TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Najprawdopodobniej.
Od ilu lat nie było w TV Puls dopisku "na żywo"? 5? 6?
Od ilu lat nie było w TV Puls dopisku "na żywo"? 5? 6?
Pozdrawiam, Direct
TV Puls (HD)
No akurat oglądałem wejście jednego z zawodników, dosyć ciemna sceneria i mało oświetlenia przez co było spore ziarno na obrazie. Ale tak jak mówisz, zależy od ujęcia.Jakość to bardziej dobrej jakości SD, a nie HD. Zresztą zależy od ujęcia.
No coś koło tego...Direct pisze:Od ilu lat nie było w TV Puls dopisku "na żywo"? 5? 6?
Mam nadzieję że będzie więcej tego typu transmisji w Pulsie - lepsze to niż kolejna powtórka filmu klasy Z, albo jakichś aukcji magazynów

TV Puls (HD)
Rozmowy z narzeczoną zawodnika o pierścionkach to norma na takich galach? Pytam, bo zwykle nie oglądam
.
Ogólnie taki trochę klimat remizy
.

Ogólnie taki trochę klimat remizy

Pozdrawiam, Direct
TV Puls (HD)
Nie licząc telegier, ostatnie programy na żywo to publicystyka z czasów News Corp. Wygląda to dość kameralnie, ale nie tragicznie. Realizacja w miarę ogarnięta. Natomiast logotypów stacji nawalili gdzie się da, że aż oczy bolą. Mam wrażenie, że taka prymitywna rozrywka może trafić do widzów stacji, więc to wcale nie musi być ostatnia gala. 

TV Puls (HD)
Wczoraj na jednym ujęciu, w którym było widać z bliska operatora kamery, zauważyłem nalepkę z logo "Reckord" na zdjęciu. Poszukałem trochę w sieci i okazuje się, że jest to słowacka firma, która zajmuje się produkcją telewizyjną. Może to jakiś zbieg okoliczności, ale czy Dąbski prosiłby się za granicą o realizację gali? 

TV Puls (HD)
Z napisów końcowych można było się dowiedzieć, że w realizacji wydarzenia partycypowała także Agencja Pressing (agencjapressing.pl), z którą PL MMA współpracowała już w Orange Sport.
Ujęcie z drona pokazywane na końcu czołówki po każdej przerwie reklamowej było oczywiście zawsze to samo, zostało nagrane wcześniej. Galę można zobaczyć na playpuls.pl. Plus jest taki, że tam w ogóle nie ma reklam.
Ujęcie z drona pokazywane na końcu czołówki po każdej przerwie reklamowej było oczywiście zawsze to samo, zostało nagrane wcześniej. Galę można zobaczyć na playpuls.pl. Plus jest taki, że tam w ogóle nie ma reklam.
Pozdrawiam, Direct
TV Puls (HD)
Agencja Pressing to jest właśnie Jacka Adamczyka który wczoraj komentował galę.
TAK DLA HD W DVB-T
- kacper3100
- Thinker
- x 428
- x 519
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Oprawa graficzna przeszła lifting, jest też nowy ident i nowa plansza nocna.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
TV Puls (HD)
Firma jest czeska, nie słowackaKarol pisze:Wczoraj na jednym ujęciu, w którym było widać z bliska operatora kamery, zauważyłem nalepkę z logo "Reckord" na zdjęciu. Poszukałem trochę w sieci i okazuje się, że jest to słowacka firma, która zajmuje się produkcją telewizyjną. Może to jakiś zbieg okoliczności, ale czy Dąbski prosiłby się za granicą o realizację gali?

Prawdopodobnie tak - mają konkurencyjne ceny wynajmu wozów HD, w tym mniejsze rozmiarowo od większości dużych polskich wozów obvan - są całkiem nieźle wyposażone. Może sam przesył zrobili satelitą SD, stąd średnia jakość. Wszystkie ich wozy realizacyjne z tego co wiem są w HD. Firma już kilka razy była obecna przy dużych produkcjach w PL np. przy okazji Solidarity of Arts w Gdańsku.
TV Puls (HD)
366 tys. widzów oglądało galę PLMMA. Mniej niż połowa z nich to grupa komercyjna. Dało to jakieś 3 proc. udziałów, a więc chyba kolejnych gal już nie zobaczymy. 

TV Puls (HD)
A kiedy następna? Może jeszcze jedną pokażą? Jakaś tam umowa jest przecież podpisana...
-
- Użytkownik
TV Puls (HD)
Nieważne ile, ważne, że byle film o tej godzinie zawsze daje Pulsowi więcej.Dominik pisze:Dało to jakieś 3 proc. udziałów, a więc chyba kolejnych gal już nie zobaczymy.
wstrzemięźliwość
-
- Użytkownik
TV Puls (HD)
Dominik pisze:366 tys. widzów oglądało galę PLMMA. Mniej niż połowa z nich to grupa komercyjna. Dało to jakieś 3 proc. udziałów, a więc chyba kolejnych gal już nie zobaczymy.
Nie wiem skąd masz te dane ale oni na swojej stronie chwalą się zupełnie innym wynikiem. Ponad 2,8 mln widzów (zasięg w grupie All 4+).
TV Puls (HD)
Ale mówią o zasięgu, a nie szczytowej oglądalności
Ktoś jak klikał telewizorem i zajrzał na minutę, pewnie też się wliczył 
@STARS.TV wie lepiej jaka jest prawda

@STARS.TV wie lepiej jaka jest prawda

-
- Użytkownik
TV Puls (HD)
Karol ma rację. Puls nie ma się czym pochwalić w SHR, to podaje wynik RCH. Tylko, że każdy epek MjM ma kilkadziesiąt milionów RCH i jakoś TVP się tym nie chwali, bo nikt się nie posuwa do takich wybiegów. RCH wysokie może posiadać nawet Mango, tylko co z tego?
wstrzemięźliwość