TVP - sprawy bieżące
TVP - sprawy bieżące
Onet twierdzi, że Maciej Łopiński będzie pełnił obowiązki szefa TVP.
źródło:https://wiadomosci.onet.pl/kraj/maciej- ... vp/nw9jx19
źródło:https://wiadomosci.onet.pl/kraj/maciej- ... vp/nw9jx19
TVP - sprawy bieżące
Le Cabaret:
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Ciekawe czy pan Mateusz zostanie w zarządzie i kto teraz będzie w radzie nadzorczej Telewizji Polskiej.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP - sprawy bieżące
Zgodnie z podziałem tzw. rekompensaty, 1700 mln zasili budżet TVP. To niewyobrażalna kwota
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Ciekawe czy część pieniędzy jaka z tej puli pójdzie na TVP3 pozwoli na ich dostateczne rozkręcenie się od strony programowej tej anteny jak i przede wszystkim ośrodków regionalnych.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP - sprawy bieżące
Z początkiem przyszłego tygodnia Telewizja Polska w trzech lub czterech swoich kanałach zacznie nadawać kilkugodzinne pasma z lekcjami dla uczniów szkół podstawowych - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Pasma mają być opracowywane wspólnie z Ministerstwem Edukacji Narodowej.
To może czas żeby TVP odświeżyła pewien jingiel:
To może czas żeby TVP odświeżyła pewien jingiel:
TVP - sprawy bieżące
Dziś rano coś nakombinowali z MUXami i teraz TVP Sport jest bez HD, ale w zamian na MUX3 leci TVP Rozrywka...
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Od poniedziałku rusza projekt "Szkoła z TVP" - programy edukacyjne w TVP3, TVP Historia, TVP Sport i TVP Rozrywka. Z tej okazji TVP Rozrywka będzie przez jakiś czas dostępna także na trzecim multipleksie. Dodatkowo od poniedziałku w TVP2 magazyn "Wesoła nauka", którą poprowadzi Robert El Gendy: https://telerozrywka.pl/2020/03/28/tvp- ... -na-mux-3/ 

TVP - sprawy bieżące
TVP wyszła z założenia, że wszyscy uczą się tylko niemieckiego. Nawet lekcji angielskiego nie ma, a niemiecki jest nawet na dwóch różnych kanałach 

TVP - sprawy bieżące
Może chodzi o to, że angielski jest bardziej powszechny, a niemiecki niekoniecznie.
TVP - sprawy bieżące
O 10.30 na TVP Rozrywka również J. Hiszpański
Z hiszpańskiego się cieszę bo go się uczę

Z hiszpańskiego się cieszę bo go się uczę

TVP - sprawy bieżące
No proszę, dla mnie to niezła sorpresa z tym hiszpańskim, że go wprowadzili 
O, zostałem obserwatorem
!

O, zostałem obserwatorem

- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
@Kacper.m - przecież język angielski też będzie
Przejrzyj dokładniej rozpiskę.

TVP - sprawy bieżące
Nie rozumiem dlaczego TVP Sport pokazuje lekcje a kanał, który powinien pokazywać je w pierwszej kolejności czyli TVP ABC jest wolny od tego? Druga rzecz widzę, że dalej są dostępne kanały-plansze czyli TVP 4, 6 oraz 7. Nie można z nich było zrobić kanałów lekcyjnych zamiast zaśmiecać tym inne stacje?
Pracuję teraz zdalnie i nie powiem wkurzyłem się z rańca kiedy zamiast Tsubasy zobaczyłem jakieś dwie panie z entuzjazmem leniwca gadające coś o matematyce. Najgorsze, że te pasmo niczym nie przerywane kończy się dopiero o 17.
Pracuję teraz zdalnie i nie powiem wkurzyłem się z rańca kiedy zamiast Tsubasy zobaczyłem jakieś dwie panie z entuzjazmem leniwca gadające coś o matematyce. Najgorsze, że te pasmo niczym nie przerywane kończy się dopiero o 17.
TVP - sprawy bieżące
TVP4, 6 i 7 nie ma ani u operatorów satelitarnych ani kablowych, są tylko w naziemnej.