Oprawy graficzne TVP
-
- Obserwator
- x 21
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVP
Z tego powodu, że w prawym górnym rogu jest odległość, by objąć fotel lidera oraz wiatr, gdyż producentem sygnału jest austriacki nadawca publiczny ORF, w którym pierwszy program emituje swój logotyp ekranowy w lewym górnym rogu ekranu od niemal 10 lat. W Oberstdorfie odległość oraz wiatr pokazywane w lewym górnym rogu ekranu przesunięto lekko w dół na prośbę producenta sygnału ZDF, W Bischofshofen podobno będzie tak jak w Oberstdorfie i to na prośbę ORF.
Studia spikerskie TVP muszą zniknąć, bo są archaiczne, przestarzałe, niemodne, a w trakcie napisów końcowych niezgodne z ustawą rtv.
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu #R7G
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu #R7G
Oprawy graficzne TVP
W studio spikerskim po "Teleexpressie" - Marta Manowska i dwójka uczestników nowej edycji "Sanatorium MIłości".
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
-
- Użytkownik
- x 4
Oprawy graficzne TVP
Jeszcze 2 miesiące i obecna oprawa TVP1 pobije rekord oprawy Kwiaty z lat 2004-2010 którą emitowano 5 lat i 6 miesięcy.
- Iluzjonista
- Junior
- x 85
- x 117
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVP
Ale kogo to interesuje? Oprawa ma być przerywnikiem między pozycjami na kanale, a nie bić jakieś wyimaginowane rekordy.
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
Oprawy graficzne TVP
Dziś Jedynka i Dwójka wróciły do swoich standardowych opraw graficznych, przy czym w przypadku Dwójki - widzimy standardowe dżingle pierwszy raz od 1 października 2020 roku.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Oprawy graficzne TVP
Wiosną nowe oprawy TVP1, TVP2 i TVP Sport, pokazano fragmenty i zapowiada się PIĘKNIE. Logotypy, przynajmniej te pokazane w demo - po prostu napis TVP1, TVP2 na ciemnoniebieskim/ciemnopomarańczowym tle, bez żadnych linii.
Oprawy graficzne TVP
Te fragmenty można znaleźć gdzieś w internecie? Chętnie bym zobaczył.
- mateusz_71
- VIP Expert
- x 253
- x 120
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVP
Genialnie prezentuje się w tym filmiku promocyjnym. Czekam na debiut na antenie.

Oprawy graficzne TVP
WOW
Rzeczywiście świetnie wyglądają!

Oprawy graficzne TVP
Rzeczywiście wygląda to świetnie, czekam aż zadebiutuje na antenie 

Ostatnio zmieniony 30 sty 2021, 19:08 przez mkmgdańsk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nowy Telewizor
- Obserwator
- x 166
- x 61
Oprawy graficzne TVP
Warto podkreślić że TVP Sport zmieni się z pomarańczowej stacji na czarno-zieloną 
Szykuje się nawet lepsza od Polsatu i TVNu i czekam bardzo na debiut

Szykuje się nawet lepsza od Polsatu i TVNu i czekam bardzo na debiut

Szczęśliwego Nowego Roku 2021
Oprawy graficzne TVP
Widać, że inspirowano się oprawą Polsatu - duże litery w zapowiedziach TVP2, poziome linie zjeżdżające z góry na dół ekranu.
Mam tylko nadzieję że nie jest to nowe logo Jedynki...
Mam tylko nadzieję że nie jest to nowe logo Jedynki...
Oprawy graficzne TVP
O ile oprawy całkiem fajne są, nawet nieźle się prezentują... tak te loga (o ile to będą loga bo ja szczerze w to wątpię) to jest kurde jakaś masakra.
Serio, ja bym te TVP w kratkach zostawił. Każdy się do tego przyzwyczaił, nawet ja.
Serio, ja bym te TVP w kratkach zostawił. Każdy się do tego przyzwyczaił, nawet ja.
Oprawy graficzne TVP
W logo TVP World nie ma już kratek, więc to chyba będą docelowe logotypy.
Oprawy graficzne TVP
A szkoda, bo te kratki stały się już symbolem rozpoznawczym TVP.