My3
My3
I tu koło się zamyka. Gdyby nie kasa -> umowa (i to z profitami, które zwiększyły jej wartość) byłaby przedłużona -> projekt byłby kontynuowany. 

Pozdrawiam, Trzeciak
My3
I tak zespół długo istniał. W październiku 2017 (pierwsza strona tego wątku) przewidywałem kilkanaście miesięcy, a działał nieco ponad 2 lata.
Pozdrawiam, Direct
My3
Nie przesadzałbym. Jedynie pierwsza płyta pokryła się Złotem, a to też nie jest jakiś wyjątkowy wyczyn, bo wystarczy zaledwie 10 tysięcy. Kolejne płyty nie miały nawet Złota. Do tego ta pierwsza płyta dobiła do Złota dopiero po 2 latach od premiery.
- Christianus
- Junior
- x 353
- x 448
My3
Ojej, co za ogromna strata, a przecież padła tutaj nawet propozycja, żeby wystąpiły w najbliższych trzech edycjach "Tańca z gwiazdami" - po jednej na każdy sezon.
Całe szczęście, że ta marniutka kariera dobiega końca. Prawda jest taka, że na tym forum, poza wiadomą osobą, nawet pies z kulawą nogą nie zainteresowałby się działalnością tego tworu.

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 272
- Kontakt:
My3
Z drugiej strony zauważmy jedno a mianowicie zamknięcie zespołu może być w praktyce trudne do wykonania. Jak wiemy głównymi odbiorcami zespołu są dzieci a te się popłakały gdy usłyszały wczoraj tą złą nowinę od dziewczyn. W sumie dobrze ich rozumiem bo tak jak oni z My3 bardzo mocno się zżyłem.
Poland - Aktywnie najlepszy!
My3
A co ma być trudne do wykonania? Umowa nie zostanie przedłużona, więc zespół tym samym rozwiązuje się automatycznie. Ponadto wszyscy są informowani o tym na dość długi czas przed faktem, więc o jakimś niesmaku nie ma mowy. To jest show biznes (z naciskiem na drugie słowo) i tu pieniądze muszą się zgadzać. A na zespole świat się nie kończy.
Pozdrawiam, Trzeciak
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 272
- Kontakt:
My3
Nie rozumiem co tutaj masz na myśli z tym zdaniem.
Tyle że tu nie chodzi o kwestie formalne a zwyczajne, ludzkie przywiązanie się fanów do zespołu i jego wokalistekTrzeciak pisze: ↑07 lut 2020, 0:06 A co ma być trudne do wykonania? Umowa nie zostanie przedłużona, więc zespół tym samym rozwiązuje się automatycznie. Ponadto wszyscy są informowani o tym na dość długi czas przed faktem, więc o jakimś niesmaku nie ma mowy. To jest show biznes (z naciskiem na drugie słowo) i tu pieniądze muszą się zgadzać. A na zespole świat się nie kończy.

Poland - Aktywnie najlepszy!
My3
No i co z tego? Nie pierwszy rozpad zespołu i zapewne nie ostatni. A dzieciaki też przy okazji poniekąd poznają realia rynku muzycznego.
Pozdrawiam, Trzeciak
My3
Było Just5 i się zmyło, było Blog27 i się zmyło.
Tak samo jest z My3.
Pomału mam wrażenie, że to już jest niezdrowy a nawet wręcz chory fanatyzm tym zespołem.
Tak samo jest z My3.
Pomału mam wrażenie, że to już jest niezdrowy a nawet wręcz chory fanatyzm tym zespołem.
-
- VIP Expert
- x 4
- x 120
My3
@Poland, z całym szacunkiem, ale wiele dzieci nawet nie odczuje, że My3 znika, od dłuższego czasu to było nudne, nie przynosiło większej wymiernej korzyści, powiedziałbym, że biło z tegoż wręcz tandeta i sztucznością, oczywiście, ze szkoda. Ale nie takie zespoły upadały, chociażby Blog27, które w pewnym momencie było słychać chyba w każdej szkole w tym kraju, życzę dziewczynom powodzenia, bo są super sympatyczne i widać, że muzyka ich kręci, ale jako My3 to nie miało już żadnego sensu, chyba, że będa chciały dalej tworzyć w trójkę, ale to będzie bardzo trudne.
My3
Świat wytrzymał rozpad The Beatles, Spice Girls, Wham!, wytrzyma też koniec My3 

My3
Porównywanie Just5 i Blog27 do My3 powinno być z marszu karalne

Dwa pierwsze zespoły w swoich czasach rzeczywiście były fenomenami w muzyce, czego nie można powiedzieć o sztucznym tworze robionym głównie pod przedział wiekowy <12.
POZDRAWIAM | MANIEQ