Wasze hobby?
Wasze hobby?
narzekanie do nasza polska specjalność :/ ja spokojnie czekam, mam nadzieję, że pkp na prawdę się zmieni na lepsze - chociaż początki tych zmian już widać
-
- Użytkownik
Wasze hobby?
Zgadza się. Wszystko w swoim czasie. Ja już nie mogę się doczekać nowych pociągów na trasie Warszawa - Gdynia. Do rodzimego miasta będę jechał nieco ponad godzinę:-) a odległość to 100km:-) samochód pozostawię przed blokiem.
Wasze hobby?
Ja nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę nowy łódzki dworzec. Jeszcze tylko 3,5 roku, ale mam nadzieję, że warto będzie tyle czekać.
Wasze hobby?
Dla mnie to firmy które zajmują się transportem publicznym ponieważ 26 lat.byłem kierowcą autobusu,teraz jestem na rencie(wypadek) a sytyment pozostał nadal.
Jutro będzie dobry dzień.
Wasze hobby?
Podróże i szukanie tanich środków transportu
w Polsce to chyba w obecnej sytuacji z ceną paliwa oczywiste -> PKP 

-
- Użytkownik
Wasze hobby?
Moją największą pasją od lat jest kosmetologia. Staram się być na bieżąco w nowinkach ze świata kosmetyki. Mniej interesują mnie sprawy chwilowego upiększania (np. makijaż), a tak naprawdę zawsze pasjonowała mnie kosmetyka pielęgnacyjna i lecznicza, głównie zagadnienia takie jak [wymoderowano], trądzik czy wszelkiego rodzaju peelingi stosowane w kosmetologi, dermatologii czy medycynie estetycznej. Tematyka jest bardzo ciekawa, ciągle pojawiają się jakieś nowości, zarówno nowatorskie metody jak i środki. Branża ta rozwija się niezwykle dynamicznie podobnie zresztą jak rynek suplementów diety.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 21:32 przez Direct, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skasowałem link reklamowy.
Powód: Skasowałem link reklamowy.
Wasze hobby?
Ja uwielbiam majsterkować, ciąć, skręcać itd. Ostatnio zrobiłem doniczkę z palet.
Wasze hobby?
Telewizja, gry komputerowe, muzyka, skoki narciarskie, języki obce, geografia, wizaż, fitness i kultura imion.
DANA TO NIE IMIĘ
DANA TO KREJZOL
DANA TO KREJZOL