TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Wiosną (możliwe że jeszcze w kwietniu) w TV Puls pojawi się zapowiadany program publicystyczny, a będzie on nosił nazwę 'Puls Polski'.
Jak zapowiadają twórcy 'program połączy elementy tradycyjnego talk show i reality show, a jego głównymi bohaterami będą widzowie spierający się na wizji na ważne i kontrowersyjne tematy '.
Obecnie trwa internetowy casting na uczestników programu.
Jak zapowiadają twórcy 'program połączy elementy tradycyjnego talk show i reality show, a jego głównymi bohaterami będą widzowie spierający się na wizji na ważne i kontrowersyjne tematy '.
TV Puls (HD)
A w trakcie dyskusji zobaczymy na ekranie puls każdego uczestnika.
TV Puls (HD)
Gdzie można zgłosić się na ten casting?
TV Puls (HD)
Na moje oko w tej ankiecie brakuje pola w stylu "organizacje i stowarzyszenia, których jestem członkiem"
Z pewnością i tacy chętni będą a lepiej wcześniej wiedzieć kogo się ma na sali.
Mi się pomysł na program podoba, przy dobrej moderacji i ciekawych uczestnikach może być bardzo ciekawy. Podejrzewam, że w formule zmieści się także takie komentowanie propozycji i poglądów polityków bo poruszając jakiś ważny temat, ciężko ich omijać. Czasem mam wrażenie, że się z choinek pourywali, ale nie wiem, może takie jest zapotrzebowanie społeczeństwa?... W każdym razie będę ten projekt obserwował.

Mi się pomysł na program podoba, przy dobrej moderacji i ciekawych uczestnikach może być bardzo ciekawy. Podejrzewam, że w formule zmieści się także takie komentowanie propozycji i poglądów polityków bo poruszając jakiś ważny temat, ciężko ich omijać. Czasem mam wrażenie, że się z choinek pourywali, ale nie wiem, może takie jest zapotrzebowanie społeczeństwa?... W każdym razie będę ten projekt obserwował.
TV Puls (HD)
Będą również rozmowy z widzami przed telewizorem (skype, telefon), czy będzie podobnie jak w "Rozmowach w toku" TVN-u?Dominik pisze:Wiosną (możliwe że jeszcze w kwietniu) w TV Puls pojawi się zapowiadany program publicystyczny, a będzie on nosił nazwę 'Puls Polski'.
TV Puls (HD)
Chyba Johny musi odpowiedzieć
i dołączam się do pytania, gdzie można się zgłosić 

https://www.facebook.com/forummedia2
14 lat forum.media2.pl

8 lat na forum!
-
- Poster
TV Puls (HD)
Na stronie www TV Puls jest ankieta.
O szczegółach programu nie mogę mówić.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! 

TV Puls (HD)
Konkretne szczegóły i oficjalne stanowisko TV PULS w sprawie programu "Puls Polski" dopiero wkrótce.
A gdyby ktoś chciał zdobyć notes z logo TV Puls to zapraszam TU
A gdyby ktoś chciał zdobyć notes z logo TV Puls to zapraszam TU
TV Puls (HD)
Szkoda że tej ankiety nigdzie nie widzę heh.Johny Begood pisze:Na stronie www TV Puls jest ankieta.
TV Puls (HD)
Widzę, że zniknął co najmniej jeden post z tego tematu z linkiem do ankiety, znajdował się pomiędzy wypowiedziami Axela i adi90a. Dlaczego post został usunięty?
Pozdrawiam, Direct
TV Puls (HD)
Może nie pasujemy do tego programu, hehe
.

TV Puls (HD)
Zniknął... Dokładnie mój 

TV Puls (HD)
Że zniknął, to widzimy. Pytałem o powód, ale już mniejsza z tym
.
W TV Puls pojawia się co jakiś czas pasek informujący o dzisiejszej "ogólnopolskiej premierze" serialu "Spartakus: Krew i piach".

W TV Puls pojawia się co jakiś czas pasek informujący o dzisiejszej "ogólnopolskiej premierze" serialu "Spartakus: Krew i piach".
Pozdrawiam, Direct
TV Puls (HD)
Co do "Spartakusa" to dziwi mnie, że odcinek o 23.00 opisany jest jako drugi kolejny, a nie ten z 21.55, tyle, że bez cenzury. Zapowiedzi antenowe z opisem pochodzący od Telewizji Puls wykluczają się wzajemnie.
TV Puls (HD)
Wiesz, że ja też tego nie rozumiem
. Na stronie Pulsu widnieje info, że o 21:55 jest odc. 1 z cenzurą, a o 23:00 odc.2 bez cenzury. Czyli za tydzień byłby o 21:55 odc. 2 z cenzurą, a o 23:00 odc. 3 bez cenzury, itd. Natomiast z paska wynika, o ile dobrze zapamiętałem, że dziś będzie dwa razy ten sam odcinek, z tym, że najpierw z cenzurą, a potem bez.

Pozdrawiam, Direct