Cyfrowy Polsat
Nowości Cyfrowego Polsatu
oferta jeszcze jest taka jaka jest bo platforma ITI jesze nawet nie wystartowala. fakt na CP jest co ogladac heheh ja mam platyne na C+ i tu czasami nie co pogladac
78 zł jeśli chodzi o ścisłość. Widocznie masz pecha, że musiałbyś kupować wszystkie pakiety. Moja rodzina jest akurat w miarę zgodna i wiem, że są pakiety, a dokładnie jeden pakiet, którego nie kupię, bo mi do szczęścia nie potrzebny - chodzi tu o paczkę kanałów sportowych. Reszta wchodzi w grę i zapłacę za to 62 złote - 18 zł więcej niż za kablówkę i będę miał więcej ciekawych kanałów, które BĘDĘ OGLĄDAĆ.ARTUR B. pisze:Jak ktoś ma rodzine, to normalka, że każdego z członków będzie interesować coś innego. Ja w CP mam wszystko co potrzebne dla mojej rodziny za 49,80zł i co z tego, że jakiegoś kanału nie oglądam, ale inny u mnie domownik go lubi, więc z niego nie zrezygnuje, a w "n" bym musiał wszystko wykupić w przyblirzeniu za 70 zł. Mi się po prostu nie opłaca.
Według BOA kanały Eurosport oraz AXN znajdą się w pakiecie familijnym, zaś AXN SCI-Fi, AXN Crime oraz Zone romantica w pakiecie filmowym, a Eurosport 2 jak wszystkim wiadomo w pakiecie sportowym. Cena nie ulega zmianie! Podobno planują małą niespodziankę, której jeszcze nie mogą zdradzić. Nieoficjalnie mówi się o Disney Channel, ale czas pokaże. Bardzo dobrze, że CP dalej się rozwija, bo teraz zaczęła się walka o klienta!!!
EDIT: Teraz na kanale test2 leci polska fonia i to dubbing z filmu "101 Dalmatyńczyków". Ja już nie mam wątpliwości, to testy Disney Channel. Często jest ciemność, więc się nie zdziwcie jeśli ktoś nie będzie tego odbierał
EDIT: Teraz na kanale test2 leci polska fonia i to dubbing z filmu "101 Dalmatyńczyków". Ja już nie mam wątpliwości, to testy Disney Channel. Często jest ciemność, więc się nie zdziwcie jeśli ktoś nie będzie tego odbierał
- master
- Obserwator
- Kontakt:
ten kanał bedzie zarówno w CP jak i C+ i N!
Bo test2 jest kodowany w Nagra2 i Seca2
N tez nieoficjalnie wlaczy ten kanał 12 października
Bo test2 jest kodowany w Nagra2 i Seca2
N tez nieoficjalnie wlaczy ten kanał 12 października
No to będzie gorąca jesień 

No i CP podoba mi się coraz bardziej. Mój ulubiony kanał AXN znajdzie się w pakiecie familijnym. A nowe AXN-y będą w pakiecie film który i tak zawsze opłacam.
Planowałem zmianę platformy ale po zapoznaniu się z jesienną ofertą nie mam zamiaru zmieniać jej przez minimum rok....
Planowałem zmianę platformy ale po zapoznaniu się z jesienną ofertą nie mam zamiaru zmieniać jej przez minimum rok....
Czy ktoś coś odbiera w tej chwili na tescie2, bo u mnie ciemność?
Nikt nic nie odbiera. Tylko @master widzi nam Disneye.... Jezu, co za człowiek.
Ja na wszystkich testach ma zakodowany sygnał. Dzwoniłem do BOK i nikt nic nie wspominał nawet o Disney Channel. Nowe kanały mają zostać włączone 2 października....
No bylo już pisane, że szykują niespodziankę, której nie mogą zdradzić, więc myślałeś, że Ci powiedzą o tym. Zresztą nikt nie jest na 100% pewien, że to Disney Channel, może to będzie coś innego. Chociaż mi się od początku wydawało, że te 3 testy są przygotowanie na 2 AXN-y oraz Zone Romantica. Tylko ja również słyszałem polską fonię na teście 2! No przecież tego nie zmyśliłem, bo po co?
Disney Channel w najbliższym czasie nie pojawi się w Polsce, bo włączenie go do oferty to nie jest robota od ręki. Po pierwsze muszą go zarejestrować w Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji jako kanał telewizyjny rozprowadzany na terenie polski drogą satelitarną oraz kablową, bo pewnie także w kablówkach raczej się pojawi.
Ale jedno jest pewne. Według BOA CP szykuje jakiś nowy kanał filmowy, tylko jaki?
Może zapowiadane od jakiegoś roku przez SPI kanały FilmBox lub/i KinoNonstop (które nadają już np. w czechach).
Być może MGM
Ale przecież niespodzianak niakoniecznie musi oznaczac wprowadzenie jakiegoś klanału. Jest tam informacja o jakiś zniżkach dla stałych abonentów wiec mozę to jest ta niespodzianka. Jeżeli tak to mozna to uznac jako probe utrzymania starych abonentów przy sobie w obliczu pojawienia sie nowej platformy "n". Ostatnio trzeba przyznac ze CP zaniedbywał starych abonentów gdyż promocje familijny za 29,90 i relax mix za 19,90 byly skierowane tylko dla nowych abo.