TV Puls (HD)

Dyskusje na temat kanałów telewizyjnych działających aktualnie na polskim rynku.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 14 paź 2007, 19:25

Poszperałem troche w YouTube. Serial "Robocop" w sumie jest świetną produkcją. Szkoda, że ma tylko 23 odcinki. Chociaż na dobrą sprawę, trochę kosztował jak na tamte czasy.

http://pl.youtube.com/watch?v=FFUdB3r6hV0 - czołówka "Robocop: The Series".
Awatar użytkownika
Al_Bundy
Użytkownik
Posty: 104
Rejestracja: 10 sty 2007, 12:36

TV Puls (HD)

Post autor: Al_Bundy » 14 paź 2007, 20:40

Golbi pisze:
wojt.20 pisze:to są chyba twoje marzenia tomex, bo nie chce mi się wierzyć by na Pulsie pojawiło się tak dużo telenowel :/
fajna plotka.
Zawsze mozna dac telenowele miedzy 12 a 17 :D Jako zapchajdziury tak robi obecnie Polsat tak robiło RTL 7
Na szczęście nie ty o tym decydujesz...
Obrazek
Creedence Clearwater Revival
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 14 paź 2007, 21:24

Golbi pisze:
wojt.20 pisze:to są chyba twoje marzenia tomex, bo nie chce mi się wierzyć by na Pulsie pojawiło się tak dużo telenowel :/
fajna plotka.
Zawsze mozna dac telenowele miedzy 12 a 17 :D Jako zapchajdziury tak robi obecnie Polsat tak robiło RTL 7
RTL7 nie emitowało pięciu godzin telenowel. Zresztą, Ci co zadecydowali o wstawieniu ich do ramówki stacji w drugiej fazie istnienia stacji nawet nie byli Polakami i nie patrzyli na nasz rynek. Chodziło o to, aby utrzymać kanał i żeby ten przynosił minimalne dochody. Po prostu wbrew pozorom było co sprzedawać, a bo zmianach RTL7 w "Siódmy zmysł" takie były zamierzenia. Tak też się skończyło.
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1711
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków

TV Puls (HD)

Post autor: PPM » 14 paź 2007, 21:57

Ja pamiętam tylko początki RTL 7. Swietne seriale, ZOOM, Wywiad z wampirem, Teleturnieje... A Potem juz zaczeło się to o czym napisał wyżej Karol.

No ale tutaj chyba o Pulsie rozmawiamy, więc nie ma się co rozpisywać o stacji której już nie ma.
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

TV Puls (HD)

Post autor: Axel » 15 paź 2007, 8:42

Wczoraj na TV Puls zaczęły sie pojawiać zwiastuny nowych programów i seriali z podanymi godzinami i datami emisji. Także belki u dołu ekranu gdzie podawany były szczegóły dot. emisji były nowe bo w kolorze biało czerwonym. Może to zalążek nowej oprawy graficznej.
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1711
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków

TV Puls (HD)

Post autor: PPM » 15 paź 2007, 8:55

Axel pisze:Wczoraj na TV Puls zaczęły sie pojawiać zwiastuny nowych programów i seriali z podanymi godzinami i datami emisji. Także belki u dołu ekranu gdzie podawany były szczegóły dot. emisji były nowe bo w kolorze biało czerwonym. Może to zalążek nowej oprawy graficznej.
To nie od wczoraj. Tak juz jest kilka dni. Te belki to chyba tak, chyba musza byc do nowej oprawy graficznej, bo w tej chwili nie pasuja do obecnej.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 15 paź 2007, 11:14

Te belki nie pasują do żadnej oprawy graficznej. Są beznadziejne. Myślę, że to tylko chwilowe rozwiązanie.
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1711
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków

TV Puls (HD)

Post autor: PPM » 15 paź 2007, 11:23

Karol pisze:Te belki nie pasują do żadnej oprawy graficznej. Są beznadziejne. Myślę, że to tylko chwilowe rozwiązanie.
Dlaczego nie pasuja? Moze wlasnie zrobia taka oprawe ze beda pasowały.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 15 paź 2007, 11:30

Takie kwadratowe, prostokątne? Naprawdę, z tego co widziałem kilka dni temu, to te czerwono-białe belki były prawdziwą amatorką. Widziałem także zapowiedź programu "Czy jesteś mądrzejszy od piątoklasisty?". Nie wiem czemu, ale materiał miał bardzo słabą jakość techniczną (obraz mdły, mało kolorów) - mam nadzieję, że program już taki nie będzie
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1711
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków

TV Puls (HD)

Post autor: PPM » 15 paź 2007, 11:32

To moze taka amatorska oprawa będzie :) Nie no, mi tak naprawde nie przeszkadza, ale skoro tak Karolu stwierdzasz, no to moze faktycznie, niech się poprawią.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 15 paź 2007, 11:35

Ja mam pytanie: Wiesz coś na temat wielce oczekiwanej przez wszystkich ramówki Pulsu? Myślałem, że dzisiaj już dotrze.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 13375
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
Kontakt:

TV Puls (HD)

Post autor: Poland » 15 paź 2007, 11:37

Możecie pokazać jak ona wygląda ??
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
Posty: 1711
Rejestracja: 22 sie 2006, 18:05
Lokalizacja: Kraków

TV Puls (HD)

Post autor: PPM » 15 paź 2007, 11:37

Karol pisze:Ja mam pytanie: Wiesz coś na temat wielce oczekiwanej przez wszystkich ramówki Pulsu? Myślałem, że dzisiaj już dotrze.
Ciągle czekam. obiecali na dzis już dostarczyc. Jesli za chwile jej nie otrzymam, to na blogu opublikuje ja dopiero wieczorem, bo do pracy wychodze za godzine...
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 16624
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29

TV Puls (HD)

Post autor: Karol » 15 paź 2007, 11:38

Kisielku, zrobiłbym Ci zapa dla świętego spokoju, ale teraz lecą telezakupy. Może wieczorem albo jutro.
Evil
Junior
Posty: 1405
Rejestracja: 09 sie 2007, 14:46

TV Puls (HD)

Post autor: Evil » 15 paź 2007, 12:15

Kisiel nie masz dostępu do Pulsu? ;] Cały dzień na forum siedzisz to tv chyba włączyć też możesz? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe stacje telewizyjne w Polsce”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości