To tylko twoja opinia.kacper3100 pisze: ↑08 cze 2020, 12:46 Jest dobra informacja. Homofobiczny, propagandowy i pseudodokumentalny film "Inwazja" ma zniknąć z YouTube'a, sąd tak nakazał. Wyrok jest nieprawomocny.
https://oko.press/sad-homofobiczna-inwa ... -youtubea/
TVP - sprawy bieżące
TVP - sprawy bieżące
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
-
- Thinker
- x 440
- x 533
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Tak, tylko moja.
A komentarze na YT pod tym śmiesznym filmem napisałem z tysięcy multikont. 

***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Tymczaswm jutra do trzeciego i ósmego multipleksu DVB-T powraca stan sprzed pandemii - tym samym TVP HD będące obecnie na MUX8 wylatuje ponownie z oferty telewizji naziemnej a TVP Sport HD wraca do MUX3: https://centruminformacji.tvp.pl/484358 ... -mux-8-ntc
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP - sprawy bieżące
Ten film był krytyczny. Każde środowisko podlega krytyce. Niestety niektórzy krytykę utożsamiają z homofobią . Nie jest to nowe i nieznane zjawisko.kacper3100 pisze: ↑08 cze 2020, 15:39 Tak, tylko moja.A komentarze na YT pod tym śmiesznym filmem napisałem z tysięcy multikont.
![]()
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
TVP - sprawy bieżące
TVP przedłużyła zgłoszenia do konkursu "OdNowa" do końca sierpnia: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/t ... eresowanie
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
TVP - sprawy bieżące
Kandydat na prezydenta Trzaskowski złożył pozew przeciwko TVP za naruszenie dóbr osobistych, domaga się przeprosin i stu tysięcy złotych na WOŚP.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVP - sprawy bieżące
Wet za wet. Publiczna także złoży pozew przeciwko Trzaskowskiemu za naruszanie dóbr osobistych. Piszą o jego ciągłych atakach na spółkę. Hmm, a ciekawe co się dzieje w ,,Wiadomościach" 

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVP - sprawy bieżące
O 20.05 powitanie Dudy przez Trumpa, a o 21.25 konferencja Duda-Trump na antenie TVP1 

TVP - sprawy bieżące
Co za prymitywna kobieta. Zresztą to nie pierwszy taki popis.
TVP - sprawy bieżące
Ta osoba podniecała się większą oglądalnością "Puczu" od WOŚP, więc nie spodziewałbym się po niej czegoś mądrego. To chyba zresztą jest stan umysłu 

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- [email protected]
- VIP Expert
- x 262
- x 444
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Gdyby wcześniej nie kopiowali spotów Obamy, to może bym uwierzył w to omdlenie. Zresztą mina i zachowanie Trzaskowskiego zdradzają wszystko, on to miał wyuczone jak uczniak.
TVP - sprawy bieżące
Gdyby wczoraj ktoś - nie daj Boże - zemdlał w Końskich i Duda podszedł ze szklanką, to zaraz twitterowicze z #Duda2020 pialiby z zachwytu, jaki to prezydent bohaterski i odważny i w ogóle głosujta na niego, bo Trzaskowski by nie podszedł. 

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
- [email protected]
- VIP Expert
- x 262
- x 444
- Kontakt:
TVP - sprawy bieżące
Tak, i dlatego pewnie kilka dni temu omawiał z Obamą szczegóły, jak najwiarygodniej podać butelkę wody, a zemdlenie pani Burzyńskiej to kolejny etap kampanii ingerencji w polskie wybory z inicjatywy jej pracodawcy 
I na tym proponuję skończyć off-top, szczególnie zważając na nazwę wątku

I na tym proponuję skończyć off-top, szczególnie zważając na nazwę wątku

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia