Wszystko, co śmieszne
Wszystko, co śmieszne
Natrafiłem na to całkowicie przypadkiem

PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 304
- Kontakt:
Wszystko, co śmieszne
Pismo dla kobiet "Przyjaciółka" twierdzi że Tłusty Czwartek jest w... sobotę

Poland - Aktywnie najlepszy!
Wszystko, co śmieszne
Media w Polsce kiedyś:

Forum Media2 dzisiaj:

Media w Polsce dzisiaj:

Forum Media2 dzisiaj:

Media w Polsce dzisiaj:
-
- Thinker
- x 444
- x 534
- Kontakt:
Wszystko, co śmieszne
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Gdyby Ci zablokowali serwisy streamingowe z anime, to byś chodził z podobną przepaską na czole, a ja bym się śmiał - pewnie dlatego, że to nie moja kategoria zainteresowań, po prostu bym się nie znał na sprawie. Ty z kolei ponoć nie oglądasz telewizji, więc nie rozumiesz punktu widzenia widzów, pracowników, dziennikarzy, a swoją niewiedzę przykrywasz głupim śmiechem. To takie polskie 
Wszystko, co śmieszne
Moje serwisy w większości są poblokowane w Polsce - używam płatnych VPN-ów ustawionych na amerykańskie/kiedyś nawet australijskie IP, więc nie mów o jakiś śmiesznych przepaskach na czole. Zresztą jakoś nie wychodzicie tak z tym hasłem na ulice. 
Jestem przeciwko podatkom wobec polskich mediów (co innego google, facebooku), ale nie podoba mi się sposób w jaki płatne / naziemnie koncesjonowane media ten protest zrobili, nie mówiąc o głupiej logice przekazu. Jak PiS podniesie podatek to nie będzie czarnego ekranu na prywatnych kanałach, natura nie lubi próżni, będzie coś innego.
W przypadku banera na forum.media.pl - to takie dla mnie dzieciństwie megalomaństwo dla "połechcenia" ega własnego użytkowników. Osoby, które tutaj przebywają już wiedzą, o co chodzi w sprawie. A jak nie - to i tak nie dowiedzą się niczego z pustego trzy-wyrazowego hasła. Internet daje większe możliwości niż straszący komunikat na poziomie TVP Info.

Jestem przeciwko podatkom wobec polskich mediów (co innego google, facebooku), ale nie podoba mi się sposób w jaki płatne / naziemnie koncesjonowane media ten protest zrobili, nie mówiąc o głupiej logice przekazu. Jak PiS podniesie podatek to nie będzie czarnego ekranu na prywatnych kanałach, natura nie lubi próżni, będzie coś innego.
W przypadku banera na forum.media.pl - to takie dla mnie dzieciństwie megalomaństwo dla "połechcenia" ega własnego użytkowników. Osoby, które tutaj przebywają już wiedzą, o co chodzi w sprawie. A jak nie - to i tak nie dowiedzą się niczego z pustego trzy-wyrazowego hasła. Internet daje większe możliwości niż straszący komunikat na poziomie TVP Info.

HENSHIN!
Wszystko, co śmieszne
Chociaż może raczej prawdziwe, nie śmieszne...

Wszystko, co śmieszne
HENSHIN!