Oprawy graficzne TVN
Oprawy graficzne TVN
Te dwie sekundy samego Prokopa w spocie trudno nazwać promowaniem, ale dla świętego spokoju uznajmy że "promowali" 

- kacper3100
- Thinker
- x 370
- x 441
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVN
Niby pojawił się na chwilę, ale nie widzę powodu, żeby tego nie uznać. 

Oprawy graficzne TVN
Dziś dżingle reklamowe promują premierę Playera "Żywioły Saszy".
Oprawy graficzne TVN
Fajnie to wygląda, jest też dżingiel z plakatem. Przed chwilą zamiast napisu "następnie" po "za chwilę" był napis o tym, że teraz na Playerze jest dostępny ten serial. 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Oprawy graficzne TVN
Wspomniana na mChacie forma zapowiedzi TVN, TVN7, TTV i Player wyemitowana przed "Uwagą" 
- kacper3100
- Thinker
- x 370
- x 441
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVN
Dziwadło jakieś.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
Oprawy graficzne TVN
Te zdjęcia to masakra. Na pewno bez nich widz TVN by nie skojarzył o co biega 

Oprawy graficzne TVN
Cieszy to, że z tej oprawy idzie jeszcze wycisnąć coś nowego. Sama koncepcja zbiorowego promo dla kilku stacji siostrzanych nawet niezła - coś podobnego, aczkolwiek nie identycznego, od kilku lat stosują czeskie Nova i Prima.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2020, 20:31 przez Manieq, łącznie zmieniany 1 raz.
POZDRAWIAM | MANIEQ
Oprawy graficzne TVN
Wygląda na jakąś modyfikację (testowanie?), albo podrasowania w oprawie graficznej, a jak wiadomo, to ta obecna ma bardzo niewykorzystany potencjał, już dużo więcej różnorodności było w latach 2002-2007.
Tylko wymaga to moim zdaniem dopracowania, ale przynajmniej inną muzykę użyli, bo z buforu stacji.
Tylko wymaga to moim zdaniem dopracowania, ale przynajmniej inną muzykę użyli, bo z buforu stacji.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Oprawy graficzne TVN
Moim zdaniem jest to coś świeżego i fajnego, tylko wymaga dopracowania.
No i tę muzykę powinni zmienić, bo zapętlony fragment brzmi niezbyt...
Dla mnie ogólnie na plus
No i tę muzykę powinni zmienić, bo zapętlony fragment brzmi niezbyt...
Dla mnie ogólnie na plus

Oprawy graficzne TVN
Pomysł mi się podoba. Pytanie czy ta plansza pokazywana jest częściej? Bo jeżeli tylko do 20:00 to warto byłoby podać informacje o najciekawszych pozycjach siostrzanych stacji. W przypadku TTV byłyby to zapewne pozycje emitowane po 22:00.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Oprawy graficzne TVN
W sumie, też mi się podoba pomysł wprowadzenia pod strzechy tego "cross-promo" siostrzanych kanałów do nas. Choć, w mojej ocenie, to co na Wiertniczej wykonali trochę kiepsko to wygląda. Nie mniej, to wymaga dopracowania zarówno w warstwie graficznej, muzycznej (ten soundtrack z bufora) oraz opcjonalnie, dołożenie lektora.
Dla mnie - podoba mi się cross-promo w wykonaniu France Télévisions, która jest treściwa i wizualnie miła dla oka.
Dla mnie - podoba mi się cross-promo w wykonaniu France Télévisions, która jest treściwa i wizualnie miła dla oka.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
Oprawy graficzne TVN
Dzisiaj lecą dżingle promujące specjalny odcinek ,,Milionerów". A ta forma zapowiedzi TVN, TVN7, TTV i tego, że na Playerze można zobaczyć ,,Żywioły Saszy", to leci najwyraźniej póki co tylko przed ,,Uwagą!" - nie widziałem tego nigdzie indziej.
Za to przed chwilą była ona jeszcze do tego z lektorem.
Za to przed chwilą była ona jeszcze do tego z lektorem.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Oprawy graficzne TVN
Dzisiaj kanał TVN powrócił do normalnej oprawy.