DODA & Virgin
DODA & Virgin
Zespół dobry, muzyka bardzo mi się podoba. Co do wokalistki, to jeśli patrzeć na nią jedynie od strony osiągnięć i talentu, mogę śmiało powiedzieć, że nalezy do elity polskiej sceny muzycznej. Widziałem jednak kilka jej akcji - zachować. Jestem zażenowany.
DODA & Virgin
Ja tam kazdego rocka posłucham, nawet w wykonaniu Dody 

DODA & Virgin
Jak dla mnie żenada.
DODA & Virgin
Zespol jak zespol. Glownie zniecheca mnie do niego osoba dody i tego jeje chloptasia robi z siebie wielka gwiazde...
Najbardziej zenujace sa te niby nagrania kotre cos jakis czas trafiaja do internetu ze niby ktos im je wykradl z domu i takie tam...
Najbardziej zenujace sa te niby nagrania kotre cos jakis czas trafiaja do internetu ze niby ktos im je wykradl z domu i takie tam...
DODA & Virgin
To co prezentuje ta Elektroda niebardzo mi pasuje do muzyki rockowej. Prędzej jakieś pomieszanie z poplątaniem wszystkiego. Dla mnie zespół wieje ostrą tandetą.
Ale Polskę zawojował
Ale Polskę zawojował

DODA & Virgin
Przepraszam za swoją wypowiedź Wszystkie Panie, ale mi najbardziej w Dodzie podobają się jej.....PIERSI. Miałem okazję z nią rozmawiać. To stosunkowo inteligent
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
DODA & Virgin
Musze sie z toba zgodzic co do jej anatomi...

DODA & Virgin
Widze ze mamy tu fanów silikonu 
Proponuje porównać jaj stare fotki sprzed kilku lat strasznie sie panna zmieniła

Proponuje porównać jaj stare fotki sprzed kilku lat strasznie sie panna zmieniła
DODA & Virgin
Zarówno pod względem muzycznym jak pod względem zachowania Doda mi się nie podoba. Wkurza mnie ten jej idiotyczny śmiech
Za to jej ciało też moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia
.

HENSHIN!
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
DODA & Virgin
Ja lubię muzykę dody, ale jej piosenka pt "dwie bajki" jest żałosna!
DODA & Virgin
Kicz, kicz i jeszcze raz kicz
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
DODA & Virgin
Ostatni album dody jest bardzo fajny [ten z kawałkiem "szansa']. Polecam wszystkim!
DODA & Virgin
Widziałem niedawno ich ostatni teledysk nie pamietam tytułu. Straszne plastikowy ....