jaki system operacyjny macie ?

Czyli wszystko co z nimi związane, Hardware, Software, Gry, a także nowości na rynku IT - nowych technologii.
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

Jak w temacie.Chciałbym się dowiedzieć jaki system operacyjny obecnie używacie?

Ja mam Windows XP Home Edition SP(Service Pack) 2.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17548
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 583
x 2884

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Ja z kolei WindowsXP Professional. Także z SP2
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Na PC mam WIN XP Pro SP2
Na Laptopie WIN XP HE SP2
I z HE jestem bardziej zadowolony...
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 1
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

Ja mam dwa systemy na zaistalowane: jeden to Winda XP, a drógi to Aurox 11 :)
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
Awatar użytkownika
rogus234
VIP Expert
Posty: 114
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: rogus234 »

WinXP PRO - desktop, Win XP HE- laptop
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Witu »

Windows XP Home Edition serwice pack 1 (dograny serwice pack 2)
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
szewol
Media2.pl
Posty: 168
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:42

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: szewol »

Win XP HE
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 5720
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
x 65
x 319
Kontakt:

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomek »

Mam Windows XP, ale zastanawiam się nad zmianą na jakiś wcześniejszy.
HENSHIN!
KwiateK

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: KwiateK »

Posiadam Windowsa XP Professional
Jak narazie najlepszy system jakiego uzywałem a testowałem chyba wszystkie!
Teraz czekam na Viste
Pawel

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

Windows XP Professional bez SP. Na Viste nie czekam bo mój sprzęt i tak tego nie pociągnie :D.
Awatar użytkownika
IZA
VIP Expert
Posty: 355
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:06
Lokalizacja: Kołobrzeg
x 1

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: IZA »

Windows 2000 Professional. I to mi w zupełności starczy. Nie myślę o zmianie na XP, bardziej na 2003 jak już.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pingwin
Użytkownik
Posty: 21
Rejestracja: 25 maja 2006, 20:20

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pingwin »

Windows XP Home Edition SP2
Awatar użytkownika
simon.b
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:16

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: simon.b »

WindowsXP Professional SP2
Damian
Użytkownik
Posty: 30
Rejestracja: 28 maja 2006, 20:49

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Damian »

WindowsXPProfesional SP3
Awatar użytkownika
mad85
VIP Expert
Posty: 522
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:08
Lokalizacja: Pruszków

jaki system operacyjny macie ?

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mad85 »

Damian pisze:WindowsXPProfesional SP3
Nie ma takiowego SP do Windowsa XP.
MKS Nie Jest Sprawą Życia Lub Śmierci To Coś Wiecej!!!!!!!!!!
__________________________________________________________
C+ Prestiżowy
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komputery i nowe technologie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości