TV Puls (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
Rudolf50
Użytkownik
Posty: 108
Rejestracja: 22 sty 2013, 21:40

TV Puls (HD)

Post autor: Rudolf50 » 15 paź 2013, 22:07

Będzie co oglądać w tym HD ?
Bo jak na razie nie za bardzo jest co.
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

TV Puls (HD)

Post autor: Johny Begood » 15 paź 2013, 22:08

Inni mają. Ty masz pecha. Trudno, jakoś będę z tym dalej żył.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1826
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice

TV Puls (HD)

Post autor: brk » 15 paź 2013, 22:19

Może się powtórzę i odpowiedź już gdzieś padła, ale co z planowanym "PULSEM POLSKI"?
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

TV Puls (HD)

Post autor: Johny Begood » 15 paź 2013, 22:20

Cierpliwości.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1826
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice

TV Puls (HD)

Post autor: brk » 15 paź 2013, 22:28

Nie będziecie mieli problemu z TVP Info? No, bo oni też mają taki sam tytuł? A może Wasz "PP" to tylko nazwa robocza?
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

TV Puls (HD)

Post autor: Johny Begood » 15 paź 2013, 22:29

Obecnie to najmniej ważny problem.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
Pawel

TV Puls (HD)

Post autor: Pawel » 16 paź 2013, 9:37

Rudolf50 pisze:Będzie co oglądać w tym HD ?
Bo jak na razie nie za bardzo jest co.
Nawet te filmy z The Asylum są produkowane w HD, także kontentu HD Pulsowi nie zabraknie.
||WWEE||
Użytkownik
Posty: 99
Rejestracja: 25 sty 2013, 0:50

TV Puls (HD)

Post autor: ||WWEE|| » 19 paź 2013, 15:28

Fajnie, że będzie serial "Niania" w TV Puls. Zawsze podwyższy oglądalność kanału.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7505
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

TV Puls (HD)

Post autor: matik » 20 paź 2013, 21:27

Czyżby w weekend nikt nie kontrolował jakie zapowiedzi są emitowane na antenie? Dziś po godz. 15:00 i kilkanaście minut temu była zapowiedź "Bankomatu", który rzekomo ma być dziś o 22:00, a według ramówki na tvpuls.pl najbliższa emisja o tej godzinie będzie dopiero w środę...Zrozumiałbym jeszcze jakby to była jednorazowa wpadka, ale wychodzi na to, że pewnie w wielu blokach autopromocyjnych emitowane były dziś błędne zapowiedzi.
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

TV Puls (HD)

Post autor: Johny Begood » 20 paź 2013, 22:46

Jesteś pewny, że zapowiedź była na 22:00 i emitował ją Puls? O 16:00 w niedzielę w PULS 2 emitowana była powtórka 'Bankomatu'. Być może ID autopromocji komuś się pomyliło w playliście. Potwierdź proszę, że było to w Puls.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
TajemniczyONE
Użytkownik
Posty: 108
Rejestracja: 26 sie 2013, 12:08

TV Puls (HD)

Post autor: TajemniczyONE » 20 paź 2013, 23:51

Jestem skłonny jednak przychylić się do wersji przedmówców tj. p. matika, gdyż sam w trakcie premiery Bankomatu, o godz. ok. 22:45 byłem informowany przez TV Puls, że 2 odcinki CSI od 22:00 tego dnia :D tak więc skoro latają zapowiedzi fabrycznie błędne, to możliwe, że i lecą o nieprawidłowych porach.
wstrzemięźliwość
Awatar użytkownika
SNOL
VIP Expert
Posty: 3498
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:42
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

TV Puls (HD)

Post autor: SNOL » 21 paź 2013, 2:24

@matik: Masz rację, widziałem to samo! Taki spot na pewno poleciał tuż przed 20.00, przed "Rekrutem". Nawet wtedy pomyślałem, że bym sobie obejrzał "Bankomat", ale o 22.00 byłem w drodze do domu i w końcu o nim zapomniałem.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad dziesięciu lat.
Awatar użytkownika
Lord_info
VIP Expert
Posty: 3896
Rejestracja: 27 sie 2010, 16:56

TV Puls (HD)

Post autor: Lord_info » 21 paź 2013, 7:00

Ja również widziałem, tą błędną zapowiedź Bankomatu. Specjalnie sprawdziłem program, bo myślałem że Puls nagle skrócił "premierę" Rekruta.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7505
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

TV Puls (HD)

Post autor: matik » 21 paź 2013, 7:44

Owszem, jestem pewny i jak widać, nie tylko ja to wyłapałem. Po godz. 15 uznałem to za zwykła wpadkę - potem jak jeszcze raz to zobaczyłem, to uznałem, że do emisji trafiło nie to co powinno i nikt tego nie wyłapał (a nie wiem, czy ktoś non-stop czuwa nad emisją).
Johny Begood
Poster
Posty: 2070
Rejestracja: 11 lut 2012, 16:34

TV Puls (HD)

Post autor: Johny Begood » 21 paź 2013, 8:29

OK. Dzięki! Sprawdzę to dzisiaj.

edit:
Sprawdzone. Faktycznie była pomyłka w playliście. Poprawione jeszcze w niedzielę wieczorem. Dzięki za czujność.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości