Awarie i wpadki w TVP

Forum poświęcone działalności Telewizji Polskiej.
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47
x 1

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pither216 »

Może czas to zebrać w jednym miejscu ;)

TVP ABC:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 556
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
x 483
x 14
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kacper »

Na TVP2 SD jest czarny ekran w 4:3, a na pozostałych - brak sygnału (Ślęża).
Polsat | Puls | Echo24 | TVRegionalna.pl | RMF | ZPR | zwolennik reaktywacji sieci Odra
RIP Google+ | Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Błagam, zróbcie wreszcie porządki w TVP
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1861
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 12
x 33

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: brk »

TVP Polonia bez logo.
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci ;D
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47
x 1

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pither216 »

Teraz na TVP Polonia "prykanie" dźwięki i brak obrazu... (SAT)
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7720
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 45
x 123

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

U mnie w UPC działa tylko TVP1, TVP1 HD, TVP Warszawa, TVP Sport i TVP Sport HD, a na innych kanałach jest czarno lub są pasy kontrolne - wyjątek TVP Kultura, gdzie na czarnym tle mam logo TVP Sport na zmianę z pasami.
Awatar użytkownika
mateusz_71
VIP Expert
Posty: 2934
Rejestracja: 08 cze 2013, 9:46
Lokalizacja: Wrocław
x 190
x 76
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mateusz_71 »

DVB-T:
TVP ABC- Pasy
TVP1 SD- Prawidłowy obraz
TVP2 SD- Czarny ekran
MUX3- Brak sygnału
misiek16
Użytkownik
Posty: 216
Rejestracja: 19 lut 2013, 16:04
Lokalizacja: Ruda Śląska

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: misiek16 »

Na MUX3 brak sygnału, w MUX1 TVP1 SD nadaje normalnie, TVP2 SD czarno w 16:9, TVP ABC pasy łowickie :D
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47
x 1

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pither216 »

Na satelicie powrót TVP1/HD na TVP Polonia prykanie wciąż... W naziemnej jest również u mnie TVP 1 SD....

EDIT: TVP 1 SD również śmiga na sat ;)
Awatar użytkownika
wiatriwoda
VIP Expert
Posty: 31635
Rejestracja: 05 gru 2013, 9:46
x 76
x 2119

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wiatriwoda »

W CP czarny ekran TVP 2 i TVP2 HD. Również TVP INFO.
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 556
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
x 483
x 14
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kacper »

Całe TVP zamiłkło (Ślęża).
Polsat | Puls | Echo24 | TVRegionalna.pl | RMF | ZPR | zwolennik reaktywacji sieci Odra
RIP Google+ | Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Błagam, zróbcie wreszcie porządki w TVP
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47
x 1

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pither216 »

TVP STREAM: TVP Info...
Obrazek
Awatar użytkownika
Medyk24
VIP Expert
Posty: 10707
Rejestracja: 31 lip 2011, 11:37
x 436
x 1050

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Medyk24 »

Dobrze, że to nastąpiło teraz. ale by było jakby się coś takiego zdarzyło podczas dzisiejszych skoków narciarskich, co niektóre telewizory mogłyby wylądować na podwórku :D
POZDRAWIAM, Medyk24
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47
x 1

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pither216 »

Noo :D Jak na razie TVP 1 jako jedyne powróciło.. Wersji HD w dvb-t brak...
Awatar użytkownika
wiatriwoda
VIP Expert
Posty: 31635
Rejestracja: 05 gru 2013, 9:46
x 76
x 2119

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wiatriwoda »

Ciekawe jak długo to będzie trwać , bo na TVP 2 ma jechać Bródka o 14.30.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9062
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 122
x 258

Awarie i wpadki w TVP

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

W związku z awarią Adam Feder będzie miał dziś pole do popisu w "Wiadomościach" ;).
Pozdrawiam, Direct
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja Polska”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości