Kochani! Stacja Waltera startowała 10lat temu i "wiele" wyglądało znacznie lepiej niż dzisiaj w TV Puls.
Mamy 2007 rok..
Zadowoleni z "Puls Raport"?
Ciekawe.
Program obok "Are you smarter.." był drugim który jest w stanie mnie zainteresować. Był..
Podczas gdy grafika ujdzie, to oprawa muzyczna - niczym z dzienników telewizji amerykańskich sprzed kilkunastu lat [: W mojej lokalnej, "Kablówkowej" stacji całkiem poodobna..
Ale to MAŁO ISTOTNE.
Zawartość merytoryczna : niemalże dno. Na początek "podwyżki" cen, któryś z materiałów z kolei o panu "Mikołaju" - no litości ! N.t polityki 2 zdania, za to o zmianie czasu przygotowano materiał - ręce opadają.
Ziemcowi i Trzaskalskiej rzeczywiście płacą chyba niemałe pieniądze, skoro ci wierzą w jakikolwiek sukces tejże audycji i Pulsu w ogóle

Odnośnie Pulsu - logo razi, oprawa niezła, ale jakoś słabo współgrająca z muzyką.
Ramówka: nie wiem kogo chcą przyciągnąć przed telewizory. "To wszystko już było", a przedstawiciele kanału Murdocha mówią o docelowej 16-49.. już widzę masy młodych włączających teleturnieje i programy rozrywkowe typu "Ukryta kamera".
Ech, nic tylko wzdychać.
TV Puls programowo najlepsza (byłaby) 10 lat temu.. ]:->