Telegazeta

Forum poświęcone działalności Telewizji Polskiej.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

A ja mam tv w drugim pokoju i nie chce mi się latać do drugiego żeby zobaczyć co jest emitowane. Ale jedno jest pewne TXT to przeżytek, to całkiem nierealne ale wydaje mi się, że stacje tv powinny stworzyć wspólny projekt na którym znajdował by program wszystkich stacji tv bez tych wszystkich pierdól jakie się tam znajdują.
Awatar użytkownika
telefan
Obserwator
Posty: 690
Rejestracja: 11 maja 2008, 18:36
x 4
x 14

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: telefan »

Ja z txt korzystam niezbyt często bo program tv mam w głowie, a jeśli korzystam to w piątek rano zanim gazeta z programem nie przyjedzie
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

telefan pisze:Ja z txt korzystam niezbyt często bo program tv mam w głowie, a jeśli korzystam to w piątek rano zanim gazeta z programem nie przyjedzie
A ile masz kanałów tv?
Awatar użytkownika
telefan
Obserwator
Posty: 690
Rejestracja: 11 maja 2008, 18:36
x 4
x 14

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: telefan »

Co do najważniejszych stacji (1,2,Polsat,TVN,Info,Czwórka) to znam na pamięć a odnośnie reszty to problem.Zresztą tylko te stacje oglądam na ogół
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

telefan pisze:Co do najważniejszych stacji (1,2,Polsat,TVN,Info,Czwórka) to znam na pamięć a odnośnie reszty to problem.Zresztą tylko te stacje oglądam na ogół
No tak. Przeczytajcie sobie ceny ogłoszeń w TG. TVP naprawdę zarabia!
Awatar użytkownika
Blank
VIP Expert
Posty: 1090
Rejestracja: 05 lip 2008, 13:22
Lokalizacja: Kraj
x 1
x 29

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Blank »

A Czwórka ma telegazetę?Bo mi pisze ''Brak tekstu''?
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Quatron pisze:A Czwórka ma telegazetę?Bo mi pisze ''Brak tekstu''?
Tak czwórka ma teletekst redagowany przez TELEAUDIO. Jest ogólnie bardzo słaby bazuje na wiadomościach z Polsatu, nikt go nie aktualizuje, program tv nie ma wymienionego odcinka serialu obok. Żałosny. I w tej telegazecie znajdują się z trzy loga czwórki.
Miro
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 28 maja 2007, 17:10
Lokalizacja: Chojnice
Kontakt:

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Miro »

Czwórka ma teletext ,ale to nie temat o tej stacji :)
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Miro pisze:Czwórka ma teletext ,ale to nie temat o tej stacji :)
Moderator powinien to przenieść do działu ogólnie o tv.
mawoj93
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 24 lip 2008, 11:29

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mawoj93 »

A po co mam odpalać kompa, jak włączanie telegazety jest dużo prostsze???

Swoją drogą, dużo działów w TG jest żenujących... Szczyt to dział "M Jak Miłość". Przydałby się dział TV-Sat (dawniej był, 290 na Dwójce). Teraz jest dużo wolnego miejsca.
Piszcie, jakich działów waszym zdaniem brakuje... Może ktoś z OMI to przeczyta.
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artu »

Kiedyś był dział "Telekomputer"...
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Tak ale jak redakcja zaczęła należeć do OMI to już niestety nie to co kiedyś.
Miro
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 28 maja 2007, 17:10
Lokalizacja: Chojnice
Kontakt:

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Miro »

Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2918
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 32

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Ah telegazeta kiedyś była nastawiona na czytelnika a nie na koszty z ogłoszeń
donia123
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 11 sie 2008, 11:39

Telegazeta

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: donia123 »

nie nawadze tych telezakupy bo strasznie długo lecą.
zamiast puścić jakiś fajny serial albo co innego puszczaj takie byle co. nie Lubie tych Telezakupy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja Polska”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości