Play
Play
ciekawe kiedy zaczna sie reklamy w tv?? w sumie te filmiki ktore sa na youtube mogliby puscic :p
Play
No powiem szczerze, że takie filmiki mogłyby zrobic furorę:)...
a na pewno akcja opanowałaby już chyba wszelkie środki masowego przekazu z korzyścią dla P4 ofkors:)
Swoją drogą ciekawe jak wyglądają na duuużym ekranie:)
a na pewno akcja opanowałaby już chyba wszelkie środki masowego przekazu z korzyścią dla P4 ofkors:)
Swoją drogą ciekawe jak wyglądają na duuużym ekranie:)
Play
Dla mnie te reklamówki są beznadziejne. Nic dodać, nic ująć.
Play
myślę, że to kwestia gustu,,wiadomo, że nie wszystko się wszystkim podoba:)
Play
kto nie wierzył niech uwierzy,
srodowe szkolenie przyniosło nam nowe doświadczenia i nowiusieńkiego SAMSUNGA:)
dla tych, którzy wątpliwości wciąż mają...
http://www.youtube.com/watch?v=fVD-E7gfzyo
srodowe szkolenie przyniosło nam nowe doświadczenia i nowiusieńkiego SAMSUNGA:)
dla tych, którzy wątpliwości wciąż mają...
http://www.youtube.com/watch?v=fVD-E7gfzyo
Play
Według mnie jest to całkiem ciekawe siec. Narazie w fazie próbnej są telefony 3G i wydaje się że ludzie będą tym zainteresowani. W okresie próbnym dostajemy telefon i 150 zł. do wykorzystania na gry, dźwięki, wap itp. Jak się to wykorzysta właśnie w tym celu to jest możliwość dalszego doładowania. Według mnie brzmi to bardzo zachęcająco!!!!! Gorąco polecam świeża NOWOŚĆ!!!!!Karol pisze:Dla mnie te reklamówki są beznadziejne. Nic dodać, nic ująć.
Play
ej ja też zgarnąłem nowiutkiego Samsunga - w porównaniu do mojego K700i to jest niebo i ziemia - video-rozmowa? piekna sprawa! 

Play
Bardzo piękna. Zrobimy sobie wideorozmowę? Odpowiedź brzmi: Polska jest zacofanym technologicznie krajem, gdzie sieci komórkowe rozwijają się z prędkością ślimaka pędzącego z góry.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Play
Dzisiaj na RMF-ie mówili, że w ciągu dwóch najbliższych lat postęp technologiczny, jeśli chodzi o komórki, i o sieci komórkowe ma wzrosnąć, więc może każdy będzie miał telefon z wideorozmowami za jakieś 4 lata:D
Play
heh ok no dobra masz racjęKarol pisze:Bardzo piękna. Zrobimy sobie wideorozmowę? Odpowiedź brzmi: Polska jest zacofanym technologicznie krajem, gdzie sieci komórkowe rozwijają się z prędkością ślimaka pędzącego z góry.

może właśnie nadchodzi4.com ten postęp przyspieszy? bo naprawdę, klasyczne rozmawianie z kimś przy tym telefonie i usługach schodzi na daaaaaaaleki planWitu pisze:Dzisiaj na RMF-ie mówili, że w ciągu dwóch najbliższych lat postęp technologiczny, jeśli chodzi o komórki, i o sieci komórkowe ma wzrosnąć, więc może każdy będzie miał telefon z wideorozmowami za jakieś 4 lata:D

Play
A no właśnie. Pogadałeś sobie z kumplem, ale cóż Ci z tego, jak nie możesz zadzwonić do innych i skorzystać w wideorozmowy. Niestety głupie sieci komórkowe nie potrafią się zatroszczyć o klienta, ale kasę potrafią od niego wyciągać...
Play
A mi aż tak specjalnie nie zależy na tego typu funkcjach. Zadowolę się tanimi rozmowami bo póki co jeżeli ceny mamy nadal wysokie.
Play
No właśnie. Mam nadzieję, że po wejściu P4 ceny pójdą choć trochę w dół. W końcu trzeba jakoś walczyć o klienta
Dlatego kibicuję tym testom i czekam na przedstawienie oferty, a przy tym bawię się eleganckim, chudziutkim samsungiem 

Play
to nie do końca tak - bo jak się dziś dowiedziałem rozmowy w p4 są za darmo - jak dla mnie całkiem miła sprawa!! czyli mogę tak sobie rozmawiać z moim kumplem przez video-rozmowe ile chcę - co ty na to ?Karol pisze:A no właśnie. Pogadałeś sobie z kumplem, ale cóż Ci z tego, jak nie możesz zadzwonić do innych i skorzystać w wideorozmowy. Niestety głupie sieci komórkowe nie potrafią się zatroszczyć o klienta, ale kasę potrafią od niego wyciągać...

dla mnie telefon to też przede wszystkim tradycyjne rozmowy ale pobawić się i może później przyzwyczaić się do tego zawsze możnaWitu pisze:Tak na prawde to byście cały czas rozmawiali przez wideorozmowe? Ja tam wolałbym porozmawiać w tradycyjny sposób;)