TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
On nie ma dostępu do Tele 5 i TV Puls, a jest ich największym znawcą.
EDIT:
Kolejną nowością ramówki Pulsu będzie program kulinarno-podróżniczy ”Smaki Azji” wyprodukowany przez Discovery Networks. Jego emisja będzie miała miejsce w piątki o 15.30.
EDIT:
Kolejną nowością ramówki Pulsu będzie program kulinarno-podróżniczy ”Smaki Azji” wyprodukowany przez Discovery Networks. Jego emisja będzie miała miejsce w piątki o 15.30.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 271
- Kontakt:
TV Puls (HD)
.Karol pisze:Kisielku, zrobiłbym Ci zapa dla świętego spokoju, ale teraz lecą telezakupy. Może wieczorem albo jutro.
OK. W takim razie będę czekał.
Do Pulsu dostęp mam (wprawdzie słaby ale mam) tylko muszę :
1. Załączyć Video
2. Odpowiednio ustawić TV
Poland - Aktywnie najlepszy!
TV Puls (HD)
Czy wiecie może.Czy jest nowa ramówka ???
TV Puls (HD)
Proszę już po raz drugi o linka do zajawki programu "Puls Raport". Z góry dzięki
Polsat-Włącz Emocje!
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 271
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Podpisuje się pod tymi dwoma pytaniami (również pytam oto samo) 

Poland - Aktywnie najlepszy!
TV Puls (HD)
Licze ze może dzisiaj wieczorem w końcu kolo 22.30
TV Puls (HD)
NO i niestety drodzy forumowicze, nadal czekamy na szczególy...
TV Puls (HD)
Niestety nie mam jej kiedy zrobić. Komputer z kartą TV mam w drugim pokoju, a nawet nie chce mi się go "odpalać".kisiel205 pisze:Karol a co z tą fotką dla mnie ??
TV Puls (HD)
Ludzie kiedy będzie ta nowa ramówka???? Coś mi się wydaję ze 28 pażdziernik robi się mniej aktualny.
TV Puls (HD)
Z takimi pytaniami kieruj się do TV Puls. A to, że ramówka się opóźnia, wskazuje bardziej na to, że 28 październik robi się coraz bardziej aktualny, bo przecież bez ramówki nadawać nie będą. Opóźnienie wskazuje na prace nad nią.
EDIT: Coś się ruszyło, przychodzą pierwsze komunikaty prasowe TV Puls
EDIT: Coś się ruszyło, przychodzą pierwsze komunikaty prasowe TV Puls

-
- Użytkownik
- x 1
TV Puls (HD)
Oj ruszyło, ruszyło. TVN domaga się odebrania TV Puls koncesji. Wniosek trafił dziś do prokuratora generalnego.Karol pisze:EDIT: Coś się ruszyło
TV Puls (HD)
Beda problemy, TVN chce unieważnienia koncesji dla TV Puls:
interia.plGrupa TVN zwróciła się do Prokuratora Generalnego o unieważnienie styczniowej decyzji przewodniczącej KRRiT o zmianie koncesji Telewizji Puls z wyspecjalizowanej (o społeczno-religijnym charakterze) na uniwersalną. Według TVN, zmiana koncesji odbyła się z "rażącym naruszeniem prawa".
- Przy wydawaniu w/w decyzji nie zastosowano bowiem trybu koncesyjnego przewidzianego w ustawie o radiofonii i telewizji. W szczególności, nie opublikowano ogłoszenia o możliwości ubiegania się o nową koncesję na nadawanie programu o charakterze uniwersalnym - napisał TVN w komunikacie.
W efekcie TVN wnosi też o wykluczenie TV Puls z postępowań koncesyjnych w sprawie przydziału nadajników telewizji naziemnej we Wrocławiu, Nowym Sączu, Lesznie, Szczecinie i Katowicach- Bytkowie, które toczą się przed KRRiT. Jak podkreśla TVN, "zgodnie z ogłoszeniami KRRiT, w powyższych postępowaniach mogą brać udział jedynie nadawcy posiadający koncesje na nadawanie programu o charakterze uniwersalnym".
Grupa zwróciła się również do Prokuratora Generalnego o udział w postępowaniach koncesyjnych w sprawie przyznania nadajników, w celu "zapewnienia zgodności tych postępowań z prawem".
TV Puls (HD)
Dziwne, że wniosek trafił po tylu miesiącach. To jest śmieszna zagrywka TVN, która powoli zaczyna się bać. Ale skasowanie koncesji nie będzie takie proste już. Bo mimo decyzji, Puls łatwo nie zrezygnuje z tego, co w sobie zmienił. Proste. Zresztą, wystarczy, że się odwoła od jakiejś niepasującej decyzji i KRRiT z TVNem na czele leżą.
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 24
- x 228
TV Puls (HD)
TVN nie dość, że zaczyna się bać kokurencji, to jeszcze przecież musi się zemścić za to, że Puls kupił "Are you smarter than a 5-th grader?" - TVN też się interesowała tym formatem