Najlepszy kanał ze stajni TVN
Dla mnie to chyba będzie turo, choć tam same powtórki to mimo wszystko coś czasami ciekawego
Pomocne artykuły infomiasto - na każdy temat.
Premiery i powtórki - w końcu to kanał tematyczny.
Najlepszym kanałem moim zdaniem jest główny TVN. Wprowadził on do Polski wiele formatów i ma ciekawą ramówkę.
TVN Warszawa na początku był ciekawy pod względem graficznym i programowym (nie najgorzej) ale obniżyli loty 

- odrodzony
- Obserwator
- Kontakt:
TVN 24-dobry kanał informacyjny.Gdy istniało jeszcze TVN Lingua ten kanał był moim ulubionym.
- MistrzSeksu
- Użytkownik
- Kontakt:
Tvn i Tvn 7 oglądam najczęściej, ale Tvn 24 czy Style też czasami przykuwa moją uwagę.
To ja nauczyłem Włochów "Bunga Bunga" - sprawdź http://mistrzseksu.pl/
Moim ulubionym kanałem jest TVN24. Uważam, że jest to profesjonalna stacja, która ma w swojej ofercie dużo bardzo ciekawych programów i zatrudnia dobrych dziennikarzy.
TVN24 ale tylko za wybrane programy.
1. Ewa Ewart przedstawia
2. Kropka nad i
3. Szkło kontaktowe
1. Ewa Ewart przedstawia
2. Kropka nad i
3. Szkło kontaktowe
Profesjonalna może i tak, ale sądząc po częstych manipulacjach nie mają dobrej opinii...michal pisze:Moim ulubionym kanałem jest TVN24. Uważam, że jest to profesjonalna stacja, która ma w swojej ofercie dużo bardzo ciekawych programów i zatrudnia dobrych dziennikarzy.
Ja preferuję TVN Turbo.
Pozdrawiam, karszczak
http://urbanski-drzwi.pl/
http://urbanski-drzwi.pl/
Mój ulubiony program od tych "TVN-owskich" to TVN Turbo , ponieważ są tam programy , w których są prezentowane ciekawe gadżety oraz "Polak Potrafi" , w którym pokazywany jest cały proces produkcji danego przedmiotu.
Chyba podobny program do tego drugiego jest emitowany na antenie kanałów Discovery. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
-
- Junior
TVN za seriale
No i w sumie przez to TVN Fabuła 
Najgorsze jest TVN24 - manipulują, kłamią i zatruwają ludziom głowy

Najgorsze jest TVN24 - manipulują, kłamią i zatruwają ludziom głowy

-
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak dla mnie TVN24. Można wiele o nich powiedzieć, ale na pewno większość z Was przyzna, że robią naprawdę dobrą robotę.
Ja też jak najbardziej jestem za TVN . I ta niedziela z dokumentem Ewy Ewart ( zawsze mistrzostwo) Czy program ciąg dalszy nastąpił!!!
Pozdrawiam Jacko09
Technicznie - jak najbardziej tak.januszpanek pisze:Jak dla mnie TVN24. Można wiele o nich powiedzieć, ale na pewno większość z Was przyzna, że robią naprawdę dobrą robotę.
Merytorycznie - cóż... tu już gorzej.
Pozdrawiam, Direct