Ja mam Viste i jest OK. Wszyscy na nią narzekają, a ja jestem bardzo zadowolony. W zasadzie jedyny minus jaki przychodzi na myśl to konieczność posiadania większej ilości pamięci RAM.
Główną wadą Visty są duże wymagania systemowe (często bywa instalowana na laptopach, które wymagania podane przez Microsoft ledwo spełniają, a instalowane jest na nich jeszcze dodatkowe oprogramowanie). Na porządnym sprzęcie będzie chodzić dobrze. Ale i tak Visty kupować teraz już nie ma sensu.
Ja mam Windows XP Pro. Visty nigdy nie miałam. Niedawno zaczęłam się interesować systemem Windows 7, ale na razie nie myślę na poważnie o zmianie. To co mam wystarcza mi w zupełności:). Czytałam jednak trochę o najnowszym systemie, ma go m.in. mój chłopak. Dużo ulepszeń wizualnych i jeszcze wygodniejszą obsługę komputera - to na pewno zapewnia Wind. 7. Co jeszcze...tego dzisiaj postaram się (przede wszystkim z własnej ciekawości;P) dowiedzieć (doczytać).
A ja mam na 8 letnim Windows XP i jest super a na 2 letnim Vista i przy każdym programie jak nie zatnie to przegrzeje kompa.............. raz to ledwo go nie spaliłem Wordem ..
Hej - jeśli korzystacie z Maca bądź Linuxa to być może zainteresują Was testy nowej wersji ipla. Zapraszamy do pobrania wersji testowej ze strony beta.ipla.pl i zgłaszania wszelkich uwag i sugestii. Z góry bardzo dziękujemy za pomoc i zaangażowanie.