TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Będzie co oglądać w tym HD ?
Bo jak na razie nie za bardzo jest co.
-
- Poster
TV Puls (HD)
Inni mają. Ty masz pecha. Trudno, jakoś będę z tym dalej żył.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! 

TV Puls (HD)
Może się powtórzę i odpowiedź już gdzieś padła, ale co z planowanym "PULSEM POLSKI"?
9 lat minęło jak jeden dzień... 

-
- Poster
TV Puls (HD)
Nie będziecie mieli problemu z TVP Info? No, bo oni też mają taki sam tytuł? A może Wasz "PP" to tylko nazwa robocza?
9 lat minęło jak jeden dzień... 

-
- Poster
TV Puls (HD)
Nawet te filmy z The Asylum są produkowane w HD, także kontentu HD Pulsowi nie zabraknie.Rudolf50 pisze:Będzie co oglądać w tym HD ?
TV Puls (HD)
Fajnie, że będzie serial "Niania" w TV Puls. Zawsze podwyższy oglądalność kanału.
TV Puls (HD)
Czyżby w weekend nikt nie kontrolował jakie zapowiedzi są emitowane na antenie? Dziś po godz. 15:00 i kilkanaście minut temu była zapowiedź "Bankomatu", który rzekomo ma być dziś o 22:00, a według ramówki na tvpuls.pl najbliższa emisja o tej godzinie będzie dopiero w środę...Zrozumiałbym jeszcze jakby to była jednorazowa wpadka, ale wychodzi na to, że pewnie w wielu blokach autopromocyjnych emitowane były dziś błędne zapowiedzi.
-
- Poster
TV Puls (HD)
Jesteś pewny, że zapowiedź była na 22:00 i emitował ją Puls? O 16:00 w niedzielę w PULS 2 emitowana była powtórka 'Bankomatu'. Być może ID autopromocji komuś się pomyliło w playliście. Potwierdź proszę, że było to w Puls.

-
- Użytkownik
TV Puls (HD)
Jestem skłonny jednak przychylić się do wersji przedmówców tj. p. matika, gdyż sam w trakcie premiery Bankomatu, o godz. ok. 22:45 byłem informowany przez TV Puls, że 2 odcinki CSI od 22:00 tego dnia
tak więc skoro latają zapowiedzi fabrycznie błędne, to możliwe, że i lecą o nieprawidłowych porach.

wstrzemięźliwość
TV Puls (HD)
@matik: Masz rację, widziałem to samo! Taki spot na pewno poleciał tuż przed 20.00, przed "Rekrutem". Nawet wtedy pomyślałem, że bym sobie obejrzał "Bankomat", ale o 22.00 byłem w drodze do domu i w końcu o nim zapomniałem.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad dziesięciu lat.
TV Puls (HD)
Ja również widziałem, tą błędną zapowiedź Bankomatu. Specjalnie sprawdziłem program, bo myślałem że Puls nagle skrócił "premierę" Rekruta.
TV Puls (HD)
Owszem, jestem pewny i jak widać, nie tylko ja to wyłapałem. Po godz. 15 uznałem to za zwykła wpadkę - potem jak jeszcze raz to zobaczyłem, to uznałem, że do emisji trafiło nie to co powinno i nikt tego nie wyłapał (a nie wiem, czy ktoś non-stop czuwa nad emisją).
-
- Poster
TV Puls (HD)
OK. Dzięki! Sprawdzę to dzisiaj.
edit:
Sprawdzone. Faktycznie była pomyłka w playliście. Poprawione jeszcze w niedzielę wieczorem. Dzięki za czujność.
edit:
Sprawdzone. Faktycznie była pomyłka w playliście. Poprawione jeszcze w niedzielę wieczorem. Dzięki za czujność.