Cyfra+

Historia telewizji w Polsce i na świecie. Nieistniejące kanały telewizyjne odbierane w naszym kraju.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Post autor: gosc » 19 cze 2006, 15:09

Na 11034V testuje Al-Jazeera Int. więc niedługo pewnie wejdzie do Cyfry+.
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: master » 19 cze 2006, 18:49

To jest TPS a nie C+! To czy się pojawi w C+ niejest pewne i pewnie prędko nie zastąpi...
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Post autor: gosc » 19 cze 2006, 18:59

Co ty chrzanisz? Przecież już zapowiedzieli że się pojawi jak wystartuje (patrz:strona Cyfry+) a że to nie tp. Cyfry+ to po pierwsze każdy wie a po drugie to nic nie znaczy :)
juz prawie nie abonent

Nowości Cyfry +

Post autor: juz prawie nie abonent » 20 cze 2006, 16:11

Takie nowości jak Al -Jazeera nie polepszą drogiej oferty Cyfry. Cieszę się, że juz niedługo nie bedę musiał im płacic. Tym bardziej, że idą ponoć podwyżki. BYE BYE Cyferko!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 301
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Nowości Cyfry +

Post autor: Pawop » 20 cze 2006, 18:04

Jakie podwyżki?
Opanuj sie.
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: RaPi » 20 cze 2006, 19:04

Start Al-Jazeera Int. odłożono na nie wiadomo kiedy. Wiec prędko do Cyfry nie dołączy...

A o podwyżkach ja tez slyszalem. A dokładniej pakietu startowego z 24 na 29 zl...
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Nowości Cyfry +

Post autor: gosc » 20 cze 2006, 19:17

Jak to odłożono na niewiadomo kiedy? To będę tak testowali niewiadomo jak długo???
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: RaPi » 20 cze 2006, 19:32

Nadawca tego kanału ma jakieś problemy i dlatego był zmuszony odłożyć jego start. Wiadomość o tym była opublikowana jakiś czas temu.
Wstępnie start odłożono na wrzesień jednak istnieje duże prawdopodobieństwo że i wtedy to sie nie stanie
Tu masz link do Artykułu
cyfrowicz

Nowości Cyfry +

Post autor: cyfrowicz » 20 cze 2006, 20:37

Pakiet prestiżowy ma ponoć podrożeć z 143 na 145 zł. Tak przeczytałem na innym forum.
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: master » 20 cze 2006, 22:02

Pawop pisze:Jakie podwyżki?
Opanuj sie.
Co opanuj sie! Startówka ma teraz kosztowac 29zł
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: stevie » 20 cze 2006, 22:18

Ale może jakiś kanał dojdzie do pakietu startowego?
Bo tak zrobić podwyżkę bez dodania bez dołączenia ani 1 kanału?
A może Al-Jazeera Int.ma być obecna także w pakiecie startowym i dlatego ta podwyżka?Ale to tylko moje domysły.Pożyjemy,Zobaczymy,czy będzie jakakolwiek podwyżka któregokolwiek z pakietów w Cyfrze +.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: RaPi » 20 cze 2006, 22:37

Startowy za 30 zl do za drogo. CP wypada znacznie lepiej
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 301
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Nowości Cyfry +

Post autor: Pawop » 20 cze 2006, 23:12

To tylko przypuszczenia.
Być może tylko w tepsie będzie tyle kosztował.
A nawet jakby podnieśli cene, to pewnie coś dorzucą do tego pakietu.
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 409
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontakt:

Nowości Cyfry +

Post autor: master » 21 cze 2006, 12:47

Ciekawe co dadzą?? Bo jak nareazie niemają co dać ...
Awatar użytkownika
Pawop
Obserwator
Posty: 301
Rejestracja: 25 maja 2006, 12:45
Lokalizacja: Warszawa

Nowości Cyfry +

Post autor: Pawop » 21 cze 2006, 16:26

Mogą ALE KINO przesunąć, oprócz tego jeszcze 1-2 inne kanały z Tematycznego
Zablokowany

Wróć do „Wspomnienia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości