McDonald's
McDonald
Ostanio w Macu jadłem bodajże 2 lata temu
miałem beke z zamówienia
Dużą colę, i chesse burgera, i tu jakiś dzieciak się wtrącił i powiedział I FRYTKI DO TEGO
.

Dużą colę, i chesse burgera, i tu jakiś dzieciak się wtrącił i powiedział I FRYTKI DO TEGO

McDonald
Co ty gadasz? Ja jeśli wezmę zestaw powiększony to jestem pełen do wieczora.borowik pisze:w McDonald sie nie najesz a przytyjesz,
Nie jadam tam często, ale taki WieśMac jest super, McRoyal też. Innych kanapek w zasadzie nie jadam u nich.
CYFRA+ Pakiet CANAL+ Optimum, Philips HD PVR, DVB-T MUX 2 i MUX 3
Historia Telewizji w Polsce
Wykaz kanałów polskich 14.10.2012
Historia Telewizji w Polsce
Wykaz kanałów polskich 14.10.2012
McDonald
Z tą teorią, że "o nadwagę nietrudno" to bzdura, prędzej przytyjesz na domowym żarciu, zwłaszcza w polskim stylu 

-
- Junior
McDonald
Ja tylko raz byłem w McDonaldzie. Było to w Lublinie, 20 kwietnia 2007 roku podczas wycieczki klasowej (chodziłem do klasy 4 szkoły podstawowej, a byłem dziesięciolatkiem).
http://www.youtube.pl/telefilmkoden2 - mój profil na YouTube
McDonald
Urzekła mnie Twoja historia...
Proszę przestać wypisywać tutaj kto ile chodzi do Mc Donalda tylko zająć się rzeczową dyskusją.
Proszę przestać wypisywać tutaj kto ile chodzi do Mc Donalda tylko zająć się rzeczową dyskusją.
McDonald
Chociażby o tym. Można rozmawiać o jakości produktów, informacjach dotyczących postępowania firmy w różnych dziedzinach (np. jakieś medialne doniesienia o zaniedbaniach itp.) ale nie na temat tego kto kiedy tam chodzi...
McDonald
Ok, dzięki. No to co do jakości. To kawę to oni mają niezłą - w końcu Jacobs. Mimo, iż wolę KFC, to kawę lepszą ma McDonald.
McDonald
Z tego co wiem od kolegi który pracuje w MC to od dawna nie jest to Jacobs tylko Woseba 

- odrodzony
- Obserwator
- Kontakt:
McDonald
To ile ty masz w końcu lat?Grzelich1996 pisze:Ja tylko raz byłem w McDonaldzie. Było to w Lublinie, 20 kwietnia 2007 roku podczas wycieczki klasowej (chodziłem do klasy 4 szkoły podstawowej, a byłem dziesięciolatkiem).
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
McDonald
To już chyba koniec "Happy Meal" jakiego znamy: http://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ ... ch-reklamy
Nie zdziwię się jak rodziny zaczną po zmianach bojkotować ten zestaw.
Nie zdziwię się jak rodziny zaczną po zmianach bojkotować ten zestaw.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
McDonald's
Niby dlaczego? Bo ograniczą szkodliwość niektórych składników? Nie wiem jak często zdarza Ci się być w McDonald's, ale w Happy Meal już od jakiegoś czasu (wspomina o tym artykuł WM) mają zmodyfikowaną formułę, stawiając na produkty mleczne, warzywa i brak coli
HM nie jest obowiązkowym zestawem dla dzieci, bo te zawsze mogą zamówić sobie BigMaca z frytkami i dużą Coca Colą, jednak zmiany w ofercie mogą dać rodzicom do myślenia przy wyborze produktu dla swoich pociech 

McDonald's
Juz nawet nie pamiętam kiedy byłem ostatni raz w McDonaldzie, chyba w 2015 roku. Do KFC zdarza mi się wejść raz na 2 miesiące.