My3
My3
Skoro profile "My3" na portalach społecznościowych nie będą aktualizowane po 30 kwietnia, a sklep z gadżetami od "My3" działać będzie przynajmniej do końca roku, no to nie trudno skojarzyć fakty - jak równanie 2+2.
Pozdrawiam, Trzeciak
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
My3
Niby tak ale to też dla Tako Media furtka do wspomnianego działania. Tak zresztą było w 2015 roku w przypadku K3 gdzie najpierw było pożegnanie a później casting (K3 zoekt K3) i nowy skład.
Poland - Aktywnie najlepszy!
My3
@Poland - i wracamy do tego, co mówimy już od kilku dobrych stron. K3 w Belgii i w Holandii jest fenomenem, show, gdzie w obu krajach poszukiwany był nowy skład był hitem, co innego w Polsce. Tako Media nie będzie się opłacać przedłużenie licencji do czegoś, czego nie przyniosło oczekiwanego efektu.
Pozdrawiam, Trzeciak
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
My3
Gorzej jeżeli ten oczekiwany efekt był (co można poznać chociażby po sprzedawanych biletach) a plany życiowe dziewczyn zmusiły je do rozwiązania zespołu.
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
My3
Jaki pech 
Pójdą teraz na kasę w Biedronce/Tesco/Lidlu/Kauflandzie za 2000 i będą żyć. Płakać nie mam zamiaru.

Pójdą teraz na kasę w Biedronce/Tesco/Lidlu/Kauflandzie za 2000 i będą żyć. Płakać nie mam zamiaru.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
My3
Nie takie zespoły się rozpadały,ale twórczość zostaje i niech to pocieszy wszystkich zasmuconych.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
My3
Rzeczywiście, życiowe osiągnięcie. To musi zostać wpisane do annałów historii. Idź do tych co księgę rekordów Guinessa redagują.
My3
Nie wiem co mają wnosić do dyskusji takie komentarze jak powyższy.
Konta może nie znikną,le siłą rzeczy umrą śmiercią naturalną.
Konta może nie znikną,le siłą rzeczy umrą śmiercią naturalną.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
My3
Po prostu streszczę: gość działa mi na nerwy pisaniem o tym że trójka rozklejonych dziewczynek dała mu moda na jakże ważnej grupie na szajsbuku.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
My3
Pożyjemy zobaczymy - może dziewczyny wprowadzą coś w zamian pokroju profili prywatnych na Instagramie.
PS: Przepraszam cię @Iluzjonista że działam ci na nerwy

My3
@Iluzjonista Więc zamiast odpowiadać na każdy możliwy post, przestań czytać ten wątek 
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
My3
Denerwujesz mnie z tego względu że cokolwiek by nie zrobiły będziesz rozdmuchiwał to jakby co najmniej ktoś Nagrode Nobla dostał. A tak to nie

- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
My3
Dobrze, to może skończmy ten temat.
Najbardziej ciekawi mnie jakie będą losy tej blond dziewczyny - parę epów oglądałem i nie wygląda na taką bardzo medialną. Ale może ja się nie znam?
Najbardziej ciekawi mnie jakie będą losy tej blond dziewczyny - parę epów oglądałem i nie wygląda na taką bardzo medialną. Ale może ja się nie znam?