Archiwalne telezakupy
Archiwalne telezakupy
Kawałek telezakupów emitowanych na Super1 w grudniu 2000 r.:
http://chomikuj.pl/Kleksik5/pliki+rozne ... mpg(video)
Wybaczcie brak dźwięku, ale awaria magnetowidu i nie wiem, kiedy będę mogła powtórzyć.
http://chomikuj.pl/Kleksik5/pliki+rozne ... mpg(video)
Wybaczcie brak dźwięku, ale awaria magnetowidu i nie wiem, kiedy będę mogła powtórzyć.
Archiwalne telezakupy
Kolejny klasyk telezakupów Mango z dawnych czasów - pióro Penalli (2001)
Kojarzę ten spot chyba jeszcze z Polonii 1, a że po raz pierwszy usunięto ten kanał z oferty mojej kablówki w 1997 roku, produkt musiał być w ofercie już dobre kilka lat.

Kojarzę ten spot chyba jeszcze z Polonii 1, a że po raz pierwszy usunięto ten kanał z oferty mojej kablówki w 1997 roku, produkt musiał być w ofercie już dobre kilka lat.
HENSHIN!
Archiwalne telezakupy
W ramach dopełnienia to, o czym pisałem na drugiej stronie. Mike Levey - gwiazda amerykańskich infomerciali lat 80 i 90, oraz polskich telezakupów połowy lat 90 - w serialu "Sliders - Piąty Wymiar" (RTL7, Polsat, AXN). Gra tam alternatywną wersję siebie ze świata równoległego, gdzie jeśli dobrze pamiętam wybuchła poważna epidemia nowej grypy
.

HENSHIN!
Archiwalne telezakupy
Zestaw Connoisseur z Mango
A tutaj wrzucony pełny film instruktażowy Classy Connoisseur wspominany w reklamie:

A tutaj wrzucony pełny film instruktażowy Classy Connoisseur wspominany w reklamie:
HENSHIN!
Archiwalne telezakupy
Swoją drogą jestem ciekaw, jak wyglądały czasy Mango przed 1994/1995 rokiem? No bo akurat mimo że wtedy już spółka istniała, to jednak chyba na żadnej stacji telewizyjnej w tym okresie się nie pojawiła (powtarzam, okres przed 1994), także pewnie funkcjonowała wtedy jako spółka której celem było zamawianie przez klientów produktów przez telefon 

Archiwalne telezakupy
Nie wiem jak to było wcześniej, za to wiem, że ich spoty w 1994 roku nadawała gdyńska Sky Orunia, co było oficjalnie ujęte w ramówce.
Nie bylo ciężko się odnaleźć i dogadać, skoro oba podmioty pochodziły z Gdyni.
Archiwalne telezakupy
Może jakieś katalogi, ulotki? StrzelamKostka pisze: ↑12 paź 2019, 15:49 Swoją drogą jestem ciekaw, jak wyglądały czasy Mango przed 1994/1995 rokiem? No bo akurat mimo że wtedy już spółka istniała, to jednak chyba na żadnej stacji telewizyjnej w tym okresie się nie pojawiła (powtarzam, okres przed 1994), także pewnie funkcjonowała wtedy jako spółka której celem było zamawianie przez klientów produktów przez telefon![]()

Pozdrawiam, Direct
Archiwalne telezakupy
Karol, chyba coś myslisz

Archiwalne telezakupy
@Maciek23 źle to ująłem. Chodziło oczywiście o Trójmiasto. W Gdyni stacjonowało Mango - ul. 10 lutego 21. Pamiętam ze spotów