TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Ale dno. Najpierw "efekty dźwiękowe", teraz oczoj...e logo.
- Q-W-E-R-T-Y-U-I-O-P
- Obserwator
- x 3
TV Puls (HD)
Zamiast zrobić jedną porządną oprawę z którą telewizja Puls byłaby kojarzona to kombinują jak koń pod górkę,modyfikują,a wygląda to wszystko coraz gorzej...

-
- Junior
TV Puls (HD)
Oprawa, ramówka i kontakt z widzami - wszystko zeszło na psy :/
TV Puls (HD)
Haha, a jak pisałem, że czerwony dopisek HD zle wygląda, to broniles Pulsu... Więc masz:)Pawel pisze:Ale dno. Najpierw "efekty dźwiękowe", teraz oczoj...e logo.
TV Puls (HD)
Ale odchód po prawej stronie...
brrr, wygląda obrzydliwie.

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TV Puls (HD)
Ten czerwony napis wewnątrz logo wygląda delikatnie mówiąc źle 

TV Puls (HD)
Paradoksalnie nie poprawia on czytelności logotypu
A o to pewnie chodziło, o zwrócenie uwagi tym starszym, nie zwracającym uwagi na to na jakim kanale oglądają TV, widzom. Chyba chciano, żeby się z TVNem nie pomyliło 

TV Puls (HD)
Pasuje za to do czerwonego napisu HD. 

TV Puls (HD)
Teraz jest z tą stacja coraz gorzej.
Dla mnie jedynie się poprawiła ramówka dzienna - od 10:00 do 17:00.
Nie ma już tylu polskich powtórek i są ciekawe telenowele.
Kontakt na stronie nadal dobry, tylko że niektórych komentarzy nie publikują...
Dla fanów anglojęzycznych seriali:
http://tvpuls.pl/sindbad
Od 24 czerwca o 17:00.
Dla mnie jedynie się poprawiła ramówka dzienna - od 10:00 do 17:00.
Nie ma już tylu polskich powtórek i są ciekawe telenowele.
Kontakt na stronie nadal dobry, tylko że niektórych komentarzy nie publikują...
Dla fanów anglojęzycznych seriali:
http://tvpuls.pl/sindbad
Od 24 czerwca o 17:00.
TV Puls (HD)
W zeszłym tygodniu już 2,91% tylko i 3,16% w 16-49... Lecimy w dół coraz bardziej... Lato na pewno jest jednym z powodów, ale myślę, że nie tylko to XD
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Na szczęście wygląda to nieco lepiej od oczoje.... czerwonej kulki z loga drugiego Pulsu. Po takim zagraniu TV Pulsu pan Jacek (czyli forumowy Johnny Begood) z pewnością byłby zadowolony.dawid99 pisze:Dobrze, że całe logo nie jest czerwone, ale fakt - strasznie to wygląda.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TV Puls (HD)
Zmiana w logo na minus. TV Puls ostatnimi czasy mnie mocno rozczarowuje, pod każdym względem 

TV Puls (HD)
O to słabiutko. Może "Niania" i "Twój Puls" się do tego przyczyniły. Jeśli amerykańskie seriale i ogólnoświatowe telenowele będą miały oglądalność, to być może zostawią kształt obecnej ramówki. Te niecałe 3,00% w ogólnej to chyba ostatnio mieli ponad rok temu. Tak to około 3,2-3,6% dochodzili.Jordi pisze:W zeszłym tygodniu już 2,91% tylko i 3,16% w 16-49... Lecimy w dół coraz bardziej... Lato na pewno jest jednym z powodów, ale myślę, że nie tylko to XD
Puls nas już rozczarował wyciem w autopromocji, a teraz logiem. Ale chyba gorzej niż Puls 2 to już być nie może.Lord/info pisze:Zmiana w logo na minus. TV Puls ostatnimi czasy mnie mocno rozczarowuje, pod każdym względem
TV Puls (HD)
Broniłem Pulsu bo naprawdę mieli ciekawy pomysł na ramówkę, nie bali się zagranicznych seriali w prime time. Teraz jak widać wszystko zeszło na psy, jak napisał jeden z poprzedników.Karol pisze:Haha, a jak pisałem, że czerwony dopisek HD zle wygląda, to broniles Pulsu... Więc masz:)Pawel pisze:Ale dno. Najpierw "efekty dźwiękowe", teraz oczoj...e logo.
TV Puls (HD)
No cóż, ciekawym pomysłem na ramówkę była mieszanka klasyków i nowości. Nie bali się kupować dawno nie oglądanych, a lubianych seriali i telenowel, mimo że były to produkcje 4/3. Teraz ograniczają się już wyłącznie do HD. A przecież w NTC nadal nadają w wersji SD i ze zmiennym formatem obrazu, więc w czym problem? Wszyscy ci, którzy chcą oglądać wersję HD, mają ją w kablówkach i mogą sobie wybrać dla nowości. Zresztą te wszystkie klasyki, które kupowali w 4/3, są w odpowiedniej jakości, żeby wyemitować je w boxie w HD. Niestety na tym ograniczeniu ucierpimy my, widzowie. Do tej pory każdy mógł znaleźć coś dla siebie, a teraz Puls coraz bardziej będzie przypominał klon TVN-u z mieszanką Foxa / Universali. Nie mam nic przeciwko kupowaniu materiału w HD, ale protestuję przeciwko ograniczaniu tylko do HD.