Kojarzy ktoś nagrania z innymi elementami tej oprawy? Przyznam, jedna z lepszych w Tele 5

MEDIA BEZ WYBORU
Zapomniałeś jeszcze o aktorce Izabeli Kunie która to była jedną z prezenterek stacji. Prowadziła między innymi studio oprawy Tele 5 podobnie jak dawna prezenterka TVP1 Karina Kunkiewicz. Co ciekawe wcześniej Izabella Kuna pracowała jako prezenterka w... Tele 24 czyli bodajże łódzkiej stacji sieci Polonii 1. To ona wraz z Monika Luft i Małgorzatą Jarecką prowadziła otwarcie stacji Tele 5 o czym przeczytamy tutaj: https://film.wp.pl/tele-5-wystartowala- ... 552539265aKarol pisze:Na poprzedniej stronie, jak również w wątku wspólnym Tele 5 i Polonii 1, udostępnione było nagranie ze startu Tele 5, w tym wywiad z Vittorio Hemsim - właścicielem stacji. Jak na 2002 rok, to był jeden z najlepszych montaży, jakie widziałem - patrząc na możliwości sprzętu Tele 5, wydaje mi się, że zatrudniali dość dobrą ekipę techniczną - inna sprawa, że nie było ich na nią staćTele 5 to także znane nazwiska:
Monika Luft - prezenterka studia oprawy TVP1, później Tele 5, prowadzenie "TOPtrendy" i redagowanie miesięcznika "Sukces";
Anna Czarnecka - prezenterka magazynu "Zoom" w RTL7, w Tele 5 prowadziła "Moje dziecko", potem przeszła (wg. Wiki) do TV Puls, TVP2 i TVN.
Jarosław Maznas - prowadził "Auto Motor i Sport TV" w Tele 5, aktualnie jest jednym z gospodarzy "Automaniaka" w TVN Turbo;
Agnieszka Hyży (wtedy Popielewicz) - prowadziła program "The Club" w Tele 5, później pojawiała się w Polsacie. Ex jednego z Mroczków
Kasia Burzyńska - tu ciekawostka, jednorazowa przygoda z programem "Generacje, czyli kto ma rację?", który prowadziła wraz z Tomaszem Wołkiem - ciekawy program, niestety wyemitowano tylko jeden odcinek, dostępny w serwisie YouTube poniżej. Kim jest Burzyńska? Wszyscy chyba wiedzą. MTV Polska, TVP 1, itd.Są też tacy, którzy przeszli do Tele 5 na jakiś czas - Klarenbach, Gzyl, Wątły...[ Spoiler ]
Użytkownicy przeglądający to forum: TVP8Polska i 5 gości