, Vabank 2 - czyli riposta, Seksmisja, [Och, Karol] (to jeden tytuł), Ptaszek na uwięzi, Nowe przygody Fizii Pończoszanki, no i oczywiście Harry i Hendersonowie.