Awarie i wpadki w TVP

Forum poświęcone działalności Telewizji Polskiej.
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 12:55

Może czas to zebrać w jednym miejscu ;)

TVP ABC:
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 554
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
x 428
x 14
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Kacper » 15 lut 2014, 12:56

Na TVP2 SD jest czarny ekran w 4:3, a na pozostałych - brak sygnału (Ślęża).
0 x
Polsat | Puls | TVRegionalna.pl | [s]RMF[/s] TYLKO RADIO ZET | ZPR
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1822
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 21

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: brk » 15 lut 2014, 12:57

TVP Polonia bez logo.
0 x
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 12:57

Teraz na TVP Polonia "prykanie" dźwięki i brak obrazu... (SAT)
0 x
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7458
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 32
x 96

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: matik » 15 lut 2014, 12:58

U mnie w UPC działa tylko TVP1, TVP1 HD, TVP Warszawa, TVP Sport i TVP Sport HD, a na innych kanałach jest czarno lub są pasy kontrolne - wyjątek TVP Kultura, gdzie na czarnym tle mam logo TVP Sport na zmianę z pasami.
0 x
Awatar użytkownika
mateusz_71
VIP Expert
Posty: 2786
Rejestracja: 08 cze 2013, 9:46
Lokalizacja: Wrocław
x 170
x 66
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: mateusz_71 » 15 lut 2014, 12:59

DVB-T:
TVP ABC- Pasy
TVP1 SD- Prawidłowy obraz
TVP2 SD- Czarny ekran
MUX3- Brak sygnału
0 x
misiek16
Użytkownik
Posty: 216
Rejestracja: 19 lut 2013, 16:04
Lokalizacja: Ruda Śląska

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: misiek16 » 15 lut 2014, 13:00

Na MUX3 brak sygnału, w MUX1 TVP1 SD nadaje normalnie, TVP2 SD czarno w 16:9, TVP ABC pasy łowickie :D
0 x
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 13:00

Na satelicie powrót TVP1/HD na TVP Polonia prykanie wciąż... W naziemnej jest również u mnie TVP 1 SD....

EDIT: TVP 1 SD również śmiga na sat ;)
0 x
Awatar użytkownika
wiatriwoda
VIP Expert
Posty: 28888
Rejestracja: 05 gru 2013, 9:46
x 59
x 1714

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: wiatriwoda » 15 lut 2014, 13:02

W CP czarny ekran TVP 2 i TVP2 HD. Również TVP INFO.
0 x
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 554
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
x 428
x 14
Kontakt:

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Kacper » 15 lut 2014, 13:04

Całe TVP zamiłkło (Ślęża).
0 x
Polsat | Puls | TVRegionalna.pl | [s]RMF[/s] TYLKO RADIO ZET | ZPR
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 13:06

TVP STREAM: TVP Info...
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Medyk24
VIP Expert
Posty: 10238
Rejestracja: 31 lip 2011, 11:37
x 382
x 947

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Medyk24 » 15 lut 2014, 13:06

Dobrze, że to nastąpiło teraz. ale by było jakby się coś takiego zdarzyło podczas dzisiejszych skoków narciarskich, co niektóre telewizory mogłyby wylądować na podwórku :D
0 x
POZDRAWIAM, Medyk24
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 13:08

Noo :D Jak na razie TVP 1 jako jedyne powróciło.. Wersji HD w dvb-t brak...
0 x
Awatar użytkownika
wiatriwoda
VIP Expert
Posty: 28888
Rejestracja: 05 gru 2013, 9:46
x 59
x 1714

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: wiatriwoda » 15 lut 2014, 13:11

Ciekawe jak długo to będzie trwać , bo na TVP 2 ma jechać Bródka o 14.30.
0 x
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8920
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 108
x 237

Awarie i wpadki w TVP

Post autor: Direct » 15 lut 2014, 13:13

W związku z awarią Adam Feder będzie miał dziś pole do popisu w "Wiadomościach" ;).
0 x
Pozdrawiam, Direct
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja Polska”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości