Liga Mistrzów
Liga Mistrzów
Mam pytanko.
Czy ligi mistrzow od tego roku nie ma juz w tvn turbo???
bo w zeszlym roku bylo a teraz nie widzialem w programie, czy teraz jest tylko na Nsport??
pozdrowka.
Czy ligi mistrzow od tego roku nie ma juz w tvn turbo???
bo w zeszlym roku bylo a teraz nie widzialem w programie, czy teraz jest tylko na Nsport??
pozdrowka.
Liga Mistrzów
Od teraz Liga Mistrzów w tv już tylko w nSport.
Plus jeden mecz w środę w TVP2.
Plus jeden mecz w środę w TVP2.
Liga Mistrzów
no właśnie zazdroszczę Wam że możecie oglądać na nSport. Na finał to już sobie zafunduje enke. Telewizor mam ok tylko meczów nie ma jak oglądać i nie tylko mecze zresztą 

Liga Mistrzów
w telewizji N masz tylko ligę mistrzów plus Legia stawka większa niż Legia
Liga Mistrzów
No za parę dni znów ruszą transmisje meczy Ligii Mistrzów. Ktoś się szykuje do oglądania? Oczywiście mowa tu kanale nsport.
Liga Mistrzów
No moja gorsza połowa już sprasza kolegów (biedaków:), którzy u siebie w domu nie mogą oglądać. Ja na ten czas muszę podzielić się ukochanym z N-ką
)

Liga Mistrzów
Hm... a jak podoba Wam się pomysł z dodatkowymi kanałami na których będą transmisje meczy. Jak oceniacie całą tę multisportowość a raczej multimeczowość nsportu?
Liga Mistrzów
A kto według Was będzie w tym roku rządził w LM? Myślicie, że Real pod wodzą nowego trenera jest w stanie zebrać się do kupy? Mogę się pochwalić, że w maju byłem w Mediolanie, gdy Inter zdobywał puchar - to co się działo w mieście było nie do opisania. Chciałbym kiedyś zobaczyć taką fetę w jakimś polskim mieście... ale to chyba pozostanie w sferze marzeń niespełnionych