Prośby o materiały wideo
Prośby o materiały wideo
Krótkie ogłoszenie:
W ciągu tygodnia od telewizyjnej premiery mam dostęp do zapisu każdego Info Poranka ciągiem od 5.55 do 8.00 (tylko wersja nadawana na TVP1 HD) oraz każdego wydania Pytania na śniadanie TVP2. Niestety nie mam możliwości nagrywania przekazu (ewentualnie w słabej jakości, z ekranu). Jeśli ktoś z Was chciałby zdobyć jakiś zap albo dowiedzieć się, co było emitowane o danej godzinie, piszcie do mnie interesującą Was dokładną datę i godzinę w PW.
W ciągu tygodnia od telewizyjnej premiery mam dostęp do zapisu każdego Info Poranka ciągiem od 5.55 do 8.00 (tylko wersja nadawana na TVP1 HD) oraz każdego wydania Pytania na śniadanie TVP2. Niestety nie mam możliwości nagrywania przekazu (ewentualnie w słabej jakości, z ekranu). Jeśli ktoś z Was chciałby zdobyć jakiś zap albo dowiedzieć się, co było emitowane o danej godzinie, piszcie do mnie interesującą Was dokładną datę i godzinę w PW.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad dziesięciu lat.
Prośby o materiały wideo
Będzie ktoś nagrywać start Polsat News HD?
- dlucjanski210686
- Obserwator
- mateusz_71
- VIP Expert
- Kontakt:
Prośby o materiały wideo
Na pewno wiele osób nagra, w tym i ja 

Prośby o materiały wideo
Czy komuś udało się nagrać wydanie programu "Tik-Tak", które dziś zostało wyemitowane w TVP ABC?
Prośby o materiały wideo
Nagranie od @Lord_info:dlucjanski210686 pisze:Czy ktoś może nagrać start TVP ABC?
http://www.youtube.com/watch?v=TgymfbnPhgI
Nagranie ode mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=G6ctC7DYoho
- dlucjanski210686
- Obserwator
Prośby o materiały wideo
Czy można prosić o nagranie dzisiejszej wpadki w Teleexpressie podczas materiału o debacie premierów?

500 postów!

Prośby o materiały wideo
Ma ktoś w swoich nagraniach studio-podsumowanie startów Justyny Kowalczyk ? Chodzi mi o końcówkę... Gdzie są pokazywane takie zlepki obrazków a na końcu się napis "Sochi 2014: to co na bimach w studio i o niego mi chodzi
z góry dziękuje 

Prośby o materiały wideo
Jakbyś sprecyzował kiedy dokładnie to było, o jakiej porze i na jakim kanale, może się udać.
Prośby o materiały wideo
Jedyne, co mogę zrobić, to zap, bo YouTube blokuje nagranie. Dodatkowo nie wierzę w to, co widzę, bo Imageshack po 6 latach odmówił współpracy i każe mi płacić za upload...
EDIT: Jednak nie udało się udostępnić nawet i zapa
EDIT: Jednak nie udało się udostępnić nawet i zapa

Prośby o materiały wideo
Gwoli wyjaśnienia, Imageshack już w zeszłym roku wprowadził konta płatne. Na konto darmowe można załadować jedynie 500 zdjęć i wprowadzili obowiązkową rejestrację - po prostu nagle zostało zlikwidowane wrzucanie fotek bez rejestracji. Miałam tam darmowe konto, na które ładowałam zdjęcia z forum prasowego (od 2006 roku było załadowanych coś koło 40 tys zdjęć) i kazali mi zapłacić za konto premium w terminie 7 dni od otrzymania maila - dodatkowo była informacja, że w przeciwnym wypadku usuną mi wszystkie załadowane zdjęcia, z wyjątkiem 500 szt. ostatnio wrzuconych. Przypuszczam, że zmienili warunki korzystania z serwisu w wyniku ostatnich posunięć z PIPA i SOPA w USA oraz zlikwidowaniem serwisów typu Megaupload (Mega zlikwidowali, natomiast wszystkie pozostałe w obawie przed zlikwidowaniem poblokowały udostępnianie plików nawet dla znajomych i wprowadziły słone opłaty za przechowywanie plików na kontach). A Imageshack jest serwisem amerykańskim, więc było tylko kwestią czasu, kiedy wprowadzą opłaty za korzystanie i zaczną blokować wyświetlanie zdjęć na forach w necie w myśl zasady, że wszystkie łamią prawa autorskie.SNOL pisze:Dodatkowo nie wierzę w to, co widzę, bo Imageshack po 6 latach odmówił współpracy i każe mi płacić za upload...
Prośby o materiały wideo
Ups... SNOL twoja grafika się nie wyświetla.. :x
Prośby o materiały wideo
Mam olbrzymią prośbę o nagrania zakończenia dnia z TVN24 i i TVN. Chodzi mi o te plansze na których wypisane są dane kontaktowe do tvn oraz dane krrit itp. W tvn24 można trafić na to około północy, a na TVN różnie.
Prośby o materiały wideo
Z TVN24 mogę nagrać. Z TVN-u będzie gorzej.