Ja sie dopiero zastanawiam nad TV cyfrowa i zbieram info,i tak sam nie wiem o co jeszcze pytackochaś pisze:Niezbyt dokładne to pytanie, ale raczej każdy (bez promocji) opłaci te 29 zł, a od lipca 29.90 zł.

MEDIA BEZ WYBORU
Ja sie dopiero zastanawiam nad TV cyfrowa i zbieram info,i tak sam nie wiem o co jeszcze pytackochaś pisze:Niezbyt dokładne to pytanie, ale raczej każdy (bez promocji) opłaci te 29 zł, a od lipca 29.90 zł.
No tak ale wtedy ile płacisz juz za całosć łacznie w C+?sqnek pisze:Pakiet HBO możesz dokupić do pakietu podstawowego, kosztuje wtedy 29,90 (+opłata za wybrany pakiet).
http://www.cyfraplus.pl/_pro_opcje-dodatkowe-pro.html
W N za 38 masz pełny pakiet, ale bez opcji dodatkowych (HBO, Cinemax, Filmbox)
To ile minimialnie moge zapłacic zeby miec tylko te podstawowe programy ?sqnek pisze:Tak, jesli chcesz mieć pakiet prestiżowy to 150,90zł.
Pytanie na które odpowiadałem dotyczyło jednak troche innej kwesti. Mianowicie, czy HBO jest tylko w prestiżowym, czy też jako opcja dodatkowa. Więc, by mieć HBO musisz wydać minimalnie 72,80 (podstawowy+HBO) a nie 150,90.
O wasnie o taka cene mi chodziło.Ile najmniej przy najmniejszym pakiecie moge zapłacic.Ale z tego co widze nie wiele jest do ogladania.sqnek pisze:Zależy co rozumiesz przez 'podstawowe programy'. Najniższy pakiet kosztuje 19,90zł, polecam stronę cyfraplus.pl tam jest wszystko dość dokładnie opisane.
Źródło: http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_10.htmlZapraszamy do naszego sklepu firmowego w C.H. Auchan przy ul. Puławskiej na ofertę specjalną !
Podpisz umowę na pakiet Komfortowy+ a otrzymasz:
Canal+ 18 miesięcy za darmo !
HBO przez 5 miesięcy za darmo!
2 dekodery na własność za 1 grosz !
Usługę MULTIROOM (2 dekodery + 2 karty) GRATIS !
* promocyjna cena pakietu Komfort+ z Canal+ przez cały okres umowy tylko 49.90 !
** (Multiroom - w cenie 1 abonamentu oglądasz niezależnie rózne kanały na 2 telewizorach)
Dzwoniłem dzisiaj do Cyfry+ w sprawie tej najnowszej promocji zwanej "Świąteczne doładowania" i potwierdzili, że:martnet pisze:Rafał K.- wiesz ja bym na twoim miejscu skontaktował się z biurem obsługi klienta Cyfry +, ale wydaje mi się, że promocja z tej strony również powinna obowiązywać,
napisz jak się czegoś dowiesz
Powinna wystarczyć zwykła 60cm z konwerterem twin. Do HD musiałbyś mieć większą antenę (bodajże 80cm).Rafał K. pisze:Z tego co wiem (ale to już mi powiedział Sprzedawca w sklepie Cyfry+ w moim mieście) to do Multiroomu potrzebna jest jakaś lepsza antena, za 90-100 zł chyba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości