TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Od początku roku coś złego zaczyna się dziać z Pulsem. Wiosna to już klapa za klapą i zastój (ostatnio spadki powolne w ratingach oglądalności). Albo ktoś bardzo źle doradza prezesowi, albo sam prezes o wszystkim decyduje, tylko pojęcie ma nikłe o potrzebach rynku...
Co do strony pulstv.eu, to od paru lat była daleko przed oficjalną stroną stacji w kwestii opisu programów, czy wiadomości. Szkoda, że włodzarzom Pulsu nagle się "odechciało" dawać info na jednak fanowską stronę stacji. I to bardzo dobrze prowadzoną...
Co do strony pulstv.eu, to od paru lat była daleko przed oficjalną stroną stacji w kwestii opisu programów, czy wiadomości. Szkoda, że włodzarzom Pulsu nagle się "odechciało" dawać info na jednak fanowską stronę stacji. I to bardzo dobrze prowadzoną...
TV Puls (HD)
Szkoda pulstv.eu, to była dość fajna, ciekawsza strona niż strona oficjalna TV Puls.
Nie docenili @Pitusa i jego dobrze prowadzonej strony włodarze Pulsu, co jest przykre. 

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TV Puls (HD)
Źle się dzieje w Pulsie, oj źle. Jeszcze niedawno naprawdę można było mieć szansę, że ta stacja odpali jeszcze bardziej, a teraz to właściwie na plus wypadają u nich tylko te lepsze premiery filmowe. @Pitus - good job man! Twoja strona przez naprawdę dłuuuugi czas podsyłała mnóstwo informacji o tej stacji.
-
- Junior
TV Puls (HD)
Ja osobiście w ogóle na strone Pulsu nie zaglądałem, albo bardzo sporadycznie, u Ciebie było więcej info i bardziej przejrzyście to wszystko wyglądało. Nie żebym się podlizywał, ale mam wrażenie, że od odejścia p.Jacka stacja się wali, póki jeszcze w życie wchodziły decyzje p.Jacka było ok, a teraz to nie wiem co sie dzieje - ramówka coraz gorsza, strona prowadzona "charytatywnie" przez fana jest teraz olewana, w ogóle mam wrażenie, że podejście do fanów się zmieniło. Kompletnie nie rozumiem rezygnacji z hitowego dla Pulsu Arrow, nie ogarniam.
TV Puls (HD)
Nie wygląda na to, żebyś się podlizywał, bo ja ma wręcz podobne (by nie powiedzieć identyczne) wrażenia.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
TV Puls (HD)
Turecka telenowela SEZON NA MIŁOŚĆ zagości od czerwca w TV PULS
http://satkurier.pl/news/115482/turecka ... -puls.html
Czyżby zachęceni sukcesem WSPANIAŁEGO STULECIA?
http://satkurier.pl/news/115482/turecka ... -puls.html
Czyżby zachęceni sukcesem WSPANIAŁEGO STULECIA?
TV Puls (HD)
To raczej chyba współczesna telenowela. Na pewno po sukcesie MY uważają, że jak to również z Turcji, to będzie się dobrze oglądało.
Ja zerknę z ciekawości jak będę miał czas. Chociaż ubolewam, że to nie produkcja latino, to cieszę się, że Puls stawia na różnorodność. Może niedługo doczekamy się czegoś z Portugalii...
Ja zerknę z ciekawości jak będę miał czas. Chociaż ubolewam, że to nie produkcja latino, to cieszę się, że Puls stawia na różnorodność. Może niedługo doczekamy się czegoś z Portugalii...
-
- Junior
TV Puls (HD)
Ciesze się,że na okres wakacyjny, w którym nie będę miał czasu na TV, bo wolę spędzać czas na świeżym powietrzu dali to, co mnie nie interesuje 

TV Puls (HD)
Ja obejrzałem początek 1. odcinka (ok. 20 minut) i stwierdzam, że to lekka w odbiorze klasyka. Pasuje na wakacyjne popołudnia, taki klimat wakacji. Chyba będzie chodziło o to, że główną bohaterka (z klasy średniej) zakocha się w synu ulubionej projektantki mody. Banalna historia, realia podobne do naszych. Raczej klapy nie będzie. Dobry wybór. I przyjemna muzyka.
TV Puls (HD)
O proszę, film "The Sweeney" w TV Puls. Szykuje się całkiem niezła dawka brytyjskiego kina akcji
https://www.youtube.com/watch?v=9lOT2zRxrFU

TV Puls (HD)
Od 8 czerwca pasmo serialowe w Pulsie od 7:00 do 19:00 - ciągłe przez 12 godzin i polskich produkcji. Jedynie nadal powtórki "Twój Puls" o 6:00.
Wychodzi na to, że od 15 czerwca aż 7 godzin telenowel. Nigdy tyle ich w Pulsie nie było. I wreszcie jak na razie koniec polskich powtórek w day-time. Widać, że powtórki amerykańskie cieszą się popularnością, głównie "ŁS".7:00 "Gliniarz i prokuratur" - powtórka
8:00 "Gliniarz i prokuratur" - premiera
9:00 "Nash Bridges"
10:00 "Sekret" (8-15 czerwca) - powtórka/ "Za głosem serca" (od 16 czerwca) - powtórka
11:00 "Sekret" - premiera
12:05 "Królowa serc" - powtórka
13:00 "Królowa serc" - premiera
14:00 "Sezon na miłość"
16:00 "Łowcy skarbów" (do 12 czerwca)/ "Za głosem serca" (od 15 czerwca)
17:00 "Siły pierwotne"
18:00 "Atlantyda" (do 13 czerwca)/ "Łowcy skarbów" (od 15 czerwca)
TV Puls (HD)
Łoo matko... wypełnili napis 'Puls' w logotypie czerwonym kolorem. Wygląda strasznie. Najwyraźniej dopasowują logotyp do poziomu obecnej ramówki 

TV Puls (HD)
Fakt czerwony aż dziki wręcz i boli patrzenie na to. Nie wiem tylko po co tę minimalną przeźroczystość zostawili... I tak nic nie widać praktycznie za tym logo...