UPC

Tematy dotyczące różnego rodzaju dostępu do płatnej telewizji, w tym ofert na kartę oraz IPTV.
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3422
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
x 36
x 344
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: AtoMan »

Nie tylko katowickim. Chyba, że całe UPC uznać za katowickie, bo tam mają biuro ;)
dość
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7738
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 46
x 127

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

W Warszawie również - pewnie wszędzie. Zmiana ta nastąpiła w środę 13 listopada.
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2380
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: zesepo »

Potwierdzam że w Trójmieście też... Mi się zdaje, że to jest jakaś forma promocji ;)
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

14 lat forum.media2.pl 8)
8 lat na forum!
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5436
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 27

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tradycjonalista »

UPC usunęła kanał LOVE z oferty , brak kanału na pozycji 122 i z listy kanałów na stronie internetowej UPC.

Na przyszłość nie kopiuj postu z tematu o stacji do tematu o kablówce. W jednym miejscu wystarczy. /Direct
andrzejcygan
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 07 gru 2013, 18:17
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: andrzejcygan »

U mnie UPC ma monopol i na kablówkę i na internet. Chciałem zmienić neta, ale pozostała mi neostrada :D
Robertita
Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 05 gru 2013, 14:26

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Robertita »

UPC powinno wyrzucić ze swojej oferty ten chłam tvpseriale i zamiast tego dać NovelęTv !
Awatar użytkownika
AtoMan
VIP Expert
Posty: 3422
Rejestracja: 06 maja 2007, 21:39
x 36
x 344
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: AtoMan »

I tracić na tym widzów? Proszę cię.
dość
AdamKot34
Użytkownik
Posty: 95
Rejestracja: 23 paź 2013, 21:28

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: AdamKot34 »

Już lepiej, żeby wywalili ATM Rozrywkę.
adekpabianice
Obserwator
Posty: 664
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: adekpabianice »

Czy z związku zmianą listy w UPC zmieni się też jakoś cennik? Czy ceny będą takie same? Bo umowę podpisywałem 28 Sierpnia 2013.

Za wytłumaczenie dziękuje.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7738
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 46
x 127

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

Cennik podobno nie ulega zmianie - nic o tym nie wspominają w mailach wysyłanych do abonentów, chociaż osobiście nie otrzymałem jeszcze takiego maila (a też mam umowę z sierpnia 2013 roku ;)).
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9152
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 139
x 284

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Ostatnio z listy kanałów UPC zniknęły TVP1 i TVP2 w wersjach SD. Teraz na kanałach 1 i 2, jak i dotychczasowych 101 i 102, figurują wersje HD.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7738
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 46
x 127

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

Szkoda tylko, że z każdym wyłączeniem dekodera, kanały te usuwają się z listy ulubionych kanałów.
Awatar użytkownika
SNOL
VIP Expert
Posty: 3614
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:42
Lokalizacja: Wrocław
x 104
x 107
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: SNOL »

A już myślałem, że mam jakieś problemy z pamięcią, bo dałbym głowę, że były dodane! :) Docelowo wszystkie duble SD mają zniknąć z listy kanałów.

W kablówce analogowej wersje HD (a raczej "HD") również zastąpiły zwykłe TVP1 i TVP2.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 12 lat.
adekpabianice
Obserwator
Posty: 664
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: adekpabianice »

Do UPC doszedł kanał Polsat Food Network
Obrazek
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5436
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 27

UPC

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tradycjonalista »

Adventure HD kolejną nowością w UPC. Wcześniej Opcja dodatkowa Filmbox HD została uzupełniona o Filmbox Action i Filmbox Arthouse. Podobno Polsat Food Network jest dostępny w UPC w jakości HD w pakiecie MAX?
http://media2.pl/media/124787-Adventure ... edium=link
http://tvpolsat.info/news.php?readmore=7284
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pay TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość